Zamlklý potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
26.9.12 19:41

@Martina84 Držím palce, ať to brzy vyjde. Doporučuju kyselinu listovou a vitamin E. Věřím totiž, že nám to pomohlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
27.9.12 20:24

Diky, vase pribehy mi davaji nadeji, ze se to povede.To prvni tehu bylo na zkousku a nepovedlo se. Priste uz se to povede. Preju vsem hlavne zdravicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta29
1.11.12 13:39

Může nepravidelná mestruace znamenat zamlklý potrat?

Ahoj, už pár měsíců mám nepravidelnou menstruaci. Nejdříve jsem to dostala o dva týdny později, pak o týden dříve, pak opět se zpožděním a to jsem to měla pomalu dva týdny. Teď je to asi deset dní od poslední menstruace a objevilo se mi špinění. HAK neberu a na gyndu jdu až za tři týdny :( Taky občas pociťuji slabou bolest, ale vzpomínám si, že asi před měsícem mě při nakupování začalo tak strašně bolet a bodat v podbřišku, že jsem myslela, že nedojedu domu. Napadlo mě, jestli není možné, že jsem byla těhotná :-( Je mi 24 a mám dvouletého syna. Díky moc za názory a rady.

• Citovat
  • Upravit
3038
1.11.12 13:45

A test sis nidky nedělala? Kdoví, mohl to být ZT, jednou jak mě šíleně začalo bodat v podbřišku a to jsem věděla, že jsem těhu, jen na úplném začátku tak to byl nejspíš ZT, za 2 dny jsem byla u Dr. ta si to taky myslela, a bylo to potvrzeno a pak jsem za 4 dny dostala MS. Ale doktor ti asi poví víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta29
3.11.12 17:30

Test jsem si dělala hned na začátku, když jsem to nedostala a byl negativní. Což na úplném začátku těhotenství asi může být, ne? K doktorovi jsem objednaná až na 24.11.
Jo asi jsem trubka, ale co je to ta zkratka ZT? :oops: :-)

• Citovat
  • Upravit
3038
3.11.12 17:36

Markétko, může být test negativní, zkus zase za 2 dny a uvidíš, někdo prý mívá pozitivní test později, i když je to spíš asi vyjímka, záleží na tom, kdy jsi měla ovulaci. ZT je zamlklé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta29
4.11.12 23:07

Další test jsem si neděla. Ty problémy mi začali v srpnu, tak předpokládám, že když jsem každý měsíc MS měla (i když opožděně nebo naopak), tak těhotná nejsem. Myslím, že kdybych byla, tak to poznám dávno. Při prvním těhotenství jsem to poznala už ve druhém týdnu těhu :) Dnes se mi opět stalo, že mě najednou začalo strašně píchat v podbřišku, že jsem sebou plácla na gauč a čekala až to přejde :( No, hold si dubu muset počkat až na 24., kdy jdu k doktorovi. Snad to nebude nic vážného 8o

• Citovat
  • Upravit
3038
7.11.12 13:58

Markéto, snad to nic nebude, ale po jistotu bych raději k Dr. šla hned, když se ti něco nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.2.14 23:55

Ahoj holky vsechny vas zdravim jsem tu novacek :andel: chtela bych se podelit svama o moje nejbolestivejsi trapeni ktere jsem zazila presne 18.2 2014 vecer kdyz se nam ten vecer s pritelem neco nezdalo ze je v poradku, tak nam to nedalo a jely jsme hned do nemocnice na pohotovost to byl ten den zrovna kdyz jsem byla tehu 11 tyden. No a tak me zavolala ten den sestra ze muzu jit dovnitr za doktorem rekla jsem kvuly cemu jsem prisla tudis ze jsem zacala slabe spinit :( tak mi delal ultrazvuk najednou bylo ticho to nejhroznejsi ticho a napeti co jsem kdy zazila :‚( jen oznamil ze pro me nema dobrou zpravu a ze to rika nerad,… nasemu malinkymu drobeckovy nebilo uz 9dni srdicko a kvuly tomu se vlastne prestal vyvyjet to se da pochopit :‘( :‚( :‘( v ten moment jsem tak brecela a myslela jsem ze v tu chvily pro me zivot uz nema dal smysl proste jsem stoho byla v takovem soku jako kazda prvni tehotna…doktor mi vysvetloval co a jak bude probihat a ze budu muset jit na revizi dutiny delozni ostatni jsem ani nevnimala protoze celou tu dobu jsem se jen cela zdrcena divala stale na toho naseho malinkyho krasnyho drobecka byl uz tak pekny telicko rucicky nozicky brisko proste uzasny nedokazu to popsat proste uz miminko :srdce: :,( takova rana to jsem jeste v zivote nezazila to nase mimi bylo tak moooooooc chtene ze si to nedokazete holky predctavit kazdym dnem jsme se tak s pritelem tesily proste vsechno no ale nadarmo se nerika ze nakupovani veci do tech 3 mesicu prinasi smulu az ted kdyz uz je pozde jsme to pochopily ale kupovali jsme takove drobnosti jen protoze jsem porad chodila k doktorovy na kontroly a bylo pokazde vse v poradku tak jsme proste si byly jisti ze je furt vsechno v pohode a vubec nas nenapadlo ze by se neco takoveho mohlo stat kdyz po celou dobu tehu mi nic nebylo mela jsem tehu priznaky proste vse tak jak melo byt…proste tohle jsme vubec ale vubec necekali tak velkou ranu v srdci a jak strasne boli… :‚( :‘( :‚( :‘( :'( za ty krasne chvile tehu ktere jsem prozivala s pritelem a tim nasim mimi co bylo v brisku jsou nepopsatelne :srdce: do ted co jsem tyden po zakroku si docela casto furt hladim bricho v tehu jsme to s pritelem dost prozivaly… proste na ten pocit nikdy nezapomenu pretrvava doted citim takovou uskost a bezmoc… :-( je to jeste moc cerstve a nezapomenutelne…snazim se kazdym dnem na to vsechno nemyslet ale jde to moc tezko ta nejvetsi bolest na me prijde pokazde vecer kdyz jdu spat zacne se mi to vsechno vracet ty zpominky na to vsechno a proc se to muselo stat a vsechno to kolem…nebyl by den chvile kdy by jsem na toho naseho malinkyho andilka tam nahore nemyslela to proste nejde :-( dusim to vsechno v sobe a ne a ne to jit pric… kdyz vidim jine deti kocarky tak mi je brozne pokazde se mi chce brecet a hned se mi zacnou promitat vzpominky proste nepopsatelny pocit :-( rodit jsem mela 16.9 2014… to bude den kdy me to bude zase opet moc bolet o srdce.budu rada kdyz mi napisete vase nazory pomuze mi to holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.3.14 18:43

Bude líp

Ahoj kiki18…moc mě mrzí, co tě potkalo a vím, jak tě to trápí. V pondělí jsem v 11tt zjistila to samé co ty, jen miminko už se nevyvyjelo několik týdnů, na revizi jsem šla hned v úterý..Uplně se v tvém příspěvku poznávám, večery před usnutím a rána po probuzení jsou nejhorší!:( ale nesmíme to vzdát, určitě to časem přebolí a zase bude líp. Hodně sil ti přeji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.3.14 21:22

Ahoj, mě teď v úterý řekli to samé v 9tt. Na revizi jdu až příští úterý. Týden mi s tím nechávají a je to šílené!!! v tuhle chvíli si nepřeju nic jiného, než aby bylo po všem :( i když jsme o miminko bojovali 2 roky než se zadařilo. pořád na něj musím myslet. chce se mi křičet a brečet a mám hrozný strach. chápu, že se tohle děje a nejsem jediná. je nás hodně. ale srdíčko tohle nechápe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.3.14 06:57

Ahoj, tak to je opravdu šílené, že musíš týden čekat! Já jsem čekala jen jeden, to jsem si všechno srovnala v hlavě, ale byla jsem ráda, že nemusím čekat dýl…také jsem chtěla, aby bylo co nejdřív po všem. Neboj se, všechno bude nakonec dobré a určitě to zvládneš!!! Kdyby ses chtěla na cokoliv zeptat nebo vědět, klidně napiš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
10.3.14 10:34

No já jsem si to srovnala v hlavě taky a přítel mi hodně moc pomohl že se mnou vydržel o tom trpělivě mluvit pořád dokola… ale dá se to vydržet pár dní, když už je to týden, tak je to na hlavu. Zítra to budu mít konečně za sebou a snad se už v klidu vyspim :)doufam že pak už to bude jen lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.3.14 07:57

Ahoj holky, tak já včera udělala test a byl jasně pozitivní. Odpoledne jsem šla na vnitřní ultrazvuk a nejdříve tam nemohl ani nic najít a pak že je tam nějaký náznak malého gastačního váčku. Ale že se mu to nezdá, že by měl být už větší na to jak jsem daleko. Podle mentruace bych měla byt 5+3tt. Takže to vidí bledě :( já včera brečela jak želva :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.3.14 08:02
@efkart07 píše:
No já jsem si to srovnala v hlavě taky a přítel mi hodně moc pomohl že se mnou vydržel o tom trpělivě mluvit pořád dokola… ale dá se to vydržet pár dní, když už je to týden, tak je to na hlavu. Zítra to budu mít konečně za sebou a snad se už v klidu vyspim :)doufam že pak už to bude jen lepší

Mě manžel taky hrozně moc pomohl, teď se uplně divím, že zvládl mé řeči stále dokola. Moc na tebe myslím a držím pěsti, aby to všechno dopadlo dobře! Neboj, minimálně při narkoze se vyspíš ;) Dej vědět jak jsi dopadla a ať už je jen lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty