Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1768
13.8.13 09:52

@Mishickaa Neznám asi nikoho, kdo by to šestinedělí držel a to postupně zjišťuju, že si tím prošlo docela hodně holek i z blízkého okolí :roll:
Takže jakmile se na to sama ucítím po fyzické stránce, nechám tomu volný průběh. Myslím, že už takhle toho stresu máme dost a stresovat se ještě nad tím, jestli „můžu“ nebo „nemůžu“, to už by nám mohlo úplně hrábnout :roll:

@Malvajs taky se mi ulevilo, když ze mě vypadl relativně velký kousek čehosi, co fakt nebyla sliznice. Jsem mu před tím i domlouvala, ať už jde a nezabírá místo, že nehodlám dělat mauzoleum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.8.13 18:10

Holky, všem Vám přeji brzy pupíky, zdravé a plné zdravých plodů. Já už se dnes začínám klepat hrůzou. Už se blíží pátek a já mám hrozný strach, jak dopadnu, jak poroste a jestli vůbec. Co myslíte jak to dopadne? Přidám se k Vám? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
14.8.13 21:50

@sonikkety doufejme, ze ne!! Tenhle pocit a celkove zazitek bych nikomu neprala. Kazdopadne, budu drzet palecky a urcite dej v patek vedet, jak jsi dopadla, budu na Tebe moc myslet, snad prineses same dobre zpravy! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
15.8.13 10:21

@Malvajs uprimnou soustrast :( taky jsem tohle resila a zazila a presne, jak rikas, az po tomhle jsem si uvedomila, ze clovek resi blbosti. Drz se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.8.13 14:58

Devčátka moje, Vy jste tak hodný!!! Díky!!! Ano máte pravdu, v životě se někdy řeší blbosti. Nejvíc mě štvou ty drbny, co neví z nudy kam, jak a co a berou si do huby slušný lidi. Ať si zametou před svým prahem… Tak pa zítra. Určitě se ozvu tak nebo tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
15.8.13 22:13

@sonikkety urcite dej vedet, drzim Ti palecky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.8.13 10:39

Ahoj holky, tak bohužel, patřím k Vám. Ale už nepláču tak jak minule. Bude to znít divně, ale hrozně se mi ulevilo. Alespoň vím na čem jsem. V pondělí jdu na revizi. V gestačním váčku se mi utvořily dva kulovité útvary. Jeden je žlotek a to druhý nikdo neví. Z jednoho úhlu to prý vypadá něco jako embrio, ale z druhé jak nepravidelný druhý žloutek. HCG kleslo o 10000, takže není co řešit. Jsem prý zvláštní exemplář. Ještě to neviděli. V pondělí ráno ještě vemou krev a to bude 100%, to se jistě potvrdí a to už se tomu nevihnu. Ale co, hlavu vzhůru děvčátka, zkoušíme to dál. No my s manželem to dáme už jen jednou, tak buď a nebo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
18.8.13 21:20
@sonikkety píše:
Ahoj holky, tak bohužel, patřím k Vám. Ale už nepláču tak jak minule. Bude to znít divně, ale hrozně se mi ulevilo. Alespoň vím na čem jsem. V pondělí jdu na revizi. V gestačním váčku se mi utvořily dva kulovité útvary. Jeden je žlotek a to druhý nikdo neví. Z jednoho úhlu to prý vypadá něco jako embrio, ale z druhé jak nepravidelný druhý žloutek. HCG kleslo o 10000, takže není co řešit. Jsem prý zvláštní exemplář. Ještě to neviděli. V pondělí ráno ještě vemou krev a to bude 100%, to se jistě potvrdí a to už se tomu nevihnu. Ale co, hlavu vzhůru děvčátka, zkoušíme to dál. No my s manželem to dáme už jen jednou, tak buď a nebo. :(

Je mi to taky moc líto, ale věřím, že to zvládneš a zase bude dobře. Zítra jdu po revizi na kontrolu, tak písnu jak jsem dopadla. Holky teď nám nebylo přáno, ale vím, že za pár měsíců si napíšeme hezké novinky. Včera jsem si chovala měsíční holčičku a zase mě to tak inspirovalo to znovu zkusit. Dodává mi sílu, že v tom nejsem sama, škoda, že vás nemohu obejmout :)Holky opatrujte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
18.8.13 23:33

@sonikkety berusko, je mi to moc lito :( neboj, bude dobre, ja jdu 20.8.na kontrolu, tak doufam, ze mi jako narozeninovy darek da same dobre zpravy. :hug: uz se tesim, az si tu budeme psat, jak nam rostou pupici, jak se vrtej atd :) drz se!.
@škoulinka Tobe tez preji na zitrek hodne stesti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
19.8.13 07:17

Holky je mi to lito, ale bude snad lepe…já dostala antibiotika ted jdu nå krev a zitra nå kontrolu…uz to budou dva tydny a porad spinim, ale minuly tusen me Doktorka kontrolovala a nic uz tam nebylo. bråk snad to bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
19.8.13 08:58

Holky musíme myslet pozitivně a věřit, že už bude dobře. Já jsem dnes nervóznější než před revizí co mi řekne, tak vám potom písnu, ale snad uslyším už jen dobré zprávy. No nemáme to jednoduché, ale za to vše přijde holky odměna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
19.8.13 09:26

@sonikkety je mi to moc lito. Budu drzet vsechny palce, co doma mame, aby to priste uz dopadlo :hug:

Holky hlasim, ze na revizi nemusim :dance: Muj pan doktor se vyjadril, ze mam sikovnou delohu a vsechno sama vypudila, takze jsem dostala obrazek z UTZ s uplne prazdnou delohou :mrgreen: Vyhrozoval mi teda sestinedelim a 3 mesicni pauzou, ale ja tomu asi jen necham volny prubeh a uvidim, az se budu citit :roll:
Je fakt, ze zatim se necitim, tak nejak se spis vyhybam jakemukoli dotyku a to se manzel tak snazi, ale me ani pusa nejde :(
Na druhou stranu, psychicky to jde a to jsem se ted potkala se 2 tehulema z okoli. Misto me, ale brecely ony nade mnou. Ja tvrdim, ze tohle mimco stalo za houby, tak udelame novy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.8.13 10:22

Já jsem potratila v sobotu a celkem mám bolesti, nedovedu si představit, že bych do toho šla brzy znovu, musí si moje tělo odpočinout, taky jdu zítra k doktorovi, snad nebudu muset jít na dočištění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.8.13 10:25

Jsme to ale dopadly děvčátka. Tak uvidíme, snad si okolo vánoc napíšeme lepší zprávičky. Třeba bude Ježíšek na nás hodný a nějaké to mimi nám donese. Díky holky jste fajn. Ležím na pokoji a čekám na zákrok. Půjdu asi až po obědě, takže mám pěkný hlad a žízeň. Už to chci mít za sebou. Teď se nejvíc bojím narkózy, já to tak nemám ráda. Vždycky se bojím, že se neprobudím. ACH JO!!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.8.13 10:27

Jsme to ale dopadly děvčátka. Tak uvidíme, snad si okolo vánoc napíšeme lepší zprávičky. Třeba bude Ježíšek na nás hodný a nějaké to mimi nám donese. Díky holky jste fajn. Ležím na pokoji a čekám na zákrok. Půjdu asi až po obědě, takže mám pěkný hlad a žízeň. Už to chci mít za sebou. Teď se nejvíc bojím narkózy, já to tak nemám ráda. Vždycky se bojím, že se neprobudím. ACH JO!!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty