Zamlklý potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
27.2.19 17:51

Ahoj Holky
Tak po 2npotratech, jeden s revizi, druhý bez… Jsme se na to zas vrhli… Jsem 7DPO, bolí mě spodek, táhne pupík, boleji trisla, začínají prsa… BT vždy ráno kolem 37......jsem celá nedockavaaaa… Kdy testovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
27.2.19 19:49

@Denyy264 Ahojky, naprosto chápu tvojí nedočkavost, ale za mě NIKDY netestovat před termínem ms. Já testovala druhý den zpoždění to bylo 15 DPO a byl tam naprostý pidi dušík. Samozřejmě, že můžeš mít pozitivní test třebas dva dny před ms, ale proč se zbytečně trápit, kdyby ta mrcha přeci dorazila :nevim: Držím palce aby už nedorazila a miminko se k Vám vrátilo silnější a připravenější :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.2.19 19:51

@Janita3 to si říkám taky… I se snažím na to nemyslet, ale občas to tak zaboli že o tom prostě vím 🤔 jojo, vím jak to dopadlo 2× a to jsem pokazdy lovila duchy… Tak teď počkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.3.19 07:43

Holky dotaz… Včera jsem si dělala test, na testu pidi dusík… A dnes ráno jsem to dostala… To už je asi zbytečný se modlit že… Někdo psal že měl MS a byl tehu, ale krvácím docela dost..... :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
5.3.19 07:45

@Denyy264 nejspíš těhotná nejsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.20 19:50

Oživuji téma

Ahoj holky, nemáte některá z vás skusenosti když jste byli po revizi a šli jste na kontrolu po 2 tydnech že jste měli zvětšenou sliznici? Dr se na to moc ne tvářil a hned mi nasadil kapky (secatoxin forte) prý se po nic začne spinit a pobolivat břicho, měl pravdu behem dne se opravdu tak stalo.. Mám mít z něčeho strach? Jsme po revizi necelé tři týdny

• Citovat
  • Upravit
1308
23.1.20 20:28

Víš, tak kde dělají revize bez kontroly ultrazvukem, je to těžké. Děloha je hodně měkká a dala by se propíchnout. Ani mě nevyčistili dobře a dokonce mi tam zbyli kusy tkáně. Naštěstí mi to s menstruací odešlo. Stává se to celkem často, ale asi bych se zatím nebála. Dr chce aby to odešlo s pomocí kapek.
Hlavně se šetři, netahej těžké věci. Držím palce ať jsi brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.20 20:50

Takže to znamená, že nejsem úplně čistá? Ani mi to pořádně nevysvětlil jen řekl že je zvětšená sliznice..

• Citovat
  • Upravit
1986
8.2.20 09:49

Ahojky…

Také sem přidám svůj příspěvek. V srpnu 2019 mi zjistili vícečetné těhotenství, z toho bylo jedno mimoděložní. To ihned ukončili. Zdravé těhotenství v děloze zachovali. Nicméně i to se neujalo, v 11 tydnu se plod přestal vyvíjet a přestalo tlouc srdíčko, takže následovala revize :(.

Ted aktuálně jsem si dělala tak 6 těhotenských testů u všech slabá čárka. Jeden den ze mě šel růžový až krvavý výtok takže jsem jela do nemocnice, jelikož můj doktor už tam nebyl. Paní doktorka v nemocnici si mě pamatovala, jelikož to co se mi stalo se zas tak často nestává. Udělali mi výsledky z moci ty vyšli stejně jako u me doma. Následovalo vyšetření a jelikož po Těch zákrocích se mi změnil zcela cyklus tak to vypadá že jsem 4+0 (čtvrtek jsem byla) Na ultrazvuku není nic ještě vidět. Paní doktorka v toto chvíli nedokáže vyloučit ze se jedna zase o mimoděložní těhotenství…udělali ještě odběr krve o výsledky jsem si volala a za týden na kontrolu.

Volala jsem o ty výsledky a sestra povídá ty výsledky vám klesají…vyděsila me…tak povídám ale ja tam byla dnes poprvé…tak jako mohou klesat…pak povídá…ale i tak jsou nízké…přijďte za týden… Nez to položila tak jsem z ni vyměnila aspoň hodnoty a to 209 hcg. Ještě jsem volala ke svému doktorovi a mluvila se sestřičkou. Ta mi řekla ze hodnota je v pořádku na to ze jsem 4+0 A ze se uvidí, ať už si nedělám testy doma ze zkreslující že těhotná jsem. A ze samozřejmě to muže byt ok, ale taky to muže byt zamlkle těhotenství a nebo i to mimoděložní… takže jsem napnuta…

Dnes žádné krvácení ani výtok, bolí mě prsa ale i podbřišek. Měla bych byt dnes 4+2

Jinak po tom zákroku mam pryč pravý vejcovod.

Ted kdybych přišla i o ten levý tak už přirozená možnost otěhotnění konci.

Díky moc Darca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.20 08:03

@Darina K. Ahoj, asi tě moc neuklidním. Taky jsem po mimoděložním a hodnotu jsem tehdy měla 219 v 5 tt pak jsem začala silně krvácet a přišla o vejcovod.
Nic méně pak se mi narodil syn.
Včera jsem ale skončila v nemocnici zase. Tentokrát si taky mysleli, že jde o mimoděložní nakonec ale z toho vyšlo ZP nyní čekám doma na samovolný potrat. Byla jsem 5tt…

• Citovat
  • Upravit
1986
13.2.20 09:47
@Anonymní píše:
@Darina K. Ahoj, asi tě moc neuklidním. Taky jsem po mimoděložním a hodnotu jsem tehdy měla 219 v 5 tt pak jsem začala silně krvácet a přišla o vejcovod.
Nic méně pak se mi narodil syn.
Včera jsem ale skončila v nemocnici zase. Tentokrát si taky mysleli, že jde o mimoděložní nakonec ale z toho vyšlo ZP nyní čekám doma na samovolný potrat. Byla jsem 5tt…

Co znamená ZP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
13.2.20 09:52

Těhotenství potvrzeno, jsem 5+0

Ale kdykoli muže jít o zamlkle těhotenství…

Ted jdu OG a uvidíme, zda mi doporučí byt doma na neschopence

Žádné bolesti ani obtíže nemam :( zatím

Jen v nemocnici mi řekli ze u zárodku je maly hematom :,(

Tak se bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
14.2.20 05:57

Ahojky tak po UTZV vim, ze těhotenství je tam kde má byt, v děloze. Podle měsíčků jsem 5+0 a na UTZV byl zatím Vídeň pouze gestacni váček.
Za týden jdu na kontrolu. Hcg zatím roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty