Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Syn bude mít 3 roky až v listopadu, ale stejně pokoušíme štěstí a hledáme školku, kde by ho vzali třeba až v těch 3 letech. Informovala jsem se v 5-ti školkách a nikde neví termín přihlášek, je to možné? Už jste někam děti hlásily?
OT kluci jsou lednovi a zkouset to nebudu, bylo mi receno, ze prihlasky netriletych rovnou zamitaji
Kamoška mi radila, že ať dám potvrzení od zaměstnavatele, že mám práci, že to je přilepšení, ale pochybuju.
.Jizvi, ty jsi na materske a resit to nemusis, my jdem taky k zapisu a doufam, ze mi ho vezmou, jinak v te „nasi“ skolce je zapis 6.-9. 3. a je to Brno- sever
Pokud chces skolku Brno stred, mam se starsi jen ty nejlepsi zkusenosti se skolkou na Udolni 9a- materska skola Pod Spilberkem. Chodila starsi, bohuzel jsme uz odstehovani
Sledovat stránky města brna.
http://www.brno.cz/…011_2012.pdf
tady termíny pro rodk 2001,2012
Letos ma být jakýsi centrální elektr. zápis, o němž se toho moc neví, proto údajně řada školek vyčkává, co se z toho vyvrbí. Zápis v Žabinách bývá v lednu, loni to měla většina školek na webech někdy v listopadeu, letos zatím mlčí…
pazitka píše:
Letos ma být jakýsi centrální elektr. zápis, o němž se toho moc neví, proto údajně řada školek vyčkává, co se z toho vyvrbí. Zápis v Žabinách bývá v lednu, loni to měla většina školek na webech někdy v listopadeu, letos zatím mlčí…
O tom už jsem slyšela a dokonce bude možné si podat jen jednu přihlášku, ale co je na tom pravdy nevím ![]()
http://kralovopole.brno.cz/…3/zap_ms.pdf
V dokumentu jsou i informace platné pro celé Brno.
hmmmm, tak to jsem na to zvědavá, letos nás to tedy ještě nečeká, ale i tak, celkem by mě zajímalo, jestli tam budou nějaká kritéria pro sourozence, nerada bych pak běhala do 2 školek.
kdy jsou terminy nevim, jen preju hodne stesti!
k. je taky listopadovy, jen 2007, a nechteli ho prijmout ani letos (v dobe zapisu jsem nebyla tehotna a mela potvrzeni o zamestnani) - zkouseli jsme 4 ms brno-stred…
vzali ho v zabinach
syn je srpen 2008, podávala jsem si loni 3 přihlášky a ani do jedné mi ho nevzali. Až začátkem září jsem si obvolala školky a v jedné bylo místo, takže nakonec do školky šel.
krisulka píše:
kdy jsou terminy nevim, jen preju hodne stesti!
k. je taky listopadovy, jen 2007, a nechteli ho prijmout ani letos (v dobe zapisu jsem nebyla tehotna a mela potvrzeni o zamestnani) - zkouseli jsme 4 ms brno-stred…
vzali ho v zabinach
krisulko, a do ktere skolky maleho vzali a jak jste tam spokojeni?
Jojo, letos vymysleli páni úředníci jakýsi centrální zápis, mám to od ředitelky jedné MŠ a nikdo neví, co bude. Jsou z toho taky nadšení.
Já to taky hlídám, nutně potřebujeme od září do školky… ![]()
No hurááá, v odkazech jsou i termíny, tak teď už jen vyrazit v pravý čas. Díky.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.