Zanedbaná kamarádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6116
26.4.20 09:41
@Tohleta píše:
@azaleila Jo stydím, je na ni vidět, ze není z města. Proste nevkusná. :oops:

Lidé jsou různí. Někdo má krátké vlasy, velký nos a je na něm vidět, že „není z města“, někdo je zase povrchní, charakterově vadná kra.vka.

Na kafe bych šla rozhodně raději s tou první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.4.20 09:43
@Hamouzka píše:
Já bych snad kompetentní mohla bejt. Mám prodloužený vlasy, chodím pravidelně na nehty, solárko, hodně o sebe pečuju, tak bych mohla posoudit. Jo a postavu mám taky hubenou. Nebydlím v myšinci a nejezdím žádnou ojetou plechovkou. Nosím značkový hadry, tak šup, posoudím, hoď sem tu fotku. Já už kompetentní budu.

Tahle diskuse je buď troll nebo založená účelové na provokování a rozporuplné reakce, což se ostatně daří…
Ovšem ty si svým příspěvkem tomu nasadila korunu - od kdy jsou napletené vlasy a solarko známkou toho, že dobře vypadáš :mrgreen: to bývalo možná tak na přelomu tisíciletí - oranžada na ksicht a po těle a spoje na vlasech :P plus ten orgasmicek z toho, že jezdíš nejmíň bávem a nosíš jen značkový hadry, když tady značka je i C&A, H&M a M&S 8o :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Katastrofaobecna
26.4.20 09:46

@Hanka1 Vždyť si Hamouzka dělá p*del. Je možné že o sebe pečuje, ale ten konec to jasně naznačuje.

• Citovat
  • Upravit
14313
26.4.20 09:49

@Tohleta Tak se s ní nebav :nevim: myslíš si že chlapi odchází jen od nehezkých žen? to fakt ne. Nekomu se nemusíš líbit zase ty no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
26.4.20 09:55

@jannina1 A co ti je do toho tyjo… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
26.4.20 09:59
@Tohleta píše:
Ahoj, mam kamarádku, jsme obe na RD. Dětem bude teď už pres rok, tak jsme se domluvily, ze si uděláme dámskou jízdu a až se trochu uvolní nařízení vlády, vyrazime do baru atd. Já jsem se o sebe vždy starala. Cvicim, make-up, pekne oblečení, vlasy. Měla jsem vždy i podobně hezké kamaradky. Ale! S příchodem na RD se dost omezil výběr na kamarádku podobného typu. S touto novou jsme si sedly nazorově a tím ze deti jsou podobně staré. Teď k tomu problému. Kamaradka je proste tlustší, tak 8 kilo dolů by to chtělo. Je ostříhana nakrátko-to je u ženský fakt hrůza a má v tom nejakej silenej melir, co se nenosí snad tisíc let. V obličeji žádná výhra..větší nos, úzké rty :think: A já se za ni cítím trapně, když někde jsme: oblečená chodí hlavně pohodlně. :zed: Teď mam dilema..chci si s ni někam večer vyrazit, ale nechci aby mě lidi házeli do stejného pytle s ni, když mě s ni uvidí se kamaradit. 8o :,( Ještě nosí brýle, ale ty by si asi do baru nevzala. Tak co myslíte, mam s ni jít, nebo ne, nebo jít, ale ne do luxusního baru a spis někam do pajzlu. :,(

Tak určitě, neříkej, že ve svém věku jsi neslyšela o Efektu ošklivé kamarádky. 8o

Tedy jestli jsi taková hvězda jak se popisuješ, z druhé strany sis toho doteď nemusela všimnout. :mrgreen:

Případně zagoogli „ugly friend effect“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42442
26.4.20 10:19
@Hanka1 píše:
Tahle diskuse je buď troll nebo založená účelové na provokování a rozporuplné reakce, což se ostatně daří…
Ovšem ty si svým příspěvkem tomu nasadila korunu - od kdy jsou napletené vlasy a solarko známkou toho, že dobře vypadáš :mrgreen: to bývalo možná tak na přelomu tisíciletí - oranžada na ksicht a po těle a spoje na vlasech :P plus ten orgasmicek z toho, že jezdíš nejmíň bávem a nosíš jen značkový hadry, když tady značka je i C&A, H&M a M&S 8o :mrgreen: :roll:
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.4.20 10:20
@Janli píše:
Jednoduchýho ne, ale namyšlenýho jo. Měla jsem kámošku, která si na svoje pařby hrozně ráda zvala jednu paní, která byla podle jejích měřítek ošklivá, hloupá a nevkusná, a zvala ji, aby ji mohla pomlouvat a dělat si z ní srandu. Fakt síla…

Taky jsem znala jednu takovou, která se kamarádila a vyrazela někam vždy s osklivejsima zenskyna, aby mohla být pak za hvězdu. Dokonce to na sebe jednou opila vyblabolila. Ona v reálu je taková sediva mys a udělat že sebe kočku ji stoji dost času a peněz, ale jako profesionální manželka majitele několika parkovišť na to ten čas i peníze ma, ale jakákoliv přirozené hezká ženská mladá i zralá vedle ní vystajlovane vypadala daleko líp a to ona neni schopna unest, tak proto zamerny vyber kamosek nehezkych tuctovek :roll:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
26.4.20 10:23
@Janli píše:
Jednoduchýho ne, ale namyšlenýho jo. Měla jsem kámošku, která si na svoje pařby hrozně ráda zvala jednu paní, která byla podle jejích měřítek ošklivá, hloupá a nevkusná, a zvala ji, aby ji mohla pomlouvat a dělat si z ní srandu. Fakt síla…

Tyjo, co se člověk na tom EM nedozví :think:

• Citovat
  • Upravit
42442
26.4.20 10:26

@Hanka1 To musí být úžasný :mrgreen: Si to nedovedu představit, vybírat kamarádky tak, aby byly škaredější, než já :mrgreen: :jazyk: Vlastně nevím, podle čeho bych to vyhodnocovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
26.4.20 10:34

@Hanka1 bylo to myšlený pro zakladatelku, co tak řeší, kdo jaký má vlasy, jak se oblíká apod. Jako jo, pečuju o sebe a asi dost, orgasmus z toho, čím jezdím fakticky nemám, to tě můžu uklidnit, pro mě je to čistě spotřební zboží, nutnost pro fungování děcek :P. Neříkej mi, že ještě někdo nakupuje C&A, H&M apod.? Šunty největší. Kdysi jsem tam nakupovala děckám a nikdy více. Si představ, že sem nedávno objevila v tolik zatracovaným Pepcu vestu pro holku a byla kvalitní. Já jsem taková ta „vyžehlená“ :mrgreen:, co se o sebe fakt stará. A dost řeší svou postavu. Mám lehce pod padesát na 170 a některý moje kámošky vesměs stejně vysoký maj o 15 a víc kilo víc. A pořád to sou kámošky. Prostě si máme co říct. Rozhodně neřeším, kdo má jakou značku na zadku. Jsem panelákový dítě a jako panelákový dítě i umřu. Dětství je základ všeho, i když pak změníš prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.4.20 10:34
@Katastrofaobecna píše:
@Hanka1 Vždyť si Hamouzka dělá p*del. Je možné že o sebe pečuje, ale ten konec to jasně naznačuje.

Já už tady po letitych zkušenostech s různým materiálem fakt nevím…A s absencí smajlíka jsem si fakt nebyla jistá

• Citovat
  • Upravit
13197
26.4.20 10:35

@Tohleta myslim, ze se ti pocet kamaradu nezuzil kvuli RD, ale spise, ze jsi namyslena arogantni p..a. proc by ji mel manzel opoustet? jen proto, ze neni umela hloupa nanynka, jako ty? :nevim: myslim, ze, kdo splace nad vydelkem budes ty, bo maloktery vedle sebe snese neco takoveho, jak se tu prezentujes :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.4.20 10:38
@Betty MacDonald píše:
@Hanka1 To musí být úžasný :mrgreen: Si to nedovedu představit, vybírat kamarádky tak, aby byly škaredější, než já :mrgreen: :jazyk: Vlastně nevím, podle čeho bych to vyhodnocovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já si toho všimla u některých slecen už na zakladce, aneb třídní krasavice se nejvic kamaradila s obtloustlou bedarovitou holkou a děsně si užívala, jak jdou kluci cíleně po ní a pak bum, kamarádka přes prázdniny zhubla, vynikly ji prsa, vylepšila se ji pleť a najednou v osmicce hnedle bylo po kamarádství… :roll:

• Citovat
  • Upravit
42442
26.4.20 10:39
@Hanka1 píše:
Já si toho všimla u některých slecen už na zakladce, aneb třídní krasavice se nejvic kamaradila s obtloustlou bedarovitou holkou a děsně si užívala, jak jdou kluci cíleně po ní a pak bum, kamarádka přes prázdniny zhubla, vynikly ji prsa, vylepšila se ji pleť a najednou v osmicce hnedle bylo po kamarádství… :roll:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová