Poradna duly
Jana Čurdová
olinek: jj ja jsem jedna z nich, ale u doktora mam byt az ve tri ![]()
xbublax: chci taky fotku miminka ale soupnu ji sem az budu u rodicu (teda pokdu mi doktorka tu fotku udela) - nemam v Plzni skenner (nebo jak se tam potvora pise) ![]()
Jinak vsem dekuju za podporu, jj ted je nejdulezitejsi mimisek, takze problemy hazu za hlavu. Vcera prijel Ondra domu driv nez vecer a bylo to v pohode, sice to tatovi nerekl, ale zase to treba dneska dopoledne oznamil spolubydlici, tim me fakt potesil
njn ale od sprna si musime najit nejakej novej bytecek, coz zase bude neco
ja teda budu ze zacatku (po narozeni miminka) v Praze, ale tak po pul roce se zase asi vratim do Plzne a do Prahy budeme jezdit na vikendy, teda pokud tam nezustanu kvuli tatovi na dyl ![]()
Jinak koukam ze nase diskuze po par dnech usilovneho psani (pred vikendem) zase nejak uticha, no snad je to jen tim pondelim, ktere kazdeho unavuje a odpoledne az se vratim z poradny to bude lepsi ![]()
diskutovala bych , až se nevidím, ale pracovní zmatky při pondělku, každou chvíli sem někdo vtrhne a já rychle hážu okno s diskuzí pryč, přece jenom ty berušky a motýlci vypadají dost nepatřičně ![]()
ahojky holky,
tak jsem dneska slavnostně po 3 týdnech nemoci dorazila do práce a tam mi bylo oznámeno, že tam řádí příušnice
takže jsem zase doma na neschopence ![]()
a tak jsem se tam těšila..... ch jo
Jitula: ty ses tesila do prace?
to ja doufam ze dostanu neschopenku
protoze ve stredu mi skoncila neschopenka na nohu a ted bych mela byt prace schopna ![]()
hell: jj pracovni zmatky chapu
ja jsem doma, takze je vse ok
a ani se nedivim, ze by se nekomu nemuseli libit berusky a motylci ![]()
EnkaL: jo jo tešila ( mě učení baví), ale vypadá to, že tam hned tak nepůjdu… nechci ohrozit to maličké. To radši nějak přežiju doma. Za měsíc nám přinesou pejska, tak budu mít zábavu
EnkaL: rozhodli jsme se pro Jorkšýra. My se snažili o mimi dlouho ( dle mě) a tak jsme si zařídili hypotéku, objednali psa a šup… mimi přišlo ![]()
Holky, tak jsem se vzchopila a dala do galerky fotečku z UTZ z minulého týdne. A přeju Vám aby jste taky mohli už své drobky tak krásně viděta a aby Vám doktor při prohlídkách potvrdil, že je všechno Ok a v nejlepším pořádku.
Vaši smutnou víkendovou diskuzi jsem četla, držím palečky ať se vše v dobré obrátí a vaši mimísci mají úplnou, spokojenou milující rodinu. Tohle dneska vůbec není samozřejmostí, je to vždy tak trochu zázrak. Pa
Pomněnka
Enkal, držímm moc palečky nebo pěsti jak chceš, aby to vše dopadlo výborně a tys vyděla pohybujícího mimíska i jeho srdíčko, já si budu muset počkat ještě asi 3 týdny
no strašná doba. byla jsem před 3 týdny a 6 týdnů se mi zdá šílená doba, ale co nadělám.půjdu až na ten utz na vyšetření vvv. tak musím doufat, že bude všechno v pohodě.
veverika: neboj budes mit miminko uplne v pohode
ja jdu ted po trech tydnech a taky mi to prijde jako silena doba (predtim jsem chodila kazdy tyden) - na zacatku jsem krvacela
tak jsem na dnesek zvedava, asi uz bych mela hodit na oblicej masku (abych nevypadala tak jak vypadam - trapi me strasne ryma) a ucesat se (to zase bude neco, moje vlasy proste nejdou rozcesat), obliknout se, na:,–(it slunecni bryle, at moje oci nevypadaji tak jako vzdycky kdyz jdu bez bryli a vyrazit ale nejak se mi do toho nechce (dneska jsem uklidila cely byt - prijela spolubydlici, tak jsem se sebe potrebovala dostat zlost) ![]()
jsem pitomá, všem přeji aby to dopadlo na jedničku, nepřečetla jjsem si všechny zprávičky, tak se omlouvám. ale v pá. jste psali, že půjdete na prohlídky, ale to mi nějak vypadlo z hlavy. tak prominte a všem přeji at to dopadne skvěle a at vidíte hýbající mimísky a bijící srdíčka popřípadě slyšíte.
Ahojky,
Pomnenko -no to už je úplný človíček, to je super vyfocené ![]()
EnkaL, Veverika - holky je mi líto co prožíváte, teď když by jste měly být obletované, tak musíte řešit nerozhodnost svých partnerů. Nosíte jejich miminka a oni se přitom chovají jako nezodpovědní sobci, omlouvám se, že jsem tak tvrdá, ale toto mě dokáže vždy rozčílit.