Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@plysatko
jo ještě jsem zapomněla, bohužel všichni rusové, pár arabů ![]()
@mitcha ahojky
mne v nemocnici rekli, ze 3 tydny staci, ty jsem dodrzela.
jinak na sile MS to pry vubec nema vliv. ![]()
@Mishickaa
tak uvidím, co přijde ![]()
já mívám normálně krátké cykly 24-26 ale celkem silné.
@mitcha …a jéje, to by asi nebylo pro mě, od návštěvy vyhlášeného pionýrského tábora Artek (spíš lágr, přesně jak v ruském znění) je nemám moc v lásce :- ![]()
@plysatko
bohužel karlovy vary by byly bez práce, nebýt jich tu
bydlím také v centru a i v našem domě odkoupili půl bytů. jsou tu prostě všude, ve školkách, na kroužcích, v obchodech, radši už přestanu ![]()
@Mishickaa @mitcha @plysatko holky já nevím, já na revizi nebyla, mrcha přisla 32.DC a byla hnusná, bolavá a dlouhá
Normálně jsem v pohodě za 2 dny, 3-4. den už jen slipovka. Teď jsem začala naplno krvácet v pondělí, krve jak z vola, bolesti…ve čtvrtek klid a včera jsem zase slaboulince krvácela. Abstinence nebyla, takže bych byla bývala skoro podezírala, jestli se neopakoval scénář ![]()
@dendulina
to snad ne
já měla první po spontálnim bez revize taky silnou víc než normal. a už jsi chtěla testovat že jo? jo a když je silná, tak pak je lepší sliznice ne?
mě pak už další nepřišla ![]()
@mitcha ono spíš mám takovej pocit, že teď už každou opžděnou a silnější mrchu budu podezírat ze SP
to teď bude taková moje schíza…nebo taky ne, klidně mrše odpustím třeba rok, dva zpoždění
Já jsem teda tuhle mrchu odnesla nejvíc psychicky
Nevím jestli mi chtěla připomenout, že ofigo jsem v šestinedělí nebo jestli se fakt něco dělo nebo jestli mě jen dohnalo to ZT, protože mi bylo tak strašně zle, když to odcházelo, že jsem to ani pořádně neobrečela, takže tenhle týden jsem regulerně prořvala
Ale už je dobře…teda…normálně ![]()
@dendulina ahoooooj
ehm, mne vcera taky po 32 dnech se dostavila, ale takova bolest? To jsem necekala, vcera mi bylo zle, tak si rikam, ze dnes uz to bude v pohode a ono opak, nedokazala jsem vstat, lek na bolest nezabira, mam pocit, ze mi nekdo taha vajecniky ven a v deloze mam zapalenou sirku.
uklidnuji se, ze porod bude horsi. ![]()
@dendulina
já už mám odřváno ten první týden po revizi
byla jsem nesnesitelná i na mužskýho
ale s těma křečema mě děsíte, nic takovýho neznám ![]()
@Mishickaa
neboj porod není tak strašnej
hlavně ta bolest je produktivní, takže uplně o ničem jiném
teda moje děti byly 2,50 2,90 kg, takže malý hlavičky, žádné stříhání, trhání atak. ale to už jsme moc v daleko ![]()
@mitcha Doufám, že po mrškách, které tady všechny přetrpíme, si potom založíme nějakou naší skupinku a tam budeme rozebírat tohle s pupíkama.
ale děkuji za podporu.
já jsem si teď udělala ženský čaj od LEROS a pak vlítnu na Kontryhel. ![]()
@Janicka86 Když já si myslím, že doktoři ví co říkají, že po revizi se má počkat…mají léta praxe..může to vyjít a zrovna ne…já poslechnu, ne tedy 6 měsíců ale asi 4,5,začneme zkoušet. Akorat nevím jak podle cytologie kterou mi chce delat pozná, že se děloha uzdravila..
@Mishickaa píše:
@dendulina ahooooojehm, mne vcera taky po 32 dnech se dostavila, ale takova bolest? To jsem necekala, vcera mi bylo zle, tak si rikam, ze dnes uz to bude v pohode a ono opak, nedokazala jsem vstat, lek na bolest nezabira, mam pocit, ze mi nekdo taha vajecniky ven a v deloze mam zapalenou sirku.
uklidnuji se, ze porod bude horsi.
Už i tohle je dúkazem že děloha tedy ready není…nechápu jak někdo po revizi může tak riskovat že už si nedavá pozor hned, ještě před tou první.
@STEVIANKA píše:
udělala jsi dobře, další sajrajt do těla
M2 řekl doktor jen, zvládnete to bez antikoncepce ze
a já jasný teploměr a kondom, pohodicka, celý život me to klape a on já vím já vím ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.