Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Šema píše:
@katyca ahojky. Zánět dělohy to nebyl. Prý to bylo po zánětech močáku…Tak snad už je ti lip.
A řešili to nějak s tebou? Myslím nějaké léky.
@katyca Ne. Ze prý je to po tom jak je to podrážděne. Já pak jezdila takhle ještě jednou… A to me zas dr řekl, ze to mam od bederní páteře. Takže… ![]()
@Šema
No to je teda dobrý, že tě takhle nechali. A co jsi teda dělala ty a co ti na to zabralo? Já jsem nakonec skončila zatím s nějakým atb a spoustu stěry. Výsledky ještě nevím, tak jsem zvědavá co z toho vyleze. Ta bolest je fakt neskutečná. ![]()
@katyca pomohl čas. Odešlo to samo. Ono je fakt, ze já mám spodek citlivější. Me stačí když něco zvednu těžšího a cítím jak jsem zabrala právě spodkem tak pak to cítím. Prý to můžou dělat i vazy
![]()
@EvulinkaB18 prosím té a jaké jsi měla příznaky? Poznali to z Utz? Já beham už 3 dny po doktorech a jsem si jistá ze mám zanet delohy a oni ze ne… jen podle Utz a pohmat řekli ze ne ale já mám bolesti a hnisavy zápach při menstruaci, zimnice, bolesti těla a malátnost…
@kathon nevim jestli sem jeste chodis, ale ja mam ted uplne stejne potize jako ty. Jak to s tebou tenkrat dopadlo?
Ahojky, mě pomohla čínská medicina- bylinky a alupunktura prakticky hned a chodim už rok…
@kathon děkuji za rychlou odpověď. No a na příčinu těch bolestí se nikdy nepřišlo? Měla jsi také bolest beder a tlak okolo kostrče?
@kathon začalo mi to po revizi a nemam nejake ataky, ale konstantni tupou bolest v podbrisku s tlakem na konecnik. Vsechny stery, moc, krev v poradku. Nechapu to. Trva to uz 2 mesice…
Ahoj, jak dlouho vas bolelo břicho pro tomto zánětu? Ja nemám žádné jiné potíže, než poměrně velké bolesti hodně dole podbříšku, občas se to stěhuje zleva doprava..
Gynekolog si nebyl zase až tak uplne jistý.. bolelo mě vyšetření.. řekl, ze atb mě nepustí.
Od pondělí večer beru atb, ale bolest stále cítím, je to normální?
@mesiah ATB mají také určitou dobu, než zaberou. Věřte v tomto případě lékaři.