Poradna duly
Jana Čurdová
davmi: no ja mam obrazky svych psiku ve fotoalbu, tak se jukni
Jinak ja jsem si rikala jak je uzasny ze me nevolnosti presly, ale trapi me tlak, takze je mi stejne porad spatne a zacinam uz zase opet zvracet…no jeste ze jdu v pondeli taky na ultrazvuk a na kontrolu, tak snad bude vse ok ![]()
mně furt nic není, jenom mi vadí různé pachy, speciálně masny a jeden parfém mé kolegyně, u toho mám pocit, že mne udusí. a kromě toho se furt rozbrečávám nad čímkoliv, co je jenom trochu dojemné
Nazdárek holčiny, teda tady se to rozjíždí.No 100 už máme za rohem
Ještě k těm psům.Měla jsem kliku a ten můj mi zatím nikdy nic neroztrhal, ani nezničil.Ale on je to jen takový trapný pokus o psa
Je to Mops a myslí si jak je děsně důležitej.A s tím zablácením, no nevím, ale jak mu třikrát denně vymývám škváru z tlapek a břicha…Jo a v létě mi do předloňska dělal, že se parfémoval v cizích výkalech
Tak to byl teprve hnus ![]()
jinak koukám, že v pondělí se to tu roztrhne se zprávičkami o mimiscích.tolik kontrol.Valím také v pondělí.Chtěla jsem jít dnes, ale dr. nemá ordinační hodiny.Tak se těším, jak se tu budeme všechny rozplývat nad těma našema pokladama.
ahojky,
no mě je dneska hrozně. Začala mě bolet hlava a je mi pěkně blbě ![]()
Holky taky jste tak pořád unavené? Včera jsem usnula už po zprávách, jsem fakt katastrofální. A o nějakém tulení s přítelem ani nemluvím. Chudáček je mi ho celkem líto
Jak to máte vy, jste na to líp?
Ahojky holky,
Activ,klídek.Můj přítel je na tom podobně.Moc se netulíme a je mi ho také líto.Občas tak jednou za týden.Ach jo.Jinak únava je hrozná.spím do 11h. a odpoledne jsem opět mrtvá.Večer to jakžtakž jde,ale stejně.Naštěstí mi není nijak výrazně špatně.Ale jak se najím odpoledne,tak to cítím celý večer.Ale hlad mě vždycky dožene sníst něco dalšího.
Jinak k těm pejskům.Mám doma fenku dlouhosrsté jezevčice.Byla týraná a tak se všeho bojí.Je to s ní někdy na hlavu.Ale už jsme si za ty dva roky zvykli.Hlavně se bojí chlapů a holí.Krize při cestování městskou dopravou.Dřív všechno trhala,jak se nudila.Teď už jen svou deku,ale pořád něco kouše.Má spoustu hraček.I plyšových.Prostě když se nudí a je sama.
Na kontrolu jdu až za 5 týdnůByla jsem včera.Mimi je v pořádku a srdíčko bije o sto šest.Jen ho nechtělo hned ukázat,tak jsem se bála.
Activ jak píše potvůrka, můžeš být v klidu.Mám to taky tak.Kolem zpráv se dostaví zývání a přes veškerou moji snahu kolem deváté usnu jako špalek
Manžel už si zvykl a ráno si mne dobírá, neboť se ptá jestli si pamatuji konec filmu:-)
potvůrka to je bezva, že je vše v pořádku.To je takové svinstvo když někdo týrá zvířata.Přála bych jim, aby se jim stalo to samé!Cestování s tím mojim taky nemusím.Je docela ve stresu a tak pouští chlupy.Jak asi potom vypadá kupíčko vlaku si dovedete představit ![]()
Activ: S tulením s přítelem buď v klidu,mě jak bylo špatně,tak jsme spolu nespali 6 týdnu a to bylo teprve husté,musím říct,že mě se do toho nechce ani teď,prostě mě nějak přešla chuť
Ale snažím se někdy přinutit,zní to hrozně,co?
Snad se to zlepší co nejdřív,protože přítel si už začal dělat srandu,že bude muset napujčit nějaké kazety a pohádky na nich určitě nebudou ![]()
Jinak ještě k pejskům,taky doufám,že jí to kousání přejde,ale tím že je z útulku,tak vůbec nevím,co si prožila.Jen doufám,že bude dobře reagovat na mimi,jinak nevím,co bych dělala.Dávat jí zpátky do útulku,do bych nechtěla,ale mimi bude pro mě důležitější!
Taky se trochu bojím,jak bude reagovat ta naše psí slečna na mimi,ale myslím,že to bude v pohodě.Když jsem ji přivezla domů,tak taky všechno ničila.Ale zvykla si
ahoj holky, tak me opet dostihly nevolnosti, rano to bylo jeste docela v pohode, ale pak jsem dala pradlo do pracky a od ty doby porad jen zvracim, takze je to sila a to tu ejste budu o vikendu sama jen s hafama, takze nevim jak se donutim neco snist, a to uz jsem si myslela ze mam vyhrano…
jinak unava docela odeznela, je fakt ze nevydrzim dyl jak do jedenacti, ale i tak je to pokrok ![]()
no a tuleni s pritelem, kdyz mi bylo jeste dobre, tzn, vcera a driv tak se to zlepsilo
ale ted to zase nepujde… ![]()
ahoj holky, tak u mě blbý:-((( nezjistili srdeční akci a prý už by měla být. tak jdu v pondělí na revizi, jak tomu říkají:-((( jsme pořádně naštvaná, a už i trochu smutná:-((
Dobré poldne,
tak já se přidám taky se svou troškou do mlýna:
pejsci - já strašně toužím po psovi, teda v mém případě to musí být pořádný pes, ti menší mě nějak neberou, nemám z nich respekt, celý život jsem žila v rodinném domku a tam byl pes samozřejmostí. Pak jsme se tehdy s přítelem rozhodli pro byt a tam pejska nechci, protože si to neumím představit. Sousedi tady mají vlčáka a je mi ho strašně líto. Podle mého názoru takový pes potřebuje prostor a dostatek volnosti a ty 3 krátké procházky přes den (chodí do práce) to nevytrhnou. Snad se nám jednou za X let poštěstí a budeme mít malý domeček a vlčáka. Teda manža je spíš na kočky, které já nemusím, ale když by byl pes, tak snesu i kočku.
kontrola u dr. - tak já jsem taky měla jít v pondělí, ale manža bude v PO a ÚT na služebce, takže nemůže hlídat. Já chodím odpoledne a to je buď v Po nebo ST, jinka je tam jiný doktor každý den dopoledne. Přesunula jsem to na středu odpoledne a jsem i dost netrpělivá, protože minule nebylo vidět srdíčko a vzhledem k mým vážným zdravotním problémům (ne gyn) se prostě bojím. No uvidím. Ale říkám si, že když dopadlo dobře jedno těhotenství, tak proč by nemělo vyjít i to druhé.
nevolnosti - furt, furt a furt. Už mě to nebaví, minule jsem to měla až do 5. měsíce, pak se to vrátilo asi ke konci 8. měsíce. Ještě k tomu mám chřipku, takže všechno dohromady je opravdu lahůdka.
Pachy - mám strašný problém cokoli uvařit, protože, jakmile něco ucítím, dělá se mi z toho zle. Studená kuchyně nevadí, ale to vaření. Ani dneska nevím, co ukuchtit. Kdyby se vám chtělo dám mi tip, budu moc ráda.
Únava - tak to už je lepší, ráno vstávám okolo 7 a večer chodím spát okolo 11. Ale vzpomínám, že když jsem chodila do práce, tak jsem vstávala v 5.30, domů jsem chodila nejdřív okolo 18, ale nejčastěji až po 21. hod. a to jsem se jenom nabaštila a okamžitě usla u televize. Vzbudila jsem se okolo půlnoci, přesunula do postele a pokračovala ve spánku. Naštěstí jsem byla přes týden sama doma, protože manža byl na dlouhodobé služební cestě (na víkendy jezdil domů), takže celé těhotenství jsem se nemusela o nikoho starat. O víkendu jsem dohnala domácí práce a odpočívala.
Ještě jsem něco chtěla, ale mám sklerozu. I tak jsem se zase rozepsala o nesmyslech. S takovou tu stovku pokoříme raz dva.
Míša
barkl: Drž se,slova útěchy jsou teď zbytečná,musí to přebolet a věř,že bude líp!!
dík za účast:-) no fakt mi teď není zrovna nic moc:-( ale než aby to bylo špatný pozdějji, tak je asi fakt lepší hned.