Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
20.2.06 13:46

veverika: jakpak se dneska mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
20.2.06 13:47

ta nepřihlášená jsem byla já Activ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 13:49

Anonymni (kdopak se za tim skryva?): pritel me miluje tim sem si jista, bydlime spolu uz dlouho, jen proste obcas uprednostnuje svoje rodice prede mnou, coz me samozrejme stve, co naplat ze nevarim jako jeho maminka atd :lol: obcas jen na me padnou depky jestli miminko chce a tak, ale dneska sel nakoupit (to ted musi obstaravat sam) a prinesl i maly dupacky jako omluvu za vikend, no snad az mu dneska prinesu fotecku tak zjihne jeste vic a bude delat takovyhle veci ze chce a ne jako omluvu. Nemam to tak hrozny jako veverika ta je na tom bohuzel hur, ale taky obcas vylitavam z kuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 13:50

aaa tak uz vim kdo je anonym :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 13:53

no tak ja se bezim pripravit at se me lidi na ulici neleknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.2.06 13:59

Pomnenka: to je úplně super fotka, tiše závidím :-)
já jdu až 9.3 a už se moc těším, jak drobečka uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
20.2.06 14:01

EnkaL - tak hodně štěstí a napiš jak jsi dopadla na kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
20.2.06 14:07

holky moc díky za podporu a porozumění, dost pomáhá, když vás někdo vyslechne (přečte)…
enkal - mám se fajn, vůbec žádné problémy spojené s těhu nemám zatím.
jen je mi smutno z Tomáše. chtěla bych, aby na ten utz šel s nájmi, aby viděl mimíska snad už i slyšel, snad už si uvědomí, že to není jen hrra nebo co se u to vlastně honí hlavou. už jsem ho na to připravila, že by měl jít se mnou , tak snad půjde.
také jsem se chtěla podívat do galerie na vaše mimísky, ale jsem tu nová vlastně asi 14 dní, ale zatím jsem nepřišla na to kde se ty fotečky ukrývaají, jsem hrozná já vím :oops: , tak prosím poradte??????????????,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 14:10

Pomnenka: ted nevim jestli uz jsem ti psala taky gratulaci ke krasny fotecce miminka :)

Activ: jj urcite dam vedet, ale zacinam byt cim dal tim vic nervozni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 14:12

veverika: podivej se nalevo → mas tam listu, tak jed niz a objevi se ti lista s hlavnim menu tam das nova fotogalerie a uplne na konci najdes zari 2006 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 14:13

veverika: no kdyz nepujde s tebou, tak si nech udelat alespon fotecku… ten muj je taky silenej, ale ne tak jako ten tvuj, je mi to moc lito :cry: ale on se snad umoudri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
20.2.06 14:18

už jsem to našla, nádherné fotečky, díky enkal za nápovědu.
poměnka - ten tvůj mimísek u ž vypadá fakt jak mimísek, krásná fotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 14:22

veverika: nemas vubec zac :)
no ja budu muset v pul jit, ale nejak se mi chce i nechce, budu muset prekonat svuj strach, tesne kalhoty (uz aby dorazily ty tehu kalhoty ale na to si jeste 14dni pockam) a potom vyrazit… Jen doufam ze si nebudou myslet hafici ze jdu s nima ven, protoze to by byl kraval a sousedi by zase nadavali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 14:29

tak ja vyrazim, mam vsechno - ranni moc, tehu prukazku, interni vysetreni, tlakomer na vraceni, svoje zapisky o mereni tlaku, no vypada to ze vsechno mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
20.2.06 14:30

no to doufám, že e umoudří, ale potřebuje mnohem více času i než normální chlap. on je prostě takový krásný hnupík, ale stejně ho miluji a jsem si jistá, že on mě také i když mi to skoro neříká, není zvyklí někomu svěřovat a ukazovat své city. rodiče ho to prrostě nenaučili a nepomohli mu dostat sebevědomí, což je docela zá:,–(nní problém, který si, al on nepřipouští.
ano fotku si nechám udělat i tak at máme pamtku., alev moc bych chtěla, aby toto našeho špuntáíka viděl naživo, to je zas úplně něco jiného než " fotka" jednu fotku už mám ze 6 týdne a nani je mimísek jenom taková tečka a tu jsem mu samozřejmě ukázala a nebyl z ní moc odvázaný, také proto, že to bylo vlastně nněkolik dní po tom o jsem mu to řekla, takže tam hrál určitou rolli ještě velký šok, který se naštěstí už pomalu vytrácí a nastává období smiřování se z realitou, které pro měj není lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí