Zánět zubu, čelisti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
12.4.14 10:52

@Komteska80 přesně - radši přetrpět tu jednorázovou bolest, než umírat dalších x dní a trpět úplně stejně. Já brečim i u vrtání povrchových kazů, ale prostě vim, že musim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.4.14 11:44

To jsou přesně moje slova..kdybych mohla jít za něj letim hned, sama nechápu jak někdo dokáže takhle trpět a myslet si, že to samo odezní či co..radši ta bolest u zubaře a budu pak vědět, že se to uzdravuje. Mam slibeno, že až se vyspí tak jedem na pohotovost, tak snad už… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.4.14 11:51

@Linettea no tak sláva :potlesk:
Tak ať mu to dopadne co nejlíp a je brzy v pohodě :kytka:
A dej pak vědět, jak to dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
12.4.14 11:53

Jo at maze k dr! A to hned. Tohle nsem mela ja zustala mi pulka zubu nesnesitelne to bolelo al odmitala jsem tam jit. Nakonec sem se donutila protozr to byla uz takova bolest ze bch lezla po zdech a rvala jsem jak maly dite a to i v autobuse a ve meste. Kdyz jsem prijela mela jsem nekrozu cele dasne a kdybyvh prisla dyl museli by mi vytrhat zuby na te strane a jedine co me cekala vytrhnuti zubu pri injekci a odstraneni mrtve casti dasne okolo zubu…at si zahrava dlouho…pak uvjdi to peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.4.14 11:54
@martina.se píše:
@Komteska80 přesně - radši přetrpět tu jednorázovou bolest, než umírat dalších x dní a trpět úplně stejně. Já brečim i u vrtání povrchových kazů, ale prostě vim, že musim. :think:

mám to taky tak :mrgreen:
Porod snesu mnohem líp, než návštěvu u zubáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.4.14 11:55

Děkujeme :hug: sama jsem zvědavá, jestli se konečně zachová jak chlap a dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
12.4.14 11:57

Jo at maze k dr! A to hned. Tohle nsem mela ja zustala mi pulka zubu nesnesitelne to bolelo al odmitala jsem tam jit. Nakonec sem se donutila protozr to byla uz takova bolest ze bch lezla po zdech a rvala jsem jak maly dite a to i v autobuse a ve meste. Kdyz jsem prijela mela jsem nekrozu cele dasne a kdybyvh prisla dyl museli by mi vytrhat zuby na te strane a jedine co me cekala vytrhnuti zubu pri injekci a odstraneni mrtve casti dasne okolo zubu…at si zahrava dlouho…pak uvjdi to peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.4.14 17:40
@Linettea píše:
Děkujeme :hug: sama jsem zvědavá, jestli se konečně zachová jak chlap a dám vědět :-)

tak dej echo.. jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.4.14 22:02

Tak jsme jeli na pohotovost kde nas ani nevysetrili a poslali nas akutne na prijem do nemocnice, hrozi otrava krve. Ma to sileny a konecne uznal ze to neni sranda no ja to cely probrecela jsem 14tt a kdyz mi rekli ze to muze byt smrtelny nahodili me do pernamentniho stresu, jeste kdyz jsme na prijmu v nemocnici cekali 45minut a pritel bolesti plakal..diky bohu ze uz je ve spravnych rukach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.4.14 22:53

@Linettea :hug: tak to je teda síla :(
A tohohle všeho mohl sám sebe a samozřejmě i tebe ušetřit.
Když už nechtěl jít k zubaři kvůli sobě, mohl to udělat aspoň kvůli tobě a mimču, který čekáte.
Kdyby ho tohle mělo stát život, nebo část jeho zdraví, tak by tím ublížil vám všem.
Přeju, ať už je co nejdříve líp a tvůj přítel, ať se z toho úplně vyléčí bez jakých koliv následků :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
13.4.14 12:16

@Linettea tak at vše dobře dopadne, ted už je v péči doktoru, oni se o něj postarají, myslím, že příště už to tak daleko zajít nenechá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.4.14 16:14

Děkuju moc za podporu :hug: Dnes jsem byla na návštěvě, už je po operaci a příště snad bude opatrnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
13.4.14 16:20

@Linettea tak hlavně, že už bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.15 13:14

Ahoj, prosím o radu. Byla jsem poslána k odborníkovi na resekci v domění, že mám zánět v kořeni zubu. Rentgen ale ukázal, že zánět je mezi kořeny. Vytvořila se mi píštěl, takže hnis se uvolňuje, nicméně tento stav trvá už 4 měsíce. Lékař se vyjádřil, že buď mi zub vytrhne (pětka dole) nebo se pokusí to zrevidovat s nejistým výsledkem (obzvlášť těžce přístupné místo), nebo se s tím nebude zatím nic dělat. Poslední variantu vůbec nezvažuju, navíc se obávám, že v poslední době neustálá mírná bolest s pocitem otoku levé části hlavy a krku s tím souvisí. Obávám se i té resekce. Tak, jak mi to lékař popsal mi to přijde jen oddálení problému. Nejraději bych si nechala zub vytrhnout a dala implantát. Lékař mě ale varoval, že ne vždy je implantát možné aplikovat…Fakt nevím co mám dělat. Mám měsíc na rozmyšlenou, ale bojím se to ještě tak dlouho nechat v tomto stavu. Jednoduše mi vadí že mám v těle neléčený hnisající zánět. Co byste dělali na mém místě? Popř. je tu třeba někdo z oboru? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.8.15 13:18

@Paoloska nechala bych zub vytrhnout.. můj chlap má to samé nahoře na sedmě a lítá k zubařce co týden už od května :pocitac: neskutečný trápení.. :zed: a ona chce pořád zachraňovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí