Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
14.9.13 14:04

@mitcha Já jsem i pokorna i rebel, ajk v cem.
:hug:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.9.13 14:04

Jak :roll:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.9.13 14:08
@mitcha píše:
@KackaDoup
ahoj
já myslím, že cytologie nesouvisí s rekonvalescencí po revizi, dělá se pravidelně, ale kvůli změnám na čípku, které vedou k přednádorovým změnám..
možná máš zrovna mít kontrolní stěry, já mám 2× za rok.
a děloha po revizi se neuzdravuje, ale zmenšuje do původní velikosti, nebyla nemocná, jen vyprázdněná :think: ale uznávám že dobrý to fakt neni, hned před první ms těhu :zed: to je pravda.

To říkal doktor ty vyrazy jestli se tam už vsechno dalo do poradku, a tu cytologii rikal, nerikal ze kvuli pravidelne kontrole, ja jsem po konizaci 2011,posledni vysledky ani vir a ani nalez. Mozna to rekl ze chce vedet jestli jsem po vsech tsrankach v poradku, ale rekl ze to v souvislosti s tim aby pry vedel ze se vse uzdravilo tak nevim tedy, vim ze by to regoitrovalo treba i zanet…takze mozna toto…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.9.13 14:08

Registrovalo… :roll:

• Citovat
  • Upravit
830
14.9.13 14:11

@KackaDoup Je fakt, že na psychice záleží z 90% pomalu. Pokud není psychika v pohodě, není pomalu nic v pohodě. Měla jsem plod, hlavička, ručičky a nožičky. Neviděla jsem nic, jen mi to říkal při propouštění. A myslím, že moje švagrová mi moc nepřispěla k mému psychickému stavu, mám 8 měsíčního synovce a ona, že za mnou přijede do nemocnice, já byla cca 4 hodiny po revizi a ona mně vzala do krámu s dětským, že musíme vybrat malýmu hračky. Já tam vlezla, udělalo se mi zle, ale čekala jsem na mamku, a dorazí pro mně, tak že jsem to rozdýchávala. Přítel tam ani nešel. Když jsem přijela domu, okamžitě jsem se složila. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
14.9.13 14:12

Jinak prvni po revizni zemna u me,,,uz tak dva dny po prvnim kontaktu sexualnim s manzelem, mazlicim, pretrvavajici chut na sex.Tak myslim ze se telo dava do poradku :oops: :andel: :hug: :)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.9.13 14:13

Kdybych si to po sobe vzdy cetla nez to posilam… :cert: oprava:změna

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.9.13 14:14
@Mishickaa píše:
@KackaDoup Je fakt, že na psychice záleží z 90% pomalu. Pokud není psychika v pohodě, není pomalu nic v pohodě. Měla jsem plod, hlavička, ručičky a nožičky. Neviděla jsem nic, jen mi to říkal při propouštění. A myslím, že moje švagrová mi moc nepřispěla k mému psychickému stavu, mám 8 měsíčního synovce a ona, že za mnou přijede do nemocnice, já byla cca 4 hodiny po revizi a ona mně vzala do krámu s dětským, že musíme vybrat malýmu hračky. Já tam vlezla, udělalo se mi zle, ale čekala jsem na mamku, a dorazí pro mně, tak že jsem to rozdýchávala. Přítel tam ani nešel. Když jsem přijela domu, okamžitě jsem se složila. :zed:

Víš některým lidem chybí základní lidská vlastnost a tou je EMPATIE! lepsší by bylo v tu chvíli tě vzít na fotbal…

• Citovat
  • Upravit
830
14.9.13 14:23

@KackaDoup Přesně tak! :cert: hlavně, ona počítá, jestli budeme mít kluka, nebo holku. Jasně jsme řekli, že to NECHCEME vědět!! Prokecla se! Proto jsem řekla, že nikdo, kromě mně, přítele, doktora a mé kamarádky, která se mnou bude u porodu, nebude vědět, v kolikátém týdnu jsem a kdy mám termín-PROBLÉM VYŘEŠEN. :) :pankac: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
14.9.13 14:27

@KackaDoup
já taky konizace 2012 bez nálezu :lol:
jo s tím apetitem to je hrozný :oops: my jsme jak když jsme se poznali :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
14.9.13 14:35

@Mishickaa
My už ani tentokrát nikomu neřekli, jen já, muž a mudr. mělo to tak být do 13tt. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
14.9.13 14:40

@KackaDoup
A jak dopadl výlet do zoo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
14.9.13 14:41
@mitcha píše:
@KackaDoup
já taky konizace 2012 bez nálezu :lol:
jo s tím apetitem to je hrozný :oops: my jsme jak když jsme se poznali :oops:
:palec: vzdyt t je super ne? ja mám sex ráda, nikdo ho neodmitam.Je to nej lek na vsechno, na stres na vse. nechapu holky co manzelovi porad odpiraji, otehotni, a v tu chvili s estavaji bohynemi na ktere s enesmi sahnout, chpu jeste kdyz jim to zakaze lekar, ale i v tom pripad je to spusta moznosti jak si uzit, a pokud me to v tu chvili nebavi ze mam strach o dite apd.tak je tisic moznosti jak muze potesit, obcas si tady procitam diskuse, na tema doktor nam zakazal sex, nebo je me poras patne, sex nechci a manzel chodi na nejake chaty eroticke a tak, bud jsou zeny nastvane, nebo jim to povoli i taky kdyz tedy o ny nemohou..ja tomu nerozumim, ani zbla…zena ma tolik moznosti…radeji do tech diskusi nic nepisu…
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.9.13 14:43

Jo a konizaci jsem mela 3 stupen, jeste pozustatek po mem nevernem manzelovi…ted mam noveho a uz jsme byla bez nalezu i tech viru…tak doufam ze to tak uz i zustane.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.9.13 14:44
@mitcha píše:
@KackaDoup
A jak dopadl výlet do zoo? :D

Dobry, jen jsme nemeli tolik casu kolik jsme chteli, aby jsme prosli uplne vse.Nas maly byl ale stastny on je radovanek, ze vseho se raduje, V pet uz jsme museli smer KV.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty