Zanedbaná kamarádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12659
26.4.20 08:52
@Tohleta píše:
Ahoj, mam kamarádku, jsme obe na RD. Dětem bude teď už pres rok, tak jsme se domluvily, ze si uděláme dámskou jízdu a až se trochu uvolní nařízení vlády, vyrazime do baru atd. Já jsem se o sebe vždy starala. Cvicim, make-up, pekne oblečení, vlasy. Měla jsem vždy i podobně hezké kamaradky. Ale! S příchodem na RD se dost omezil výběr na kamarádku podobného typu. S touto novou jsme si sedly nazorově a tím ze deti jsou podobně staré. Teď k tomu problému. Kamaradka je proste tlustší, tak 8 kilo dolů by to chtělo. Je ostříhana nakrátko-to je u ženský fakt hrůza a má v tom nejakej silenej melir, co se nenosí snad tisíc let. V obličeji žádná výhra..větší nos, úzké rty :think: A já se za ni cítím trapně, když někde jsme: oblečená chodí hlavně pohodlně. :zed: Teď mam dilema..chci si s ni někam večer vyrazit, ale nechci aby mě lidi házeli do stejného pytle s ni, když mě s ni uvidí se kamaradit. 8o :,( Ještě nosí brýle, ale ty by si asi do baru nevzala. Tak co myslíte, mam s ni jít, nebo ne, nebo jít, ale ne do luxusního baru a spis někam do pajzlu. :,(

Jo ty hledas jen garde a stafas na lovu no to jsi dobra kamoska fakt…tebe bych fakt do holportu nechtela ty krasavice inteligentni..no inteligentni moc ne..jsi povrchni trapna pipka a dej si bacha aby to potencional. napadnik neodhalil moc brzy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
26.4.20 08:52

Tohle je fakt smutný uvažování. Tak jí zkus nějak nenápadně pomoct s oblečením a dámskou jízdu zaměřte na takový ty holčičí věci, jako nehty, vlasy…místo na lovení chlapů v baru. Třeba by byla ráda, pokud o takový věci nestojí, určitě ti to řekne.

Příspěvek upraven 26.04.20 v 08:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
26.4.20 08:54

Ja si myslim, ze zakladatelka je trol a dobre se bavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
26.4.20 08:54

@Tohleta Ty nejsi kamarádka. Ta dle tebe ošklivka může zhubnout, vlasy narostou a brýle jsou pro někoho sexy. Ale tobě by nepomohla ani lobotomie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
26.4.20 08:57

Ja teda nechapu, proc by ses mela stydet za ni. Ty se obleces pekne a ji neres, ne? Kdyz jste “kamosky” :lol: ale zas takovy asi ne… hele, mam kamaradku, ktera by potrebovala dolu 40 kilo a celkove upravit, ale je mi to fuk, protoze je s ni takova sranda, ze se s ni rada pobavim kdekoliv a kdykoliv. Kolik ti je? Premyslis jak pubertacka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.4.20 09:00

Komentáře jsem nečetla.
Jestli si víc než jeden člověk v diskuzi myslí, že je ten úvodní příspěvek myšlen vážně, tak si Emimino ten kobercový trolling zaslouží :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
26.4.20 09:02
@Pudloslava píše:
Ja si myslim, ze zakladatelka je trol a dobre se bavi.

Dobavila se :?. Kam přijdu já, tam sto let tráva neroste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
26.4.20 09:05
@Tohleta píše:
@azaleila Jo stydím, je na ni vidět, ze není z města. Proste nevkusná. :oops:

Nevkusná jsi ty za to, co píšeš. Ty chodíš do baru, aby za tebou přišli muži? 8o :zed: Asi budeš muset jít s jinýma kamarádkama, které na tom budou stejně jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
26.4.20 09:06

Tohle musí byt troll, jestli ne, tak takovou kamarádku bych nechtěla ani za milion. V tomhle přátelství jsi ta hnusna ty zakladatelko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.4.20 09:13

Ty jsi normalne zla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
26.4.20 09:16

Hele, tak jednou vyražte do pajzlu tipu,, u Zlaté rukavice " (koukni na film :lol: ), kde budeš ty za krávu a kámoška zapadne a po druhé běžte na nějakou echt super luxusní diskotéku (asi žádnou neznám :lol: ), kde ty zapadneš a ona bude za krávu ;)… Budete si fifty fifty :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Hegy
26.4.20 09:22
@j.a.n.i1 píše:
Dej ji tohle precist a mas dilema vyresene… Nikdo, kdo ma v hlave trochu mozku s tebou nikam nepujde.

Presně…co jsi to za krávu? A nebo troll…to neni možný…

• Citovat
  • Upravit
6650
26.4.20 09:27

@Kettlery Bohužel pár takových lidí opravdu znám, třeba žena manželova kolegy, ta si stěžovala když jí ve třech PPP řekli, že její syn nemá ADHD a je pouze špatně socializovaný a nevychovaný a že mají víc chodit ven, aby se vybil. Do té první ho poslali po půl roce ve školce že jim přijde zaostalý a agresivní na ostatní děti, a když jí potom řekli že jediný problém jsou rodiče, tak ještě zkusila další dvě, soukromé, se stejným výsledkem. Já jí znám více-méně povrchně, jako součást party, se kterou se scházíme a úplně mě dorazilo když si začala na tohle stěžovat, místo aby byla ráda že je to snadno řešitelný problém. Hlavně když to srovnám se svojí kamarádkou, která má dcerku aspergra s vysokou inteligencí a minimalními sociálními dovednostmi a jak ta se chudák smeká, aby holka byla v životě použitelná… Prostě reakce k nepochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
26.4.20 09:29

@Makca87 Fujky, jen ta představa pajzlu u rukavičky mě vyděsila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
26.4.20 09:33
@Tohleta píše:
Ahoj, mam kamarádku, jsme obe na RD. Dětem bude teď už pres rok, tak jsme se domluvily, ze si uděláme dámskou jízdu a až se trochu uvolní nařízení vlády, vyrazime do baru atd. Já jsem se o sebe vždy starala. Cvicim, make-up, pekne oblečení, vlasy. Měla jsem vždy i podobně hezké kamaradky. Ale! S příchodem na RD se dost omezil výběr na kamarádku podobného typu. S touto novou jsme si sedly nazorově a tím ze deti jsou podobně staré. Teď k tomu problému. Kamaradka je proste tlustší, tak 8 kilo dolů by to chtělo. Je ostříhana nakrátko-to je u ženský fakt hrůza a má v tom nejakej silenej melir, co se nenosí snad tisíc let. V obličeji žádná výhra..větší nos, úzké rty :think: A já se za ni cítím trapně, když někde jsme: oblečená chodí hlavně pohodlně. :zed: Teď mam dilema..chci si s ni někam večer vyrazit, ale nechci aby mě lidi házeli do stejného pytle s ni, když mě s ni uvidí se kamaradit. 8o :,( Ještě nosí brýle, ale ty by si asi do baru nevzala. Tak co myslíte, mam s ni jít, nebo ne, nebo jít, ale ne do luxusního baru a spis někam do pajzlu. :,(

Panebože. Doufám, že je to myšleno jako hodně blbý vtip! Pokud ne, chudák ta tvoje kamarádka. Zase by bylo dobrý ji to říct. Pak by pravděpodobně ona ztratila zájem s tebou někam chodit a nikdo by se jí nemohl divit. A byl by vyresen zároveň i tvůj problém, když se stydíš s ní jít mezi lidi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová