Zanedbaná kamarádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
401
26.4.20 20:29

@Sára 1 Moc děkuji. Já si jen řekla, že na paní reagovat nebudu. Proč bych jí měla dělat terč. A vlastně jsem jí to i napsala. Tím ten kontakt beru za uzavřený. tehdy mi tím hodně ublížila. Místo aby uznala, že mohla přestřelit, tvářila se, že se jí to netýká. A já si řekla, že se nenechám vyprovokovat, abych zde sdělovala osobní věci. Udělala jsem to sice znova, ale hrozně mě překvapilo, jak někteří reagují. netušila jsem, kolik je tu milých lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.4.20 20:29

@Radkar1 :lol: Člověk co je při smyslech si pořídí děti, teprv co má finance. Ne ze bude odkázán na par tisíc měsíčně od státu. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
26.4.20 20:32
@Tohleta píše:
@Radkar1 :lol: Člověk co je při smyslech si pořídí děti, teprv co má finance. Ne ze bude odkázán na par tisíc měsíčně od státu. :roll: :lol:

@Tohleta Jak jsem Vás četla, u některých příspěvků jsem si říkala, že jsem asi podobně uvažovala možná ve třinácti letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
26.4.20 20:38
@azaleila píše:
Ty nákupy se stylisty mi přijdou jakou komerční kravina a škoda času i peněz…

Tam hrozně záleží na kvalitě stylisty. Dobrej stylista je fakt schopnej člověku projít skříň, poradit mu, co zachovat, čeho se zbavit, sestavit základ šatníku z pár vzájemně dobře kombinovatelnejch kousků, vhodné doplňky, poradit, jak to s tím oblečením nakombinovat, co třeba v budoucnu doplnit, to všechno tak, aby to k člověku pasovalo, aby se to potkalo s jeho rozpočtem a cítil se v tom dobře… A pak existuje spousta matláků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
26.4.20 20:39
@Tohleta píše:
@Radkar1 :lol: Člověk co je při smyslech si pořídí děti, teprv co má finance. Ne ze bude odkázán na par tisíc měsíčně od státu. :roll: :lol:

tak bych řekla, že Ty děti určitě nemáš. Ne proto, že bys neměla finance a byla odkázána na pár tisíc od státu, ale proto, že nemáš všech pět pohromadě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
26.4.20 20:43

@azaleila Já mám I tu jejich kartičku a pak jsou jednou za 3 měsíce slevy kolem 20-30% na všechno, to pak dělám větší nákupy a v posezónních výprodejích nakupuji věci na sebe (jsem šatová a sukňová) takže konec léta je pro mě pré, potom tam kupuji šaty za 300-400 a pak v tom zbytek roku chodím. Zrovna mám na sobě šaty, co nosím už pátým rokem a mají za sebou první zašití, protože jsem zapomněla před praním vyndat textilní pásek a sušička urvala to očko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.4.20 20:44

@Radkar1 Hm. To je možné. Měla bych na vás trefnou poznámku. Nechci být zla. Mějte se lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
26.4.20 20:46
@Radkar1 píše:
@azaleila Moc děkuji. Kamarádka to určitě myslela dobře, protože ví, jak s vlasy bojuji. Mně začnou držet v okamžiku, kdy se mi začnou trošku mastit. Jenže to je tak desátý den a to prostě nevydržím a dřív je umyji. Tak jsem pak znova jak větrník. Na žehličku se vlastně i bojím, neumím s ní pracovat. Kdysi jsem koukala na video i o kulmě a slečně si spálila vlasy, ty jí následně upadly, což mě pekelně vystrašilo. Mohla bych poprosit o ten zapletený cop, jak se dělá?
Já jsem s nohou nikdy problémy neměla. Ale jak jsem se stěhovala, tak v té době se mi to stalo s těmi žebřinami a nikdo to neřešil. Doma jsem byla opečovávaná, měli jen mně, takže podle toho byla i péče. Já jsem někdy od páté třídy začala (aniž bych si to uvědomovala) chodit s tou nohou po špičce. Ortoped mi řekl, že kolo není ideální a jóga je pro zdravou páteř, tu by mi nedoporučoval. Byl to moc milý pán. Řekl, že mi napíše nějaké cvičení u fyzioterapeuta, ale nemám čekat pokroky. Růst je zastaven. Kdybych přišla dřív, dalo by se něco dělat. A viník se hledat nedá.

