Zapsání otce do RL

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
19.3.13 16:35

Co jsem v rychlosti dohledala, tak by musel tvůj přítel otcovství popřít, aby měl bývalý šanci s žalobou uspět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.3.13 16:37

@mejdylko No to já nevěděla :D A to jako pokud já otěhotním s panem X, do RL zapíšu pana Y a pan X se dozví třeba po 2 letech, že dítě je jeho, tak si ho může nárokovat, jo? 8o To je hustý.. Ale takových asi moc nebude, většinou je pan X rád, že slečna Z našla pana Y a on má čistý skóre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
19.3.13 16:38

@Samara5 tam je napsáno, že do 3 let věku dítěte může kdykoli ne? Co jsem tak pochopila. Kámoška to prostě projela a řešila to, když malé bylo něco málo přes rok. Jsem se jí teďkon ptala přes fb. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.3.13 16:40

No já když to řešila kvůli synovi, mám ho s jiným biologickým otcem než dceru, tak mi bylo řečeno, že by se přítel musel vzdát otcovství, aby měl biologický otec šanci vyhrát soud o otcovství..zkus aperio.cz ..tam ti poradí…v každém větším městě je pak rodinná poradna, kde ti také poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.13 17:15

A pokud žena odmítne mít bio otce v RL, může s tim soud něco udělat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.13 18:41

Myslím že ne. :think:

• Citovat
  • Upravit
24.4.18 09:53

Ahoj holky :), ted resime s pritele ze by se chtel zapsat do rl jako otec. Malej tam ma prazdnou kolonku bude mu v zari 5 a s pritelem jsme 4roky. Zajimalo by me tedy jestli musi byt vypsana nejaka zadost a kam na matriku musime, jestli tam kde se maly narodil a byl mu vystaven rl nebo kam spadame podle trvaleho bydliste. Dekuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.18 10:00
@Janina1987 píše:
Ahoj holky :), ted resime s pritele ze by se chtel zapsat do rl jako otec. Malej tam ma prazdnou kolonku bude mu v zari 5 a s pritelem jsme 4roky. Zajimalo by me tedy jestli musi byt vypsana nejaka zadost a kam na matriku musime, jestli tam kde se maly narodil a byl mu vystaven rl nebo kam spadame podle trvaleho bydliste. Dekuji za radu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
24.4.18 10:57

Asi bude nejlepší zavolat si přímo na matriku a zeptat se, co a jak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí