Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
17.2.06 16:50

Katulko, klíííííd. Víš , že se nesmíš stresírovat!!!!
Prostě tam pojedeš a budeš si myslet svoje, to jejich jim klidně odkývej a mysli na to, že zas odjedeš, a hlavně, že máš ten nejdůležitější úkol na světě!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.2.06 16:55

To je jasný, ale kazit si pátek, to se mi nechce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.2.06 16:55

Holky, kde ta pizza bloudí??? Já už mám VELKÝ HLAD!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.2.06 16:56

Katule já vím, ale co je jedne den, proti tolika jiným hezkým dnům!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.2.06 16:57

Já mám taky hlad, ale nemůžu pořád jenom jíst. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 17:01

tak posledni stranka ve me moc velkou ozvu nezpusobila, prave naopak… kdyz na jidlo jen pomyslim, tak je mi spatne, takze se spis nutim jist…njn opet me dostihly nevolnosti a je to snad jeste horsi nez predtim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.2.06 17:03

EnkaL - tak jo, stop řečem o jídle! Na tu nevolnost jsou prý nějaký lízátka v lékárně, či co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.2.06 17:05

EnkaL - teď koukám na ten druhej tvůj metřík, ty se budeš holka vdávat!!! A s bříškem , to je bezva!!!
Já jsem od podzimu požádaná, ale teď se o tom naštěstí přestalo mluvit, tak se tomu snad vyhnu! Navíc já jsem na PN - tudíž jsem NESCHOPNÁ se vdát, že ano! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 17:06

gris: ja mela silny nevolnosti uz predtim a lizatka pomuzou tak na pet minut a pak mam stejne smulu… ted jsem mela pres 14dni klid a je to tu znovu :( ale to taky snad prejde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 17:07

gris: jj ja jsem taky od podzimu pozadana :) a svatbu planujeme vlastne driv nez miminko :) jj s briskem, ale mam problem sehnat saty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
17.2.06 17:08

Jé vy jste překonaly stovku, tak jen tak dál!
Barkl to je mi moc líto.Foukám na bolístku a přeji aby to brzy přešlo a znovu se zadařilo.

Hell tak jídlo je pro mne velké dilema.V poslední době je mi docela šoufl, ale naštěstí nezvracím.Co absolutně nemusím je sladké.Z toho mi bývá ještě hůř.Ale okurky a sýry a maso můžu.Nutím se i do ovoce a zeeniny a už je mi z ní špatně.nikdy jsem to moc nemusela, ale teď musím.

Katula s tím nakupováním také čekám na 12 tt kdy mi dr. vydá průkazku a oznámí,že je vše v pořádku.V březnu u nás bude burza dětského oblečení, takže míním poprvé vystavit peněženku pořádnému záhulu :lol:

EnkaL tedy to je síla s tou Tvou nevolností a lízátka, nebo zázvorové sušenky nepomohli?Bereš na to vůbec něco?

Gris už dorazila pizza? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.2.06 17:09

No já právě myslím, že to bude docela oříšek, vždyť ty šaty si můžeš vybírat tak max týden před, abys odhadla jestli se do nich vejdeš nebo ne!! A jsou v půjčovnách vůbec bříškaté šaty - to jen kdyby to na mě taky spadlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
17.2.06 17:10

Gris jak to, že se nechceš vdávat? 8O

enkaL:jak to, že máš problém se šatama?Nelíbí se Ti žádné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142

XBublax právě že ne, to bych mlela pantem jinde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865

Gris jasně že jsou a docela pěkné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie