Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tohleta píše:
Ahoj, mam kamarádku, jsme obe na RD. Dětem bude teď už pres rok, tak jsme se domluvily, ze si uděláme dámskou jízdu a až se trochu uvolní nařízení vlády, vyrazime do baru atd. Já jsem se o sebe vždy starala. Cvicim, make-up, pekne oblečení, vlasy. Měla jsem vždy i podobně hezké kamaradky. Ale! S příchodem na RD se dost omezil výběr na kamarádku podobného typu. S touto novou jsme si sedly nazorově a tím ze deti jsou podobně staré. Teď k tomu problému. Kamaradka je proste tlustší, tak 8 kilo dolů by to chtělo. Je ostříhana nakrátko-to je u ženský fakt hrůza a má v tom nejakej silenej melir, co se nenosí snad tisíc let. V obličeji žádná výhra..větší nos, úzké rtyA já se za ni cítím trapně, když někde jsme: oblečená chodí hlavně pohodlně.
Teď mam dilema..chci si s ni někam večer vyrazit, ale nechci aby mě lidi házeli do stejného pytle s ni, když mě s ni uvidí se kamaradit.
![]()
Ještě nosí brýle, ale ty by si asi do baru nevzala. Tak co myslíte, mam s ni jít, nebo ne, nebo jít, ale ne do luxusního baru a spis někam do pajzlu.
Jo ty hledas jen garde a stafas na lovu no to jsi dobra kamoska fakt…tebe bych fakt do holportu nechtela ty krasavice inteligentni..no inteligentni moc ne..jsi povrchni trapna pipka a dej si bacha aby to potencional. napadnik neodhalil moc brzy..
Tohle je fakt smutný uvažování. Tak jí zkus nějak nenápadně pomoct s oblečením a dámskou jízdu zaměřte na takový ty holčičí věci, jako nehty, vlasy…místo na lovení chlapů v baru. Třeba by byla ráda, pokud o takový věci nestojí, určitě ti to řekne.
Příspěvek upraven 26.04.20 v 08:57
@Tohleta Ty nejsi kamarádka. Ta dle tebe ošklivka může zhubnout, vlasy narostou a brýle jsou pro někoho sexy. Ale tobě by nepomohla ani lobotomie.
Ja teda nechapu, proc by ses mela stydet za ni. Ty se obleces pekne a ji neres, ne? Kdyz jste “kamosky”
ale zas takovy asi ne… hele, mam kamaradku, ktera by potrebovala dolu 40 kilo a celkove upravit, ale je mi to fuk, protoze je s ni takova sranda, ze se s ni rada pobavim kdekoliv a kdykoliv. Kolik ti je? Premyslis jak pubertacka ![]()
Komentáře jsem nečetla.
Jestli si víc než jeden člověk v diskuzi myslí, že je ten úvodní příspěvek myšlen vážně, tak si Emimino ten kobercový trolling zaslouží ![]()
@Pudloslava píše:
Ja si myslim, ze zakladatelka je trol a dobre se bavi.
Dobavila se
. Kam přijdu já, tam sto let tráva neroste ![]()
@Tohleta píše:
@azaleila Jo stydím, je na ni vidět, ze není z města. Proste nevkusná.
Nevkusná jsi ty za to, co píšeš. Ty chodíš do baru, aby za tebou přišli muži?
Asi budeš muset jít s jinýma kamarádkama, které na tom budou stejně jako ty.
Tohle musí byt troll, jestli ne, tak takovou kamarádku bych nechtěla ani za milion. V tomhle přátelství jsi ta hnusna ty zakladatelko…
Hele, tak jednou vyražte do pajzlu tipu,, u Zlaté rukavice " (koukni na film
), kde budeš ty za krávu a kámoška zapadne a po druhé běžte na nějakou echt super luxusní diskotéku (asi žádnou neznám
), kde ty zapadneš a ona bude za krávu
… Budete si fifty fifty
.
@j.a.n.i1 píše:
Dej ji tohle precist a mas dilema vyresene… Nikdo, kdo ma v hlave trochu mozku s tebou nikam nepujde.
Presně…co jsi to za krávu? A nebo troll…to neni možný…
@Kettlery Bohužel pár takových lidí opravdu znám, třeba žena manželova kolegy, ta si stěžovala když jí ve třech PPP řekli, že její syn nemá ADHD a je pouze špatně socializovaný a nevychovaný a že mají víc chodit ven, aby se vybil. Do té první ho poslali po půl roce ve školce že jim přijde zaostalý a agresivní na ostatní děti, a když jí potom řekli že jediný problém jsou rodiče, tak ještě zkusila další dvě, soukromé, se stejným výsledkem. Já jí znám více-méně povrchně, jako součást party, se kterou se scházíme a úplně mě dorazilo když si začala na tohle stěžovat, místo aby byla ráda že je to snadno řešitelný problém. Hlavně když to srovnám se svojí kamarádkou, která má dcerku aspergra s vysokou inteligencí a minimalními sociálními dovednostmi a jak ta se chudák smeká, aby holka byla v životě použitelná… Prostě reakce k nepochopení.
@Makca87 Fujky, jen ta představa pajzlu u rukavičky mě vyděsila ![]()
@Tohleta píše:
Ahoj, mam kamarádku, jsme obe na RD. Dětem bude teď už pres rok, tak jsme se domluvily, ze si uděláme dámskou jízdu a až se trochu uvolní nařízení vlády, vyrazime do baru atd. Já jsem se o sebe vždy starala. Cvicim, make-up, pekne oblečení, vlasy. Měla jsem vždy i podobně hezké kamaradky. Ale! S příchodem na RD se dost omezil výběr na kamarádku podobného typu. S touto novou jsme si sedly nazorově a tím ze deti jsou podobně staré. Teď k tomu problému. Kamaradka je proste tlustší, tak 8 kilo dolů by to chtělo. Je ostříhana nakrátko-to je u ženský fakt hrůza a má v tom nejakej silenej melir, co se nenosí snad tisíc let. V obličeji žádná výhra..větší nos, úzké rtyA já se za ni cítím trapně, když někde jsme: oblečená chodí hlavně pohodlně.
Teď mam dilema..chci si s ni někam večer vyrazit, ale nechci aby mě lidi házeli do stejného pytle s ni, když mě s ni uvidí se kamaradit.
![]()
Ještě nosí brýle, ale ty by si asi do baru nevzala. Tak co myslíte, mam s ni jít, nebo ne, nebo jít, ale ne do luxusního baru a spis někam do pajzlu.
Panebože. Doufám, že je to myšleno jako hodně blbý vtip! Pokud ne, chudák ta tvoje kamarádka. Zase by bylo dobrý ji to říct. Pak by pravděpodobně ona ztratila zájem s tebou někam chodit a nikdo by se jí nemohl divit. A byl by vyresen zároveň i tvůj problém, když se stydíš s ní jít mezi lidi. ![]()