Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
17.9.13 09:52

Proc pozde? vzdyt je po revizi a ta moznost tedy rozptyl ms do 4 az 6 tydnu je veliky…ja mela ovu ted i 20 den, dyt je to jedno kdy, dulezite ze je!!

• Citovat
  • Upravit
2148
17.9.13 09:57

Příspěvek upraven 30.07.14 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
17.9.13 10:04

@KackaDoup No je pravda že je úplně jedno kdy je ovu hlavně že je a tělo funguje tak jak má. No jsme zvědavá kdy ta mrcha dorazí už aby tu byla a já mohla začít normálně počítat cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.9.13 10:04
@Janicka86 píše:
@lachtanek11 Jo to může no jelikož jsme lajdák a teplotu neměřím tak zůstanu v nevědomosti jestli to je nebo není ovu :lol:

zacit muzes kdykoli, poznas jestli je teplota uz nahore nebo jeste nestoupla…a tak alepson poznas den kdy prijde ms, nikdy neni pozde zacit. ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
17.9.13 10:08
@Saxa.no píše:
Cauky, jsu mezi vama posledni nejmin od kyretu?? ja teprve 8 dni - a zarazi me, ze se stale jeste cistim - jako je mi jasne, ze je to 6tiN - ale po prvnim zakroku jsem mela uplne normalni MS, jak mivam vzdy, zadne vykyvy - ted uz to trva dyl - pocitam ze prvni pozakrokova dojde tak kolem 35. dne - normalne mam cykly tak 30-33… a vubec se na to teda netesim, kdyz si vzpomenu, jak to bylo pred skoro 5ti rokoma - ja doma normalne brecela, ze neco posrali a ze to tak proste nemuze byt - tentokrat se modlim, aby to bylo spis normalni a ne „az tak krute“.
jezisi nestras, ja po prvnim to mela taky krute, sedela jsem u kamen a hazela do nich jednu vlozku za druhou…ted jsem po zakroku krvacela jen jednou a to kdyz jsem vstala po zakroku do sprchy, neco vyteklo a to bylo vse, pak uz jen spineni na slipovku, uz ted nic, zitra to bude druhy tyden.mela jsi to krute v sile krvaceni, nebo v bolestech, nebo oboji? Ja myslim ze u me to byl tehdy dost tezky zakrok, mela jsem prirostle plodove vejce, revize jsem mela dve…transfuzi krve…a pak to bylo krute, ted si rikam, kdyz to bylo tak fajn, ze by to nemuselo tak byt, tedy doufam :roll:
  • Citovat
  • Upravit
2408
17.9.13 10:12

@KackaDoup Já vím ale vážně jsme lajdák no snad nastuduju teorii pak to budu praktikovat ale moc tomu nevěřím. Na jednu stránku jsem ráda když nevím kdy je ovu aspoň to plození pak tolik nehrotím no ale je zase pravda že bych věděla kdy ta mrcha dorazí že. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
17.9.13 10:14

@Janicka86
normálně mám ovu 9-11 den.. a ms čekám dnes jsem 21.den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
17.9.13 10:15

@KackaDoup
tu fázi po ovu mám vždy 13-14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
17.9.13 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
17.9.13 10:16

@Saxa.no
neboj, já přestala špinit 11.den po revizi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
17.9.13 10:19

@Saxa.no
jo takový silný den jsem taky jeden měla, už nevím asi 4.nebo 5. po revizi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
17.9.13 10:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
17.9.13 10:32

Holky já ještě na Ko nebyla ale nevíte náhodu jak je to se cvičením jestli už můžu začít cvičit na záda a pilates??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.9.13 10:45
@Janicka86 píše:
@KackaDoup Já vím ale vážně jsme lajdák no snad nastuduju teorii pak to budu praktikovat ale moc tomu nevěřím. Na jednu stránku jsem ráda když nevím kdy je ovu aspoň to plození pak tolik nehrotím no ale je zase pravda že bych věděla kdy ta mrcha dorazí že. :think:

je to super
a stoji to jen minutu pred odchodem z postele, a vis co se deje, chapu jestli mas na plozeni x let casu ze to nehrotis..ale clovek vi aspon jak funguje, a pripadne i doktor se ma ceho chytiti kdyz se neco deje…pro me je to soucast zivota, pouzivam to i kvuli ochrane…kdyz potrebuji, funguje to, mam jen tolik deti kolik jsem chtela…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
17.9.13 10:47
@Saxa.no píše:
No rikam si, ze poprve jsem byla na zakroku v 9 tt a plod tam nebyl, ani se nezacal vyvijet, mozna proto to hned po zakroku bylo vse OK, ted jsem byla v 10tt a plod byl, takze asi proto se cistim dyl… co se prvni porevizni tyce, prvni 3 dny uplne normal a pak jsem jeden den fakt nemohla vubec nikam - bolesti nebyla ale sila - jsem si jen rikala, dobre, ze jsem nebyla v praci, to by byl fakt trapas - ja to tehda (vlastne ani ted) nikomu nerekla, ze jsem byla tehu a potratila… volala jsem i do nemocnice, a tam me trosinku uklidnili, ze to tak byva a muze se stat - dalsi den uz to zase bylo v pohode - jen ten jeden silny den me fakt zhrozil - jeste ze jsem tehda nemela zadne decka… jsem ten den fakt nemohla skoro nic :zed:Příspěvek upraven 17.09.13 v 10:17

A nezil od kdy? ja jsem byla taky 10 tyden, ale plod prestal se vyvijet v 6+3,u tebe kdy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty