Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
vim, že tohle téma je vcelku časté, ale stejně bych se taky chtěla zeptat. Včera večer jsem zapoměla užít pilulku (sedmou z platíčka) a všimla jsem si toho až dnes večer, když jsem si šla vzít dnešní pilulku, tak jsem si vzala za dnešek I za včerejšek (tak to psali v příbaláku) s přítelem jsem se milovali v týdnu a dneska než jsem to zjistila, ale nikdy to nedokončil ve mě (omlouvám se za tyhle podrobnosti
) a chci se poradit jestli mám plašit, nebo to snad bude vpořádku..? Postinor se mi nechce brát, vim že je to svinstvo a vše naruší… Ještě nikdy se mi předtím nestalo, že bych takhle zapoměla
Děkuji za případnou radu nebo názor. ![]()
@Abinim byla bych naprosto v klidu. Stalo se mi to několikrát a nic… ![]()
Asi bych pro jistotu do konce tohohle platíčka používala i kondom.
Mě se to stalo tohle platicko. První v neděli jsem vzala pozdě, déle než po 13 hodinách. Pondělní normalne. Úterý vubec a ve středu 2 najednou včas. Také se mi to stalo poprvé. V neděli večer a pondělí ráno jsme se milovali
no, zítra čekám mesicky, tak doufám, že je všechno v pořádku
![]()
@Anonymní píše:
Mě se to stalo tohle platicko. První v neděli jsem vzala pozdě, déle než po 13 hodinách. Pondělní normalne. Úterý vubec a ve středu 2 najednou včas. Také se mi to stalo poprvé. V neděli večer a pondělí ráno jsme se milovalino, zítra čekám mesicky, tak doufám, že je všechno v pořádku
![]()
Tak jak to dopadlo? ![]()
@Abinim píše:
Tak jak to dopadlo?
Dobře
ale že to byly nervy
co u tebe? Nebo ještě cekas? ![]()
@Anonymní píše:
Dobřeale že to byly nervy
co u tebe? Nebo ještě cekas?
Já musim ještě do 27. čekat
ale tak doufám, že to bude taky vpohodě ![]()