Zapsání dítěte do pasu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
29.6.11 08:37

Aha, takže pro ní nám jako pas nevydají, asi se stala někde chyba že nemá staré prarodiče :)

• Citovat
  • Upravit
13749
29.6.11 08:51

Petko nevím, pak se to asi řeší jinak :wink: Určitě vám pas udělají také, jen je potřeba to začít řešit zavčasu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.6.11 08:54
AnastazieB píše:
Petko nevím, pak se to asi řeší jinak :wink: Určitě vám pas udělají také, jen je potřeba to začít řešit zavčasu :wink:

Asi jo no. Já to teď neřeším, páč mám malou v pase a snažím se zjistit jestli se dostanu do švýcarska, až zjistím toto, tak budu řešit pas, ale jako jsem zvědavá co tím je myšleno - třeba budu muset donést rodné listy všech 4 prarodičů :)

• Citovat
  • Upravit
2377
29.6.11 11:27
AnastazieB píše:
beruska2× píše:
tak treba trvaly pobyt u nas vubec nechteli - to si zjisti z evidenci obyvatel pres Czechpoint sama urednice… a stejne tak nikoho nezajimalo narozeni prarodicu…
jen Rl ditete a moje OP, mela jsme sebou i svuj Rl ale ani ten nechtela…
by me zajimalo jestli nje na netu nejaky pevne stanoveny kodex co teda je k tomu potreba - pro kontrolu…
pak delaji z lidi blbce… :roll:
Ten trvalý pobyt si asi můžou vyřídit samy, ale trvá to pak dýl. A ten RL, ten můj taky nechtěli, protože moji rodiče se narodili až po r. 1954, takže by braly jen mužův RL, jehož rodiče se narodili dřív. Říkaly, že se musí dostat pod rok 1954. Co by se dělo, kdybychom měli oba rodiče mladé, to nevím :wink:

tak nam to dyl netrvalo :nevim: a na ty prarodice se me ani nikdo neptal :nevim: a to moji rodice pred 1954 narozeni nejsou a manzelovi jsou oba posmrti takze to by nam nedali asi ani prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.6.11 11:29

Já už se ale ničemu nedivím :nevim: v našem státě :cert:

Já jsem zvědavá co budu shánět nebo neshánět já :)

• Citovat
  • Upravit
2377
29.6.11 11:37
PetkaK píše:
Já už se ale ničemu nedivím :nevim: v našem státě :cert:Já jsem zvědavá co budu shánět nebo neshánět já :)

podle me to chce mit poradny iinfo nez tam jdes a jit najisto a kdyz pozaduji uplne blbiny tak se ptat proc a ze to tak neni.. :jazyk:
clovek se nesmi dat.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
29.6.11 12:17
beruska2× píše:
tak nam to dyl netrvalo :nevim: a na ty prarodice se me ani nikdo neptal :nevim: a to moji rodice pred 1954 narozeni nejsou a manzelovi jsou oba posmrti takze to by nam nedali asi ani prd :roll:

To že jsou po smrti přeci nevadí :wink: A RL prarodičů nepotřebuješ, jen jejich data narození, která jsou napsaná v mužově RL :wink: A zřejmě byli tedy narození před r. 1954 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
29.6.11 12:48
AnastazieB píše:
beruska2× píše:
tak nam to dyl netrvalo :nevim: a na ty prarodice se me ani nikdo neptal :nevim: a to moji rodice pred 1954 narozeni nejsou a manzelovi jsou oba posmrti takze to by nam nedali asi ani prd :roll:
To že jsou po smrti přeci nevadí :wink: A RL prarodičů nepotřebuješ, jen jejich data narození, která jsou napsaná v mužově RL :wink: A zřejmě byli tedy narození před r. 1954 :wink:

to nevadi ale proste se o to nikdo nezajimal.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky