Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mitcha píše:
@KackaDoup
ahoj
já myslím, že cytologie nesouvisí s rekonvalescencí po revizi, dělá se pravidelně, ale kvůli změnám na čípku, které vedou k přednádorovým změnám..
možná máš zrovna mít kontrolní stěry, já mám 2× za rok.
a děloha po revizi se neuzdravuje, ale zmenšuje do původní velikosti, nebyla nemocná, jen vyprázdněnáale uznávám že dobrý to fakt neni, hned před první ms těhu
to je pravda.
To říkal doktor ty vyrazy jestli se tam už vsechno dalo do poradku, a tu cytologii rikal, nerikal ze kvuli pravidelne kontrole, ja jsem po konizaci 2011,posledni vysledky ani vir a ani nalez. Mozna to rekl ze chce vedet jestli jsem po vsech tsrankach v poradku, ale rekl ze to v souvislosti s tim aby pry vedel ze se vse uzdravilo tak nevim tedy, vim ze by to regoitrovalo treba i zanet…takze mozna toto…
@KackaDoup Je fakt, že na psychice záleží z 90% pomalu. Pokud není psychika v pohodě, není pomalu nic v pohodě. Měla jsem plod, hlavička, ručičky a nožičky. Neviděla jsem nic, jen mi to říkal při propouštění. A myslím, že moje švagrová mi moc nepřispěla k mému psychickému stavu, mám 8 měsíčního synovce a ona, že za mnou přijede do nemocnice, já byla cca 4 hodiny po revizi a ona mně vzala do krámu s dětským, že musíme vybrat malýmu hračky. Já tam vlezla, udělalo se mi zle, ale čekala jsem na mamku, a dorazí pro mně, tak že jsem to rozdýchávala. Přítel tam ani nešel. Když jsem přijela domu, okamžitě jsem se složila. ![]()
Jinak prvni po revizni zemna u me,,,uz tak dva dny po prvnim kontaktu sexualnim s manzelem, mazlicim, pretrvavajici chut na sex.Tak myslim ze se telo dava do poradku
![]()
Kdybych si to po sobe vzdy cetla nez to posilam…
oprava:změna
@Mishickaa píše:
@KackaDoup Je fakt, že na psychice záleží z 90% pomalu. Pokud není psychika v pohodě, není pomalu nic v pohodě. Měla jsem plod, hlavička, ručičky a nožičky. Neviděla jsem nic, jen mi to říkal při propouštění. A myslím, že moje švagrová mi moc nepřispěla k mému psychickému stavu, mám 8 měsíčního synovce a ona, že za mnou přijede do nemocnice, já byla cca 4 hodiny po revizi a ona mně vzala do krámu s dětským, že musíme vybrat malýmu hračky. Já tam vlezla, udělalo se mi zle, ale čekala jsem na mamku, a dorazí pro mně, tak že jsem to rozdýchávala. Přítel tam ani nešel. Když jsem přijela domu, okamžitě jsem se složila.
Víš některým lidem chybí základní lidská vlastnost a tou je EMPATIE! lepsší by bylo v tu chvíli tě vzít na fotbal…
@KackaDoup Přesně tak!
hlavně, ona počítá, jestli budeme mít kluka, nebo holku. Jasně jsme řekli, že to NECHCEME vědět!! Prokecla se! Proto jsem řekla, že nikdo, kromě mně, přítele, doktora a mé kamarádky, která se mnou bude u porodu, nebude vědět, v kolikátém týdnu jsem a kdy mám termín-PROBLÉM VYŘEŠEN.
![]()
@KackaDoup
já taky konizace 2012 bez nálezu ![]()
jo s tím apetitem to je hrozný
my jsme jak když jsme se poznali ![]()
@Mishickaa
My už ani tentokrát nikomu neřekli, jen já, muž a mudr. mělo to tak být do 13tt. ![]()
@mitcha píše:
@KackaDoup
já taky konizace 2012 bez nálezu
jo s tím apetitem to je hroznýmy jsme jak když jsme se poznali
Jo a konizaci jsem mela 3 stupen, jeste pozustatek po mem nevernem manzelovi…ted mam noveho a uz jsme byla bez nalezu i tech viru…tak doufam ze to tak uz i zustane.
@mitcha píše:
@KackaDoup
A jak dopadl výlet do zoo?
Dobry, jen jsme nemeli tolik casu kolik jsme chteli, aby jsme prosli uplne vse.Nas maly byl ale stastny on je radovanek, ze vseho se raduje, V pet uz jsme museli smer KV.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
@mitcha Já jsem i pokorna i rebel, ajk v cem.