Zapáchající kuchyňská linka

123
7.3.14 20:35

Zapachajici kuchynska linka

Ahoj, nedavno jsme se prestehovali a v byte zustala puvodni linka, ktera nejde nicim vycistit. Nemuzu se zbavit puvodniho oderu. :cert: Nevite, cim se da vycistit vnitrek linky? Diky za kazdou radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
demo123
7.3.14 20:37

@polkina skus real

• Citovat
  • Upravit
1091
7.3.14 20:38
@polkina píše:
Ahoj, nedavno jsme se prestehovali a v byte zustala puvodni linka, ktera nejde nicim vycistit. Nemuzu se zbavit puvodniho oderu. :cert: Nevite, cim se da vycistit vnitrek linky? Diky za kazdou radu :)

vyčistit, desinfekce a pak zkusit třeba přelakovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
7.3.14 20:39

@polkina otcová voda. A pak nějaký pěkně vonící prostředek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.3.14 20:39

Octová voda, savo, voda s eukalyptovým olejem. Větrat. Bobkové listy do poliček, nebo kousek uhlí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
7.3.14 20:40

Zkus octovou vodu, nebo vodu s citronovou šťávou (hodně citronu), to by mělo pohlcovat pach i desinfikovat. Pak bych tam nechala vevnitř stát nějakou dobu hrnek s octem, někde vzadu za nádobím, kde nebude moc zavazet. Vůně octa sice nic moc, ale lepší než nějaká cizí zatuchlina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.3.14 20:41
@k.a.c.k.a.1 píše:
Octová voda, savo, voda s eukalyptovým olejem. Větrat. Bobkové listy do poliček, nebo kousek uhlí. :-)

uhlí pohlcuje pach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
7.3.14 20:42

A je to nejakej „staresinskej“ smrad nebo takovej umelej, jakoby novota? My mame linku vcelku novou a policka se sklenickama mi taky smrdi. Staci sklinku vyplachnout a pohoda ale skrinka smrdi furt. Cistila jsem vsim moznym uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
7.3.14 20:45

@Krkael Na ten zápach novoty pomáhá čerstvě umletá káva a do hrníčku. Postavit v koutě a za měsíc máš po novotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.3.14 20:46
@polkina píše:
Ahoj, nedavno jsme se prestehovali a v byte zustala puvodni linka, ktera nejde nicim vycistit. Nemuzu se zbavit puvodniho oderu. :cert: Nevite, cim se da vycistit vnitrek linky? Diky za kazdou radu :)

známá to tak má taky.. nastěhovali se do bytu kde rok nikdo nebydlel a ta linka jim taky hrozně smrdí a zkoušela už všechno možný a toho smradu se nezbavila.. je to celkem nepříjemný, jde to cítit hned když vejdeš do kuchyně a to nádobí je tím dost načuchlý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
7.3.14 20:47
@Krkael píše:
A je to nejakej „staresinskej“ smrad nebo takovej umelej, jakoby novota? My mame linku vcelku novou a policka se sklenickama mi taky smrdi. Staci sklinku vyplachnout a pohoda ale skrinka smrdi furt. Cistila jsem vsim moznym uz.

prave ze je to takovej neidentifikovany smrad. Ale nam zrovna taky smrdi nejvic policcka se sklenickama :cert: zkusim vsechno, co radite. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
7.3.14 20:47
@kolmenka píše:
@Krkael Na ten zápach novoty pomáhá čerstvě umletá káva a do hrníčku. Postavit v koutě a za měsíc máš po novotě.

Uz ji mam 2 roky. Je to takovej divnej umelej smrad… a ted me napadlo ze to tak muze smrdet lepidlo. Mam v te skrince sklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
7.3.14 20:49

@Krkael :nevim: je to možné. Mě ta mletá káva pomohla.Pak tam tedy chvilku vše vonělo kafem ale to bylo taky za týden pryč a novota se nevrátila. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
7.3.14 20:50

A nepomohlo by nechat skříňky vetrat? Vim, ze je to na opacknuti, ale já bych to zkusila. A vodu s octem, pořádné vytrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
7.3.14 20:51

Ještě poradím jedlou kuchyňskou sodu nasypat na talířek a nechat tak den. Dělám to tak u lednice. Soda na sebe váže pachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný