Zánět dutin a odjezd na chatu

3534
20.6.19 10:01

Rozhodovala bych se na poslední chvíli podle toho, jak ti aktuálně bude. Atb zabírají rychle a v sobotu ti může být úplně jinak než dneska.
Za mě bych spíš jela, čerstvý vzduch, tchýně ti pomůže s malým a klídeček bude určitě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
20.6.19 10:03

Pokud to doktor vyloženě nezakazal a je to takový kousek, jela bych. Spíš ti pomůže klid a odpočinek, než sedět doma a nervovat se, ještě zklamaná, že jsi nemohla odjet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.6.19 10:03

@Bídžej Já bych jela za těchto podmínek, jen nelez na sluníčko (většina antibiotik způsobuje fotosenzitivitu) a odpočívej. A hledala si nového lékaře, tenhle má opravdu dost divnej přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
20.6.19 10:29

@unuděná jo, no, taky mě to zarazilo. Jak kdyby byl uražený, že jsem jela na tu Bulovku :roll:

@Lucie008 @Aduš8 děkuju, holky, rozhodnu se až těsně a ještě se radši zeptám tchýně, zda se cítí na případnou pomoc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
20.6.19 12:57

Jela bych. Cerstvy vzduch ti udela lip.
Pises, ze je tokousek do Ostravy. V nejhorsim bys zajela k dr. tam.

Samozrejme, pokud ti zitra nebo v sobotu rano nebude hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
20.6.19 13:17

@Nairol děkuji za příspěvek. Udělám to tak, pokud mi bude před odjezdem dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.6.19 13:51

@Bídžej A po těch tamponkách jsi něco vysmrkala? Ono je možný, že už jsi to nejhorší ze sebe dostala, proto ta úleva. A ATB to doléčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
20.6.19 14:03

@Hrozina právě že nevysmrkala. Ty na Bulovce byly napuštěné nějakým znecitlivujicim oblbovakem, takže spíš asi kvůli tomu se mi ulevilo :think: po těch od mého Dr mě naopak dutiny vždy rozboli :( ale bohužel nevím, co na nich je, vždy se zapomenu zeptat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.6.19 17:16

Oni tam většinou dávají i Sanorin na uvolnění a oplasknutí, ale nevím, jestli i Tobě, když jsi těhotná. Podívej pokud se Ti ulevilo, tak je to snad na dobré cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
20.6.19 19:33

@Hrozina určitě. Děkuju moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie