Zápis na dvě ZŠ - ZŠ Na planině v Praze 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2660
7.1.16 06:13

@Katerina5
http://zakony.centrum.cz/…st-3-hlava-1
Odstavec 4 a 5. Rodič je povinen přijít k zápisu. Tímto ho musí spádová škola přijmout. Ne, že si k zapisu nepřijde a pak bude zpětně na spádové škole vymáhat přijetí. :zed:
@fusa Nikde se tam nepíše, že by se nemohlo jít současně k zapisu na více školách. Planina určitě není špatná, nevzdávej to kvůli pitomému strašení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
7.1.16 09:10

@Levandule121 Díky za odkaz, uvidím co mi poví na místě. Znáš tu školu přímo? Mě se líbí, ale nemám o ní moc informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
7.1.16 10:12

@Levandule121 myslím, že to nechce pochopit. Pokud nepůjdou k zápisu na spádové škole jejich rozhodnutí. Ale ať se poté nediví, že musí tam, kde je na škole místo. A nikdo se s nimi bavit nebude. U nás v okolí 11 ZŠ a co vím od okolí, třídy narvané po 30 dětech. Kamarádka teď chtěla měnit školu. Má smůlu. Je plno.Ale tím si každý musí projít sám.

@fusa Šla bych k zápisu, kde chci dítě mít + spádová a máš klid. Případně se domluvit s konkrétní ředitelem/kou, že o školu máte zájem a můžete počkat do května, kdy je jasné kolik bude odkladů a může se uvolnit místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.1.16 14:07

@fusa Chodila jsem tam kdysi já. Matematická třída byla vždycky bezvadná a zbytek mi přišel také super. Teď sidlí snad v části areálu i soukromé gymnasium, to podle mého názoru může také zlepší atmosféru. Kamarádka tam má teď syna v 1. třídě, ale nemluvila jsem s ní. Ale docela to tehdy zvažovali, také tuším, že spadají do Podolí a vybrali toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
7.1.16 15:40

@Levandule121 Díky za info, mě přijde taková sympaticky menší, hezký okolí, prý mají málo dětí ve třídě, což se tedy může změnit. Je trošku omšelejší /vybavení/, ale to je detail. Hlavně jí mám 5 minut, to je pro mě hodně důležitý měřítko. A snad teda pověst nemá nijak špatnou. Ono je tu v okolí dost slušných základek, u jedný se losuje pro velkej zájem, další je Horáčkova s přijímačkama a tak se možná těma výhružkama ohledně více zápisů trochu jistěj, možná je dost rodičů vypeklo. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
14.1.16 22:50

Tak Planina se mi moc libi, s tema vice zapisama to nebude tak horky, takze to zkusime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
15.1.16 06:43

@fusa Tak držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin