Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
20.2.06 11:13

olinek: jj ja jsem jedna z nich, ale u doktora mam byt az ve tri :)
xbublax: chci taky fotku miminka ale soupnu ji sem az budu u rodicu (teda pokdu mi doktorka tu fotku udela) - nemam v Plzni skenner (nebo jak se tam potvora pise) :))

Jinak vsem dekuju za podporu, jj ted je nejdulezitejsi mimisek, takze problemy hazu za hlavu. Vcera prijel Ondra domu driv nez vecer a bylo to v pohode, sice to tatovi nerekl, ale zase to treba dneska dopoledne oznamil spolubydlici, tim me fakt potesil :lol: njn ale od sprna si musime najit nejakej novej bytecek, coz zase bude neco :roll: ja teda budu ze zacatku (po narozeni miminka) v Praze, ale tak po pul roce se zase asi vratim do Plzne a do Prahy budeme jezdit na vikendy, teda pokud tam nezustanu kvuli tatovi na dyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 11:21

Jinak koukam ze nase diskuze po par dnech usilovneho psani (pred vikendem) zase nejak uticha, no snad je to jen tim pondelim, ktere kazdeho unavuje a odpoledne az se vratim z poradny to bude lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.2.06 12:01

diskutovala bych , až se nevidím, ale pracovní zmatky při pondělku, každou chvíli sem někdo vtrhne a já rychle hážu okno s diskuzí pryč, přece jenom ty berušky a motýlci vypadají dost nepatřičně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.2.06 12:14

ahojky holky,
tak jsem dneska slavnostně po 3 týdnech nemoci dorazila do práce a tam mi bylo oznámeno, že tam řádí příušnice :-( takže jsem zase doma na neschopence :cry:
a tak jsem se tam těšila..... ch jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 12:19

Jitula: ty ses tesila do prace? :lol: to ja doufam ze dostanu neschopenku :roll: protoze ve stredu mi skoncila neschopenka na nohu a ted bych mela byt prace schopna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 12:19

hell: jj pracovni zmatky chapu :) ja jsem doma, takze je vse ok :) a ani se nedivim, ze by se nekomu nemuseli libit berusky a motylci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.2.06 12:47

EnkaL: jo jo tešila ( mě učení baví), ale vypadá to, že tam hned tak nepůjdu… nechci ohrozit to maličké. To radši nějak přežiju doma. Za měsíc nám přinesou pejska, tak budu mít zábavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 13:04

Jitula: a jakyho pejska budes mit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.2.06 13:11

EnkaL: rozhodli jsme se pro Jorkšýra. My se snažili o mimi dlouho ( dle mě) a tak jsme si zařídili hypotéku, objednali psa a šup… mimi přišlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
20.2.06 13:25

Ahojky

Holky, tak jsem se vzchopila a dala do galerky fotečku z UTZ z minulého týdne. A přeju Vám aby jste taky mohli už své drobky tak krásně viděta a aby Vám doktor při prohlídkách potvrdil, že je všechno Ok a v nejlepším pořádku.
Vaši smutnou víkendovou diskuzi jsem četla, držím palečky ať se vše v dobré obrátí a vaši mimísci mají úplnou, spokojenou milující rodinu. Tohle dneska vůbec není samozřejmostí, je to vždy tak trochu zázrak. Pa
Pomněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 13:32

Pomnenka: dekuju moc :) a na fotecku se jdu hnedka podivat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
20.2.06 13:38

Enkal, držímm moc palečky nebo pěsti jak chceš, aby to vše dopadlo výborně a tys vyděla pohybujícího mimíska i jeho srdíčko, já si budu muset počkat ještě asi 3 týdny :? no strašná doba. byla jsem před 3 týdny a 6 týdnů se mi zdá šílená doba, ale co nadělám.půjdu až na ten utz na vyšetření vvv. tak musím doufat, že bude všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 13:42

veverika: neboj budes mit miminko uplne v pohode :) ja jdu ted po trech tydnech a taky mi to prijde jako silena doba (predtim jsem chodila kazdy tyden) - na zacatku jsem krvacela :roll: tak jsem na dnesek zvedava, asi uz bych mela hodit na oblicej masku (abych nevypadala tak jak vypadam - trapi me strasne ryma) a ucesat se (to zase bude neco, moje vlasy proste nejdou rozcesat), obliknout se, na:,–(it slunecni bryle, at moje oci nevypadaji tak jako vzdycky kdyz jdu bez bryli a vyrazit ale nejak se mi do toho nechce (dneska jsem uklidila cely byt - prijela spolubydlici, tak jsem se sebe potrebovala dostat zlost) :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
20.2.06 13:45

jsem pitomá, všem přeji aby to dopadlo na jedničku, nepřečetla jjsem si všechny zprávičky, tak se omlouvám. ale v pá. jste psali, že půjdete na prohlídky, ale to mi nějak vypadlo z hlavy. tak prominte a všem přeji at to dopadne skvěle a at vidíte hýbající mimísky a bijící srdíčka popřípadě slyšíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.2.06 13:45

Ahojky,
Pomnenko -no to už je úplný človíček, to je super vyfocené :lol:
EnkaL, Veverika - holky je mi líto co prožíváte, teď když by jste měly být obletované, tak musíte řešit nerozhodnost svých partnerů. Nosíte jejich miminka a oni se přitom chovají jako nezodpovědní sobci, omlouvám se, že jsem tak tvrdá, ale toto mě dokáže vždy rozčílit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex