Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Rozhodovala bych se na poslední chvíli podle toho, jak ti aktuálně bude. Atb zabírají rychle a v sobotu ti může být úplně jinak než dneska.
Za mě bych spíš jela, čerstvý vzduch, tchýně ti pomůže s malým a klídeček bude určitě lepší.
Pokud to doktor vyloženě nezakazal a je to takový kousek, jela bych. Spíš ti pomůže klid a odpočinek, než sedět doma a nervovat se, ještě zklamaná, že jsi nemohla odjet
@Bídžej Já bych jela za těchto podmínek, jen nelez na sluníčko (většina antibiotik způsobuje fotosenzitivitu) a odpočívej. A hledala si nového lékaře, tenhle má opravdu dost divnej přístup.
@unuděná jo, no, taky mě to zarazilo. Jak kdyby byl uražený, že jsem jela na tu Bulovku ![]()
@Lucie008 @Aduš8 děkuju, holky, rozhodnu se až těsně a ještě se radši zeptám tchýně, zda se cítí na případnou pomoc ![]()
Jela bych. Cerstvy vzduch ti udela lip.
Pises, ze je tokousek do Ostravy. V nejhorsim bys zajela k dr. tam.
Samozrejme, pokud ti zitra nebo v sobotu rano nebude hur.
@Nairol děkuji za příspěvek. Udělám to tak, pokud mi bude před odjezdem dobře ![]()
@Bídžej A po těch tamponkách jsi něco vysmrkala? Ono je možný, že už jsi to nejhorší ze sebe dostala, proto ta úleva. A ATB to doléčí.
@Hrozina právě že nevysmrkala. Ty na Bulovce byly napuštěné nějakým znecitlivujicim oblbovakem, takže spíš asi kvůli tomu se mi ulevilo
po těch od mého Dr mě naopak dutiny vždy rozboli
ale bohužel nevím, co na nich je, vždy se zapomenu zeptat ![]()
Oni tam většinou dávají i Sanorin na uvolnění a oplasknutí, ale nevím, jestli i Tobě, když jsi těhotná. Podívej pokud se Ti ulevilo, tak je to snad na dobré cestě.