Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tohleta píše:
@Russet píšu o názor kam s ji mam jít, nebo nemam. Radu o vzhled bych si sem vážně nepsala, bez urazky
Hlavne to kamaradce prosim Te rekni, at vi co jsi za material
. A razem mas po problemu
![]()
A co řešíš? Vždyť si ta hezčí ne? To většina holek chce, ještě uvidíš, jak všichni budou balit tebe a ne ji. Třeba ji to docvakne, že je úplně nepoužitelná a začne něco se sebou dělat. ![]()
To je jedno jestli pajzl nebo nobl bar, šla bych hlavně někam, kde je hodně hlasitá hudba, aby při rozhovoru nebylo slyšet, co říkáš, jinak z toho nic nebude.
![]()
Jinak souhlas s ostatníma, kdybys byla kámoška, jdeš s ní vybrat hadry, jděte spolu ke kadeřnici, na nehty, pomůžeš ji večer nalicit, obléknout a pak někam vyrazíte. Ale to ty opravdu nejsi.
@Tohleta mám dojem, že se mám finančně mnohem líp než ty. Ale v životě by mě nenapadlo se nad lidma tak ofrňovat jako to děláš ty. Určitě seš na sebe hodně pyšná. Třeba kdybychom vyrazily my dvě spolu, tak bys proti mně byla taky socka - ve všech směrech. Každopádně máš kliku, že ta ženská s tebou kamarádí. Z mýho pohledu seš zoufalkyně.
@Heivka píše:
@Kettlery Bohužel jsem se s tímhle typem lidí osobně setkala, je to smutné, ale existujía ano, opravdu jsou natolik hloupí aby svoje názory necenzorovali. Je pravda že k tomu jsem slyšela nebo četla pěkně rčení, s hlupákem je to jako na pohřbu, všichni kolem jsou nešťastní, jenom ten koho se to týká, o tom nemá tušení
Holky, takže vy si opravdu myslíte, že to je psané vážně? Já prostě nikoho takhle jednoduchého neznám. Přemýšlím a fakt ne…
Já prostě chci věřit, že jde jen o provokaci. Protože jinak je to lidsky fakt smutný…
Ta zanedbaná kamarádka má má na rozdíl od tebe doma manžela, ty nádhero, asi děláš něco špatně, že musíš lovit chlapy po barech jak poslední zoufalka, střízlivý by si tě ani nevšiml.
@Kettlery píše:
Holky, takže vy si opravdu myslíte, že to je psané vážně? Já prostě nikoho takhle jednoduchého neznám. Přemýšlím a fakt ne…Já prostě chci věřit, že jde jen o provokaci. Protože jinak je to lidsky fakt smutný…
Ver mi, ze takovych jednoduchych nadher je!!! Taky nemam to stesti!
Ale ubohost byla a bude…ruku v ruce s primitivnosti…bohuzel
@Netopýr1 To by bylo super. Ona na to ale není. Na nehty teda chodí k Vietnamcům a má občas uplne šílené barvy nebo třpytky. K tomu zbytku její vizážeje to pěst na oko. Proste nevkus.
@Tohleta píše:
@RussetNejsem si jistá, ze se prave zde nachází kompetentní lidé, jde-li o vkus a vzhled.
Já bych snad kompetentní mohla bejt. Mám prodloužený vlasy, chodím pravidelně na nehty, solárko, hodně o sebe pečuju, tak bych mohla posoudit. Jo a postavu mám taky hubenou. Nebydlím v myšinci a nejezdím žádnou ojetou plechovkou. Nosím značkový hadry, tak šup, posoudím, hoď sem tu fotku. Já už kompetentní budu.
@Kettlery píše:
Holky, takže vy si opravdu myslíte, že to je psané vážně? Já prostě nikoho takhle jednoduchého neznám. Přemýšlím a fakt ne…Já prostě chci věřit, že jde jen o provokaci. Protože jinak je to lidsky fakt smutný…
Hele já podobného člověka měla pár let jako šéfa, a dokonce měl rodinu. Jeho žena vypadala fajn, dokud se konverzace točila kolem hodně neutrálních témat, ale jakmile člověk zašel hloub, tak až koukal jaká moudra z paní padala, to by se člověk ![]()
@Hamouzka píše:
Já bych snad kompetentní mohla bejt. Mám prodloužený vlasy, chodím pravidelně na nehty, solárko, hodně o sebe pečuju, tak bych mohla posoudit. Jo a postavu mám taky hubenou. Nebydlím v myšinci a nejezdím žádnou ojetou plechovkou. Nosím značkový hadry, tak šup, posoudím, hoď sem tu fotku. Já už kompetentní budu.
Buď jsi troll (v to doufám), nebo úplně vypatlaná. Místo návštěvy baru doporučuji návštěvu psychologa ![]()
@Tohleta píše:
@Russet píšu o názor kam s ji mam jít, nebo nemam. Radu o vzhled bych si sem vážně nepsala, bez urazky
Nikam.