zkus kouknout tady:
https://www.youtube.com/watch?…
nejdříve se podívej a pak to zkus buď na kamarádce, nebo rovnou sama na sobě a hlavně se pořád nepodceňuj, všichni to zvládnou… fakt to není těžký :-)
Víc s vlasy asi neporadím, já nebarvím, netužím, nelakuju… mám je jak hřebíky, rovný, prostříhaný do mikáda, jen foukám s hlavou dolů a mám hotovo… ale co zkusit nějaký lak? Nebo… co to bylo za paní co Tě tenkrát foukala? Neporadila by ona?
Jinak, to video s paní, co jí upadnou vlasy po žehlení znám, ale to je hodně velký extrém… neboj se…
a ještě mě napadlo, že bys mohla zkusit najít nějaké cvičení na netu pro doma, když teď nikam nemůžeš, tak alespoň nějak začít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
26.4.20 20:46
@Venetia píše:
tak jestli chtejí někde tancovat, tak by se nějaký chlap hodil, nemyslíš?

Tak závisí co si představují pod tancem, to svíjení co je vidět ve většině diskoték lze provozovat i s kámoškou bez chlapa. Chápu že třeba na ples, kde se tančí i společenské tance je dobré mít mužského partnera, ale od toho existuje manžel a hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
26.4.20 20:50
@Venetia píše:
tak jestli chtejí někde tancovat, tak by se nějaký chlap hodil, nemyslíš?

To jó, to oni chlapi chodí si hlavně nezávazně zatancovat a charitativně někomu zaplatit pití. To si opravdu myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.4.20 20:51
@Kadet Biegler píše:
To jó, to oni chlapi chodí si hlavně nezávazně zatancovat a charitativně někomu zaplatit pití. To si opravdu myslíte?

Od kdy chlapi platí pití? To svoje latte si vždy zaplatím sama :lol:

• Citovat
  • Upravit
17359
26.4.20 20:54
@marzanna píše:
Tam hrozně záleží na kvalitě stylisty. Dobrej stylista je fakt schopnej člověku projít skříň, poradit mu, co zachovat, čeho se zbavit, sestavit základ šatníku z pár vzájemně dobře kombinovatelnejch kousků, vhodné doplňky, poradit, jak to s tím oblečením nakombinovat, co třeba v budoucnu doplnit, to všechno tak, aby to k člověku pasovalo, aby se to potkalo s jeho rozpočtem a cítil se v tom dobře… A pak existuje spousta matláků.

já jsem to nemyslela nijak zle, jasně, že nic není jen černý nebo jen bílý… ale to co jsem viděla byli fakt, jak píšeš prostě matláci. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
26.4.20 20:58

@azaleila Ten je krásný, děkuji moc! Jen se bojím, že to nezvládnu, děsí mě hlavně, že nevychytám ty prameny, aby byly stejně široké, když na to člověk nevidí. Paní se bohužel odstěhovala k dceři, bydlí téměř přes celou republiku. Tudy cesta nevede. Po cvičení jsem už koukala, našla jsem něco jako tanec, ale recenze to má úžasné, sousedi se nezblázní nad rámusem, žádný není, a už po jednom 20 minutovém cvičení dostala nějaká paní tak zabrat, že byla k. o. a cítila, jak špeky dostaly zabrat. Prý na hubnutí ideální. Tak se do toho pomalu pustím. Začnu zítra. Snad to bude mít nějaký efekt. Jde mi hlavně o boky, zadek a stehna a tam je to rozděleno na partie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5089
26.4.20 21:00

Lepsi tlusta a sva, nez byt udajne krasna a dokonala..povrchni husa bez charakteru. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.4.20 21:24

@Konys já jsem taky svá, akorát ne tlustá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie