Zanedbaná kamarádka

68
26.4.20 07:23

Zanedbaná kamaradka

Ahoj, mam kamarádku, jsme obe na RD. Dětem bude teď už pres rok, tak jsme se domluvily, ze si uděláme dámskou jízdu a až se trochu uvolní nařízení vlády, vyrazime do baru atd. Já jsem se o sebe vždy starala. Cvicim, make-up, pekne oblečení, vlasy. Měla jsem vždy i podobně hezké kamaradky. Ale! S příchodem na RD se dost omezil výběr na kamarádku podobného typu. S touto novou jsme si sedly nazorově a tím ze deti jsou podobně staré. Teď k tomu problému. Kamaradka je proste tlustší, tak 8 kilo dolů by to chtělo. Je ostříhana nakrátko-to je u ženský fakt hrůza a má v tom nejakej silenej melir, co se nenosí snad tisíc let. V obličeji žádná výhra..větší nos, úzké rty :think: A já se za ni cítím trapně, když někde jsme: oblečená chodí hlavně pohodlně. :zed: Teď mam dilema..chci si s ni někam večer vyrazit, ale nechci aby mě lidi házeli do stejného pytle s ni, když mě s ni uvidí se kamaradit. 8o :,( Ještě nosí brýle, ale ty by si asi do baru nevzala. Tak co myslíte, mam s ni jít, nebo ne, nebo jít, ale ne do luxusního baru a spis někam do pajzlu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4019
26.4.20 07:26

Brýle nosím taky, normálně je mám vždy a všude, bez nich nevidím a čočky nesnesu. Tebe bych za kamarádku nechtěla, jsi povrchní a nesrovnaná sama se sebou. K dotazu: najdi si kamarádku, za kterou se nebudeš muset stydět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101577
26.4.20 07:26

Dej ji tohle precist a mas dilema vyresene… Nikdo, kdo ma v hlave trochu mozku s tebou nikam nepujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35679
26.4.20 07:28
@Tohleta píše:
Ahoj, mam kamarádku, jsme obe na RD. Dětem bude teď už pres rok, tak jsme se domluvily, ze si uděláme dámskou jízdu a až se trochu uvolní nařízení vlády, vyrazime do baru atd. Já jsem se o sebe vždy starala. Cvicim, make-up, pekne oblečení, vlasy. Měla jsem vždy i podobně hezké kamaradky. Ale! S příchodem na RD se dost omezil výběr na kamarádku podobného typu. S touto novou jsme si sedly nazorově a tím ze deti jsou podobně staré. Teď k tomu problému. Kamaradka je proste tlustší, tak 8 kilo dolů by to chtělo. Je ostříhana nakrátko-to je u ženský fakt hrůza a má v tom nejakej silenej melir, co se nenosí snad tisíc let. V obličeji žádná výhra..větší nos, úzké rty :think: A já se za ni cítím trapně, když někde jsme: oblečená chodí hlavně pohodlně. :zed: Teď mam dilema..chci si s ni někam večer vyrazit, ale nechci aby mě lidi házeli do stejného pytle s ni, když mě s ni uvidí se kamaradit. 8o :,( Ještě nosí brýle, ale ty by si asi do baru nevzala. Tak co myslíte, mam s ni jít, nebo ne, nebo jít, ale ne do luxusního baru a spis někam do pajzlu. :,(

Buď té lásky a nech kamarádku ať si najde nějakou jinou, lepsi kamosku a ne tebe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
26.4.20 07:29

Šmarjá! A todle se množí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.4.20 07:32

@JancaS84 To mam být pokrytec a tvářit se, jak je všechno v pohodě, když vypadá děsně? Kdyby měla aspoň trochu snahu a nechala se sebou něco udělat. :zed: Vždyť je otázka času, kdy ji nechá manzel kvůli tomu. To by ji měla odkopnout i kamoska? Dost hnusne, co mi tu radíš. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17257
26.4.20 07:32

To, že se cítíš trapně je v pořádku. Akorát by ses ale měla stydět za své myšlenkové pochody, ne za kamarádku, její kila navíc a její melír… :zed:
Tohle nemůžeš myslet vážně, takhle jsem já nepřemýšlela ani na základní škole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.4.20 07:33

To je vtip, nebo jak? Jestli to myslis opravdu, tak chudak kamaradka.
Ty to popisujes, jak kdyby jsi s ni planovala delat luxusni prostituci a kamaradka se k tomuto ucelu nehodi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22422
26.4.20 07:34

Ani nevim, co napsat. Nechce se mi vetit, ze existuji takto povrchni a zli lide 8o. Obzlast maminky, ktere uz by mely mit priority jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
26.4.20 07:34

Připadáš mi dost povrchní, co kdybys ji místo pomlouvání trošku motivovala a pomohla ji. Nepíšeš nic o tom jestli jsi už něco naznačovala, že má ze sebou něco dělat. A pokud ti záleží co si o tobě lidi pomyslí když tě s ní uvidí, no tak to máš dost omezené myšlení. Snad si nemyslíš že bude někoho zajímat v baru s kým se bavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.4.20 07:35

@azaleila Jo stydím, je na ni vidět, ze není z města. Proste nevkusná. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
26.4.20 07:35

To musi byt fake tohle…nikdo neni tak hroznej..resp. mozna jo, ale nejde se s tim chlubit na net :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.4.20 07:36
@Tohleta píše:
Ahoj, mam kamarádku, jsme obe na RD. Dětem bude teď už pres rok, tak jsme se domluvily, ze si uděláme dámskou jízdu a až se trochu uvolní nařízení vlády, vyrazime do baru atd. Já jsem se o sebe vždy starala. Cvicim, make-up, pekne oblečení, vlasy. Měla jsem vždy i podobně hezké kamaradky. Ale! S příchodem na RD se dost omezil výběr na kamarádku podobného typu. S touto novou jsme si sedly nazorově a tím ze deti jsou podobně staré. Teď k tomu problému. Kamaradka je proste tlustší, tak 8 kilo dolů by to chtělo. Je ostříhana nakrátko-to je u ženský fakt hrůza a má v tom nejakej silenej melir, co se nenosí snad tisíc let. V obličeji žádná výhra..větší nos, úzké rty :think: A já se za ni cítím trapně, když někde jsme: oblečená chodí hlavně pohodlně. :zed: Teď mam dilema..chci si s ni někam večer vyrazit, ale nechci aby mě lidi házeli do stejného pytle s ni, když mě s ni uvidí se kamaradit. 8o :,( Ještě nosí brýle, ale ty by si asi do baru nevzala. Tak co myslíte, mam s ni jít, nebo ne, nebo jít, ale ne do luxusního baru a spis někam do pajzlu. :,(

Doufám, že „kamarádka“ brzo prozře a s tebou nikam nepůjde :roll: Aby se nemusela stydět za tvoje myšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17257
26.4.20 07:37
@Tohleta píše:
@azaleila Jo stydím, je na ni vidět, ze není z města. Proste nevkusná. :oops:

a co Ti brání jet do města a najít si tam vkusné kamarádky? Radši si najdi někoho „sobě rovného“ a nepomlouvej nikoho na netu jen proto, že má jiný styl a brýle… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.4.20 07:37

@mamule42 Samozřejmě ze bude. Myslíš, ze za tebou přijdou muži, když ta druhá vypadá blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová