Září 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
11.1.06 08:21

Moc děkuju,
já jdu právě k dr.až příští týden,tak ve mně hrklo..Protože jsem o těch bolestech podbřišku četla u těhulek,co jsou tak v 10tt a více…Včera mi poprvé vyšel test pozitivně(mám ho pěkně schovanej :) ,tak jsem si ho dneska raději udělala znovu.Nakukovala jsem do srpňátek 2006,a zjistila jsem,že jsi taky z Chomutova :D ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
11.1.06 08:38

jannis - ak ta to ukludni, tak ja obcas tiez citim podbrusko. nie je to sustavna bolest, ale obcas ma v nom nieco picha. neboj, bude to ok.

monalisa - dakujeme za ukludnenie. asi vsetky tehulky su vystrasene uz pri akomkolvek pichnuti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.1.06 08:43

sisa2,jsme skoro na chlup stějně těhotný,viď :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
11.1.06 08:53

jannis - veru :-) som zvedava, co mi povie moja dr., chystam sa k nej az koncom januara. ja si to ratam od ovu, kedze som mavala dlhe a nepravidelne cykly, predpokladam, ze som otehotnela 22.12.
uz ti byva zle? mne doteraz nic nebolo, ale dnes ma od rana napina, zatial som nevracala, ale teda nie je to nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.1.06 08:55

test

ahoj holky, testovala jste nektera jeste pred MS? Treba 24DC? A mela jste nektera nejake priznaky?
Diky a preji at se mimi krasne vyviji :)

hvezdicka

• Citovat
  • Upravit
329
11.1.06 09:03

Sisa2-já nějak netuším kdy jsem mohla otěhotnět,plodné dny jsem měla od 24.12..ale nějak jsem na to nekoukala,tulili jsme se s přítelem celý měsíc :D a ještě si z toho dělali srandu..No vyloženě špatně-že bych zvracela,to ne,ale poslední 2večery mi je spíš těžko,jako kdybych něco špatnýho snědla.
Hvězdicka-já si dělala test ze zvědavosti 3dny před očekávanou menstruací,a byl negativní,tak jsem byla zklamaná a řekla jsem si,že na to prdim..na strankách www.miminko.com -těhotenský kalendář, jsem si vyplnila tu tabulku,a tam mi vyšlo at si udělám těhot.test 10.1,tak jsem počkala, a byly tam // :) ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.1.06 09:08

tak prima, taky zkusim az po terminu ms, mam na vas zarijnatka docela zalusk :) uvidime, jestli to vyjde. :)

• Citovat
  • Upravit
329
11.1.06 09:14

tak držím palečky,pak dej vedět…jestli jsi už 24DC,tak to máš testování za pár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
11.1.06 09:47

Ahojky děvčátka,

jen k vám jdu na chviličku juknout. Možná budu patřit k vám,ale zatím podle poslední MS patřím do srpna 2006. TP 28.8. což vyjde jen 5%. Takže si myslím, že naše mimi přijde na svět stějně až na mé narozeniny a to na začátku září. Tak jestli vám to nevadí,tak budu jukat k vám i do srpna.
Zatím papa Evik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
11.1.06 10:18

snažilka Lucka

Ahojky holky,
i já doufám, že možná k Vám budu patřit. Kéž by. O mimčo se snažím skoro 3 roky. Tu mrchu červenou mám dostat v pondělí. Tak doufám, že ji nedostanu. Strašně mě bolí prsa, že se jich nemůžu ani dotknout, pořád mi stojí bradavky a od včerejška mě začlo občas píchat v břiše, tak jak píšete. Tak snad to vyjde.
Zatím pročítám vaši diskuzi a moc Vám gratuluji ke dvoum //.
Tak zatím pa pa Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
11.1.06 10:23

jannis - ja som si merala BT, preto mam ako-taku predstavu o tom, kedy asi sa podarilo :-) vecer mi byvalo tazko asi pred tyzdnom, akoby som mala plny zaludok alebo nieco tazke zjedla.

hvezdicka - ja som tiez testovala uz pred vynechanim MS, bola som 9DPO a test bol negativny. dalsi som si robila az 18DPO a ten bol jasny :-)

evik - jasne, ze nevadi, vitaj u nas! kedze si popredu, budeme moct z teba aspon tahat info :lol:

lucikry - velmi drzim palceky, aby mrcha nedorazila a aby si si nasla na teste //. zatial to vyzera slubne, tak sa pre istotu posielam este veliky tehuprsk, nech sa to potvrdi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.1.06 10:29

Sisa-chi,já se tebou budu řídit,takže když Tobě je špatně dnes,mě bude počítám o víkendu :) ..
Evik-jasný,že můžeš,jsme Ti v patách,takže budeme rádi za každou informaci a budeme vědět,co nás vždycky bude čekat..
Lucikry-u mě byl první příznak to píchání v podbřišku,byla a je to taková jiná bolest,než když mám dostat MS..třeba se mi budete smát,že je brzy,a i podle čeho jsem to poznala,že se mi nalily už prsa,váhově jsem stejně,ale prsa mi lezou z podprsenky. :D tak si je každej večer tězkám v ruce.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
11.1.06 10:46

Jo, já mam ty prsa taky hrozný. Mám pocit, že se mi taky nějak nechcou vlézt do podprdy. Ale taky možná psychopatím. Taky po třech letech neplodnosti není divu.
Ale mám prostě takovéj pocit, že to vyjde. Nevím proč. Vnitřní vnuknutí.
Jen mám problém s bazální teplotou. Teprve dneska se mi začala zvedat. Do včerejška jsem měla pořád 36,5. Až dneska se zvedla na 36,7. Tak snad bude stoupat. Měřila jste si některá teplotu?
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
11.1.06 10:54

Tak já vám holčičky moje napíšu jak to bylo se mnou.

Mimi se nám povedlo hned první měsíc po vysazení HA. Prostě zázrak, když vidím co je tu nešťasných dušiček. Ani jsem v to nedoufala. Přečetla jsem všechno možné co se týče ovu a jejich příznaků. Cyklus jsem měla díky HA přesný jak hodinky a to 28dní. Takže jsem si někde na netu nechala vypočítat ovu a vyšlo mi,že by měla být 5.12. Tak jsem začala s ovu testy 3.12. a k mému velkému překvapení tam hned byli //.S manželem jsem miminko moc chtěli, takže jsme se tulili ob den od poslední MS. Takže jsme v tom i nadále pokračovali. 10 den po ovu mi začalo být tak nějak divně. Ten pocit se popsat nedá. Dost to připomínalo stav,kdy jsem měla 41C horečky. Také prostě zvláštní. Také mě dost začalo bolet v kříži,že jsem pomalu nemohla sedět v práci na židli a taky mě bolelo bříško, jako bych to měla každou minutu dostat. Ale bylo to týden před neMS. Jo a taky návaly horka. Zkusila jsem test a ta čárka tam byla. Hodně slaboulinká ale byla. Musela jsem zavolat manžela, aby mi to potvrdil,že si ji tam nedomalovávám očima. Pak jsem testovala každý den a čárka jen sílila. 19.12. jsem naběhla k dr. Bylo to v den,kdy jsem měla dostat neMS. A víte co on mi řekl,že 8 pozitivních testů ještě nic neznamená. Nabral mi krev a to bylo vše. 21.12. Jsem volala na výsledky. Podotýkám,že po dnu neúspěšného shánění mého dr., mi je sdělila sestra. Bylo to pozitivní, hCG bylo 220. No a tak jsem zase měla přijít. Jenže můj dr. mi oznámil,že na mě nemá čas ať jdu k jinému dr. na ambulanci. Teda přístup děsný. Pořád se mě všichni jen ptali jestli je to mimi chtěné. Na utz mi řekl dr. vždy jen žloutkový váček tam je, akce ne. To bylo vše.Jestli to tak mělo být správně nebo ne, nevím. Tak jsem změnila dr. a teď jsem konečně v pohodě. Toto pondělí jsem byla poprvé v Gyncentru v Hloubětíně, kde se se mnou pan dr. ochotně bavil. I přístup sestřiček je tam naprosto super.
Pan dr. mi udělal takovou radost…
Pepíno (tak miminku říkáme :-)) už měří 8mm a bije mu srdíčko. Radostí se mi chtělo brečet. Jinak teď jsem doma na neschopence už od 27.12. kvůli chřipce. Ne a ne se ji zbavit. Ale nejvíc mi pomáhá jitrocelový sirup a do nosu kapky Pinosol.Obojí těhotné můžou. A na teplotu Paralen. Ten se taky může.
30.1. jdu už na testy na HIV,sifilis,toxoplasmosu a nevím co ještě. Pak bych už měla dostat těhu průkazku.
Tak to je tak vše.
Omlouvám se,že jsem se tak rozepsala, jen jsem vám chtěla přiblížit jak to dosud probíhá u mě… tak u toho čtení moc nespěte… :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
11.1.06 10:55

lucikry

Jojo já jsem si ji měřila. Před ovu jsem měla… počkej doběhnu si pro grafík… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí