Zánět močových cest po sexu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
31.5.16 18:25

Ahojky, určite uz ti to tady nekdo radil, ale za me po sexu vycurat a vypít Blokurimu. Taky sem na to trpěla a diky tomu mam klid. A to sem mela močák klidne 2× do mesice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
31.5.16 18:33

@kaminky jednou do goka, ale lezu po zdi :roll:
Navíc ať přemýšlím, jak přemýšlím, vychází mi jen ten sex :roll:
Zkusím zvýšit příjem tekutin, piju málo. To čůrání před a po a kondom.

Nejvíc se bojím vždycky na dovči a ta mě čeká za 6 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.17 08:58

Prosim o radu

Dobry den chci se zeptat jak postupovat dal našli mě ve stěrech ureolazmata na ty jsem 2× přelečena(stěry mě jestě nedělaly tak nevim zda jsou furt pozitivni) furt dokola beru antb. a přijde mi že je všechno stejné pohlavní styk nemohu vydržet citim pálení a řezání a po pohlavním styku se mi rozjede močák prvni den strasně a pomalu ustupuje dostala jsen od lékare abtibi. a lék furolin prý dvě tabletky po sexu ale přeci to nemohu brát celý život aby jsme s přítelem spolu mohli sexuálně žít? Jestě mam obavy pokud mě ant. nezabraly a pořad jsem pozit. Na ureoplazmata je možné aby přítel se nakazil pohlavní styk jsme měli zatím 3× bez ochrany. Děkuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
8.2.17 09:05

@Sarah1223 No doporučila bych styk o ochranou, Blokurimu (ma speciální schéma i na sex ) a po sexu na wc (lepší je i pred).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
8.2.17 09:06
@Sarah1223 píše:
Dobry den chci se zeptat jak postupovat dal našli mě ve stěrech ureolazmata na ty jsem 2× přelečena(stěry mě jestě nedělaly tak nevim zda jsou furt pozitivni) furt dokola beru antb. a přijde mi že je všechno stejné pohlavní styk nemohu vydržet citim pálení a řezání a po pohlavním styku se mi rozjede močák prvni den strasně a pomalu ustupuje dostala jsen od lékare abtibi. a lék furolin prý dvě tabletky po sexu ale přeci to nemohu brát celý život aby jsme s přítelem spolu mohli sexuálně žít? Jestě mam obavy pokud mě ant. nezabraly a pořad jsem pozit. Na ureoplazmata je možné aby přítel se nakazil pohlavní styk jsme měli zatím 3× bez ochrany. Děkuj

především se musí přeléčit i partner, protože jinak si to budete předávat pořád dokola a bud chráněný sex, nebo sex vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
8.2.17 09:44

My se lecili oba na toto v období kdy jsem s tim mela neustále potíže, ale stejne to nepomohlo a záněty se vracely. dokonce mi pak na url dělaly zákrok rozsireni močové trubice a to dvakrát po sobe, ale stejne to nepomohlo. nakonec jsem vysadila antikoncepci a vyhejbala se jakýmkoliv antibiotikum abych posilila imunitu, čurám pred sexem i po, pri sexu jen s kondomem a místo lubrikantu pouzivame kokosový olej.kdyz mi přijde ze mam trochu paleni tak se namazu dole olejem a zahájil caj ve velkým. kdyz je to vetsi paleni a mam strachvze zanetu pomáhá tepla vana do který naleju heřmánkový caj. a tesne po vysazeny antikoncepce a přestanu s antibiotiky jsem brala asi 3 měsíce D-Manosu. @Sarah1223

• Citovat
  • Upravit
864
8.2.17 09:55

@Sarah1223 Samozřejmě je možné, že se přítel nakazil a pak si to navzájem předáváte. Proto by měl přítel zajít na urologii na stěry a v případě pozitivního nálezu přeléčit ATB. Jinak to bude začarovaný kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.2.17 10:11
@Jitusee píše:
@Sarah1223 No doporučila bych styk o ochranou, Blokurimu (ma speciální schéma i na sex ) a po sexu na wc (lepší je i pred).

Tento preparát funguje jen na E. coli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
8.2.17 10:18

@leryl To je taky pravda no :? Ale je skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.17 12:08

Blokurimu uz mam za sebou, nepomohla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.17 12:11

Uz jsem zoufala furt jen antibiotika a vysledek nikde, ted uvidim co ten furolin jestli zabere kdyz ne opravdu uz nevim muj gynekolog se k tomu moc nemá aby me pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.2.17 14:55
@Sarah1223 píše:
Uz jsem zoufala furt jen antibiotika a vysledek nikde, ted uvidim co ten furolin jestli zabere kdyz ne opravdu uz nevim muj gynekolog se k tomu moc nemá aby me pomohl.

A dávají Vám ty ATB cíleně dle kultivace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.17 16:38
@leryl píše:
A dávají Vám ty ATB cíleně dle kultivace?

Ano davaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
2.5.17 10:39

Ahoj, jdu povzbuti možná vás, které máte neustálé problémy.
Najednou jsem zjistila, že je po zánětech. :lol:
Jenže…jsem 1,5 roku po vysazení antikoncepce, takže ještě loni jsem potíže měla, ale už jen malinko a teď je to rok, co ani zánět. Zamyslete se nad tím, kdo antikoncepci berete, jestli vám to za to stojí, protože věřím, že dokáže tak rozhodit v těle vše, že nás pak trápí různé potíže. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.2.18 08:01

Zdravím všechny,

ráda bych oživila tuto diskuzi. Jsem na tom stejně, jako některé z vás.. na záněty močového měchýře trpím cca již 8 let a byla jsem ve stavu, že jsem si po každém styku musela vzít furolin, aby se zánět neobjevil, protože bez prášku spolehlivě do 2 dnů přišel. Veškerá vyšetření byla dle doktorů v pořádku a přehazovali si mě z urologie na gynekologii v jednom kuse, nikdo to moc řešit nechtěl, nikdo nevěděl…furolin byla jediná možnost…Rok a půl jsem díky tomu předcházela zánětům, do té doby, než jsme se s přítelem začali snažit o miminko a moje doktorka mi po nějaké době řekla, že v těhotenství bych tyto prášky nemohla vůbec užívat…zkoušeli jsme tedy nějakou dobu používat blokurimu, ale aktuálně jsem na tom stejně, jako před dvěma lety… bohužel…o dítě se snažíme již něco přes rok. Moje otázka tedy zní, zda někdo z vás má již zkušenosti s těhotenstvím a řešením tohoto problému? Podařilo se vám otěhotnět? Jak jste řešili prevenci proti zánětu po styku? Myslím, pokud už jste byly v tomto stádiu, kdy už jste v podstatě bezpečně věděly, že to příjde?:(… Moc děkuju za odpovědi a přeji všem krásný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí