Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
17.2.06 09:34

davmi: no ja mam obrazky svych psiku ve fotoalbu, tak se jukni :) Jinak ja jsem si rikala jak je uzasny ze me nevolnosti presly, ale trapi me tlak, takze je mi stejne porad spatne a zacinam uz zase opet zvracet…no jeste ze jdu v pondeli taky na ultrazvuk a na kontrolu, tak snad bude vse ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
17.2.06 09:42

mně furt nic není, jenom mi vadí různé pachy, speciálně masny a jeden parfém mé kolegyně, u toho mám pocit, že mne udusí. a kromě toho se furt rozbrečávám nad čímkoliv, co je jenom trochu dojemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
17.2.06 10:45

Nazdárek holčiny, teda tady se to rozjíždí.No 100 už máme za rohem :wink: Ještě k těm psům.Měla jsem kliku a ten můj mi zatím nikdy nic neroztrhal, ani nezničil.Ale on je to jen takový trapný pokus o psa :lol: Je to Mops a myslí si jak je děsně důležitej.A s tím zablácením, no nevím, ale jak mu třikrát denně vymývám škváru z tlapek a břicha…Jo a v létě mi do předloňska dělal, že se parfémoval v cizích výkalech :? Tak to byl teprve hnus :lol:

jinak koukám, že v pondělí se to tu roztrhne se zprávičkami o mimiscích.tolik kontrol.Valím také v pondělí.Chtěla jsem jít dnes, ale dr. nemá ordinační hodiny.Tak se těším, jak se tu budeme všechny rozplývat nad těma našema pokladama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
17.2.06 10:55

ahojky,
no mě je dneska hrozně. Začala mě bolet hlava a je mi pěkně blbě :evil:
Holky taky jste tak pořád unavené? Včera jsem usnula už po zprávách, jsem fakt katastrofální. A o nějakém tulení s přítelem ani nemluvím. Chudáček je mi ho celkem líto :( Jak to máte vy, jste na to líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.2.06 11:28

Ahojky holky,

Activ,klídek.Můj přítel je na tom podobně.Moc se netulíme a je mi ho také líto.Občas tak jednou za týden.Ach jo.Jinak únava je hrozná.spím do 11h. a odpoledne jsem opět mrtvá.Večer to jakžtakž jde,ale stejně.Naštěstí mi není nijak výrazně špatně.Ale jak se najím odpoledne,tak to cítím celý večer.Ale hlad mě vždycky dožene sníst něco dalšího.

Jinak k těm pejskům.Mám doma fenku dlouhosrsté jezevčice.Byla týraná a tak se všeho bojí.Je to s ní někdy na hlavu.Ale už jsme si za ty dva roky zvykli.Hlavně se bojí chlapů a holí.Krize při cestování městskou dopravou.Dřív všechno trhala,jak se nudila.Teď už jen svou deku,ale pořád něco kouše.Má spoustu hraček.I plyšových.Prostě když se nudí a je sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.2.06 11:29

Na kontrolu jdu až za 5 týdnůByla jsem včera.Mimi je v pořádku a srdíčko bije o sto šest.Jen ho nechtělo hned ukázat,tak jsem se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
17.2.06 11:37

Activ jak píše potvůrka, můžeš být v klidu.Mám to taky tak.Kolem zpráv se dostaví zývání a přes veškerou moji snahu kolem deváté usnu jako špalek :lol: Manžel už si zvykl a ráno si mne dobírá, neboť se ptá jestli si pamatuji konec filmu:-)

potvůrka to je bezva, že je vše v pořádku.To je takové svinstvo když někdo týrá zvířata.Přála bych jim, aby se jim stalo to samé!Cestování s tím mojim taky nemusím.Je docela ve stresu a tak pouští chlupy.Jak asi potom vypadá kupíčko vlaku si dovedete představit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
17.2.06 11:39

Activ: S tulením s přítelem buď v klidu,mě jak bylo špatně,tak jsme spolu nespali 6 týdnu a to bylo teprve husté,musím říct,že mě se do toho nechce ani teď,prostě mě nějak přešla chuť :? Ale snažím se někdy přinutit,zní to hrozně,co? :oops: Snad se to zlepší co nejdřív,protože přítel si už začal dělat srandu,že bude muset napujčit nějaké kazety a pohádky na nich určitě nebudou :D
Jinak ještě k pejskům,taky doufám,že jí to kousání přejde,ale tím že je z útulku,tak vůbec nevím,co si prožila.Jen doufám,že bude dobře reagovat na mimi,jinak nevím,co bych dělala.Dávat jí zpátky do útulku,do bych nechtěla,ale mimi bude pro mě důležitější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.2.06 11:58

Taky se trochu bojím,jak bude reagovat ta naše psí slečna na mimi,ale myslím,že to bude v pohodě.Když jsem ji přivezla domů,tak taky všechno ničila.Ale zvykla si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 12:02

ahoj holky, tak me opet dostihly nevolnosti, rano to bylo jeste docela v pohode, ale pak jsem dala pradlo do pracky a od ty doby porad jen zvracim, takze je to sila a to tu ejste budu o vikendu sama jen s hafama, takze nevim jak se donutim neco snist, a to uz jsem si myslela ze mam vyhrano…

jinak unava docela odeznela, je fakt ze nevydrzim dyl jak do jedenacti, ale i tak je to pokrok :)

no a tuleni s pritelem, kdyz mi bylo jeste dobre, tzn, vcera a driv tak se to zlepsilo :oops: ale ted to zase nepujde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.2.06 12:15

ahoj holky, tak u mě blbý:-((( nezjistili srdeční akci a prý už by měla být. tak jdu v pondělí na revizi, jak tomu říkají:-((( jsme pořádně naštvaná, a už i trochu smutná:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.06 12:17

Dobré poldne,
tak já se přidám taky se svou troškou do mlýna:

pejsci - já strašně toužím po psovi, teda v mém případě to musí být pořádný pes, ti menší mě nějak neberou, nemám z nich respekt, celý život jsem žila v rodinném domku a tam byl pes samozřejmostí. Pak jsme se tehdy s přítelem rozhodli pro byt a tam pejska nechci, protože si to neumím představit. Sousedi tady mají vlčáka a je mi ho strašně líto. Podle mého názoru takový pes potřebuje prostor a dostatek volnosti a ty 3 krátké procházky přes den (chodí do práce) to nevytrhnou. Snad se nám jednou za X let poštěstí a budeme mít malý domeček a vlčáka. Teda manža je spíš na kočky, které já nemusím, ale když by byl pes, tak snesu i kočku.

kontrola u dr. - tak já jsem taky měla jít v pondělí, ale manža bude v PO a ÚT na služebce, takže nemůže hlídat. Já chodím odpoledne a to je buď v Po nebo ST, jinka je tam jiný doktor každý den dopoledne. Přesunula jsem to na středu odpoledne a jsem i dost netrpělivá, protože minule nebylo vidět srdíčko a vzhledem k mým vážným zdravotním problémům (ne gyn) se prostě bojím. No uvidím. Ale říkám si, že když dopadlo dobře jedno těhotenství, tak proč by nemělo vyjít i to druhé.

nevolnosti - furt, furt a furt. Už mě to nebaví, minule jsem to měla až do 5. měsíce, pak se to vrátilo asi ke konci 8. měsíce. Ještě k tomu mám chřipku, takže všechno dohromady je opravdu lahůdka.

Pachy - mám strašný problém cokoli uvařit, protože, jakmile něco ucítím, dělá se mi z toho zle. Studená kuchyně nevadí, ale to vaření. Ani dneska nevím, co ukuchtit. Kdyby se vám chtělo dám mi tip, budu moc ráda.

Únava - tak to už je lepší, ráno vstávám okolo 7 a večer chodím spát okolo 11. Ale vzpomínám, že když jsem chodila do práce, tak jsem vstávala v 5.30, domů jsem chodila nejdřív okolo 18, ale nejčastěji až po 21. hod. a to jsem se jenom nabaštila a okamžitě usla u televize. Vzbudila jsem se okolo půlnoci, přesunula do postele a pokračovala ve spánku. Naštěstí jsem byla přes týden sama doma, protože manža byl na dlouhodobé služební cestě (na víkendy jezdil domů), takže celé těhotenství jsem se nemusela o nikoho starat. O víkendu jsem dohnala domácí práce a odpočívala.

Ještě jsem něco chtěla, ale mám sklerozu. I tak jsem se zase rozepsala o nesmyslech. S takovou tu stovku pokoříme raz dva.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 12:17

barkl: tak to je mi strasne moc lito :((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
17.2.06 12:26

barkl: Drž se,slova útěchy jsou teď zbytečná,musí to přebolet a věř,že bude líp!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.2.06 12:27

dík za účast:-) no fakt mi teď není zrovna nic moc:-( ale než aby to bylo špatný pozdějji, tak je asi fakt lepší hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí