Zanícený paleček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
26.5.14 17:43

Děkuju za rady vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
26.5.14 18:33

A co zabalit do Višněvského balzámu, koupíš v lékárně, na chirurgii dávají na panaricium i dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
26.5.14 21:27

Jako fakt byste zkoušeli takové psí kusy s týdenním miminem? 8o :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.5.14 08:07

Nevím jestli psími kusy je myšlen Višňák, ale myslím, že je mnohem lepší než atb Framykoin.
Višněvského balzám nebo také někdy nazýván jako černá mast působí dezinfekčně, protizánětlivě a má lehce znecitlivující účinek. Višněvského balzám urychluje ohraničení zánětu a jeho vyhnisání a zhojení. Višněvského balzám podporuje vstřebávání zánětlivého výpotku a urychluje regeneraci tkáně. S těmito vlastnostmi se višňák výborně hodí na zanícené záděry kolem nehtů, na zánětlivé akné anebo také na zarudlé boláky na krku a to i pro děti.
Je to osvědčené, trošku smrdí, ale efekt výborný a troška balzámu štětičkou nanést a zalepit palec není nic co by miminko stresovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.5.14 09:25

Když jsem já měla zanícený palec používala jsem Ichtoxil (nebo jak se to píše :D ) a byl fakt výborný. Myslíte že bych ho mohla dát i malýmu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.5.14 12:29
@Kačkerezáda píše:
Jako fakt byste zkoušeli takové psí kusy s týdenním miminem? 8o :nevim: :cert:

Zatím tady nikdo nic hrozného neradil - heřmánek a řepík snad není nic vražedného, a ten Framykoin mu stejně nejspíš dají když půjde k MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
27.5.14 12:33

@marmelada78 no hlavně by měla jít k dr to ukázat, ale každýho věc, nechápu, já si zarostlý nehet taky klidně odoperuju sama, ale u takovýho drobka jsem neváhala ani vteřinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.5.14 15:58

Zítra jdu k doktorce tak uvidíme… díky za rady :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
29.5.14 01:04

Mame to same u 3tydenniho a dáváme jizp zmiňovanyl višňák a pomahá to… U palce se to už vylupuje tak snad to bude ok, a samozřejmně několikrát za den zatahovat to okoli na druhou stranu-jako odtahovat, jak už tu bylo zminěno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.8.20 09:49

Dobrý den mam syna skoro 5 měsíců na palecku se mu udelalao toto.. Vypada to ze ale nehet nema zarost.. Co s tím? Náš doktor ma dovolenou :/ můžu mu nějak pomoct?? Má to zánět? Děkuji (někdo psal na jiné stránce betadine ale nevim zda mohu…jednou jsem ho dala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
22.8.20 10:06

@Sára1312 mam s tim zkusenost. Strihat rovne dal. A nesla bych s tim nikam, ted uz se nehty nestrhavaji a podobne, nemely by. Kup dezinfekci ve spreji bezbarvou a nekolikrat denne strikni na ten palecek. Ono to seschne a pak se ta kuzicka i odloupne sama nebo tomu pomuzes nenasilne. Malymu to od narozeni zarustalo, mel ty nehty deformovane a diky tomuto postupu vse prestalo hnisat a srovnalo se to samo. Poradila mi to detska doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
22.8.20 10:07

@Sára1312 jo a odtahovat tu kuzicku jakoby na stranu, taky vicekrat denne a pak Striknout dezinfekci, to jsem zapomnela napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
22.8.20 10:22

Syn měl tohle v 6 týdnech, ale on měl od narození ten nehet pod kůží. Hned v porodnici jsem se na to ptala, prý to samo přeroste. No většina jo, ale v koutku mu to zůstalo. Když mu bylo 6 týdnů tak měl palce rudé a jakoby oteklé. Něco jako na fotce. Doktor nás poslal na chirurgii a nehty mu strhli. Ale jen asi do půlky. Tehdy mu to pomohlo, doktor tvrdil že tam budeme každou chvíli. Naštěstí od té doby nic, hodně to hlídám. A je fakt, že ty nehty mu rostou trochu divně do strany. Ten chirurg z toho byl vyplašenější než já, že takhle malé dítě tam v životě neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
22.8.20 10:25

@Sára1312 Trpěla jsem v dětství na záněty nehtového lůžka. Doporučuji koupit dezinfekci a heřmánkovou mast pro děti, to by mělo pomoci. Jinak doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí