Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
15.9.13 19:58
@KackaDoup
@KackaDoup píše:
Už i tohle je dúkazem že děloha tedy ready není…nechápu jak někdo po revizi může tak riskovat že už si nedavá pozor hned, ještě před tou první.

též nechápu, proč by to měl být risk…mě osobně dr.,kterému též velmi důvěřuji řekl, přijďte s těhu testem, možná se uvidíme už příští měsíc. Pokud tělo na těhotenství není připraveno, neudrží se to…nemyslím, že je špatně, pokud se někdo snaží hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.9.13 20:00

@STEVIANKA Užij si to, páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.9.13 20:12
@lachtanek11 píše:
@KackaDouptéž nechápu, proč by to měl být risk…mě osobně dr.,kterému též velmi důvěřuji řekl, přijďte s těhu testem, možná se uvidíme už příští měsíc. Pokud tělo na těhotenství není připraveno, neudrží se to…nemyslím, že je špatně, pokud se někdo snaží hned.

Hele holka, nasla jsem si tady dle ohlasu nejlepsiho gynekologa. Nevim proc to tak chce, rika ja doporucuji…aby bylo, nevim, proc asi 30 let praxe v oboru, nevim zeptam se ho priste…ja nejsem Buh, nemuzu tvrdit nic co nevím…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.9.13 20:14

Je to tezke, velmi tezke, hlava srotuje premysli, vy rikate ze vam mudr. rekne toto, me zase muj rekne toto, sex chce taky az po MS, rika ze je to lepsi, ikdyz vi ze nemocnice rika 14 dni. Rikal neco o konizaci ze hrozi infekt vic…nevim nevim, trapim se uz dost tak…rekla jsem si o Vanocich tak uz se toho drzim, pul roku to nebude…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.9.13 20:16

Jestli jeste vubec otehotnim…jsem pokorna

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.9.13 20:17
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.9.13 20:21

Tak ty 3 mesice jsou asi ideal…tech uhlu pohledu je x.Ten cipek tam taky hraje roli, a taky aby se rozjel cyklus a na to chci pockat, jak funguju…

• Citovat
  • Upravit
5868
15.9.13 20:35

@KackaDoup zajimavy clanek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.9.13 20:45
@beruska03 píše:
@KackaDoup zajimavy clanek ;-)

rekla bych ze je tam receno vse… ;)

• Citovat
  • Upravit
5868
15.9.13 21:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.9.13 09:08

@KackaDoup Hele,holka, já jen reagovala na Tvou větu - nechápu, jak někdo může tak riskovat…atd… Myslím si, že je každého věc, kdy a s čím začne. Samozřejmě tam hraje roli spousta jiných faktorů - to, zda byla, nebo nebyla revize, což je zásadní, dále právě ta konizace, či další věci, které jsou individuální a zná pouze daný MUDr. u dané pacientky. Já si myslím, že mám výborného gynekologa - netvrdím nejlepšího, - kdo ví, jaké je měřítko pro nejlepšího? Ten mi řekl toto, sám přiznává, že se dříve doporučovala delší doba a starší lékaři ji taky stále doporučují. Nejnovější výzkumy prý říkají, že čím dříve, tím lépe. Netvrdím, že je to dobře tak, či tak. Názory se opravdu různí. Zrovna tak nemusí dopadnout to těhu, které se počalo po krátké době, a zrovna i to, kdy třeba se čekalo déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.9.13 09:10

@KackaDoup http://www. forexample. cz/view. php? nazevclanku=otehotneni-po-potratu-jak-dlouho-musite-cekat&cisloclanku=2011070018

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
16.9.13 09:24

:nevim: @lachtanek11 me to nejde rozjet, zkusis dat znovu odkaz? rada bych si to precetla… ja jsem sice po revizi, ale taky si rikam, ze kdyz je telo ok, tak se to mimi prece chytne a kdyz to telo jeste neni pripraveno, tak se proste neuhnizdi…ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.9.13 09:48

@beruska03 http://www. forexample. cz/view. php? nazevclanku=otehotneni-po-potratu-jak-dlouho-musite-cekat&cisloclanku=2011070018

pořád se mi ten odkaz vkládá takto..zkus si dát do vyhledávače na seznamu kdy otěhotnět po potratu a objeví se ti cca 3-4 odkaz toto…forexample.cz…
myslím si totéž, co ty..takže bych se toho nebála. Navíc v tomto článku nějací odborníci píší, že po třicítce (což je můj případ) se nemá těhu po potratu odkládat vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
16.9.13 09:57

@lachtanek11 uvidim, ale asi jakmile mi ted dorazi ms, tak to pak nebudeme resit - me to popravde moc nebavi davat si bacha :-) :-) :-) proste bud se zadari nebo ne… vnimam to tak…od revize se citim zcela fit, tak snad je vse ok i v deloze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty