Zápis do školky Brno-střed

3627
4.1.12 11:27

Zápis do školky, přihláška, Brno-střed

Syn bude mít 3 roky až v listopadu, ale stejně pokoušíme štěstí a hledáme školku, kde by ho vzali třeba až v těch 3 letech. Informovala jsem se v 5-ti školkách a nikde neví termín přihlášek, je to možné? Už jste někam děti hlásily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
4.1.12 11:32

OT kluci jsou lednovi a zkouset to nebudu, bylo mi receno, ze prihlasky netriletych rovnou zamitaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
4.1.12 11:34

Kamoška mi radila, že ať dám potvrzení od zaměstnavatele, že mám práci, že to je přilepšení, ale pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
4.1.12 11:35

.Jizvi, ty jsi na materske a resit to nemusis, my jdem taky k zapisu a doufam, ze mi ho vezmou, jinak v te „nasi“ skolce je zapis 6.-9. 3. a je to Brno- sever

Pokud chces skolku Brno stred, mam se starsi jen ty nejlepsi zkusenosti se skolkou na Udolni 9a- materska skola Pod Spilberkem. Chodila starsi, bohuzel jsme uz odstehovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
4.1.12 11:35

Sledovat stránky města brna.
http://www.brno.cz/…011_2012.pdf
tady termíny pro rodk 2001,2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
4.1.12 11:36

Tak ja uz pracuju, taky ponesu potvrzeni a budu doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
4.1.12 11:38

Letos ma být jakýsi centrální elektr. zápis, o němž se toho moc neví, proto údajně řada školek vyčkává, co se z toho vyvrbí. Zápis v Žabinách bývá v lednu, loni to měla většina školek na webech někdy v listopadeu, letos zatím mlčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
4.1.12 11:44
pazitka píše:
Letos ma být jakýsi centrální elektr. zápis, o němž se toho moc neví, proto údajně řada školek vyčkává, co se z toho vyvrbí. Zápis v Žabinách bývá v lednu, loni to měla většina školek na webech někdy v listopadeu, letos zatím mlčí…

O tom už jsem slyšela a dokonce bude možné si podat jen jednu přihlášku, ale co je na tom pravdy nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
4.1.12 11:49

http://kralovopole.brno.cz/…3/zap_ms.pdf
V dokumentu jsou i informace platné pro celé Brno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
4.1.12 11:57

hmmmm, tak to jsem na to zvědavá, letos nás to tedy ještě nečeká, ale i tak, celkem by mě zajímalo, jestli tam budou nějaká kritéria pro sourozence, nerada bych pak běhala do 2 školek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.1.12 11:57

kdy jsou terminy nevim, jen preju hodne stesti!
k. je taky listopadovy, jen 2007, a nechteli ho prijmout ani letos (v dobe zapisu jsem nebyla tehotna a mela potvrzeni o zamestnani) - zkouseli jsme 4 ms brno-stred…
vzali ho v zabinach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
4.1.12 12:01

syn je srpen 2008, podávala jsem si loni 3 přihlášky a ani do jedné mi ho nevzali. Až začátkem září jsem si obvolala školky a v jedné bylo místo, takže nakonec do školky šel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
4.1.12 13:18
krisulka píše:
kdy jsou terminy nevim, jen preju hodne stesti!
k. je taky listopadovy, jen 2007, a nechteli ho prijmout ani letos (v dobe zapisu jsem nebyla tehotna a mela potvrzeni o zamestnani) - zkouseli jsme 4 ms brno-stred…
vzali ho v zabinach

krisulko, a do ktere skolky maleho vzali a jak jste tam spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.1.12 16:17

Jojo, letos vymysleli páni úředníci jakýsi centrální zápis, mám to od ředitelky jedné MŠ a nikdo neví, co bude. Jsou z toho taky nadšení.
Já to taky hlídám, nutně potřebujeme od září do školky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.1.12 16:20

No hurááá, v odkazech jsou i termíny, tak teď už jen vyrazit v pravý čas. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin