Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
20.2.06 16:17

Pomnenka: me uz pred tremi tydny koukala na brisko vnejsim ultrazvukem :) a ted taky :)) no fotecky mas lepsi je toho na nich vic videt :) u nas je videt „jen“ hlavicka → rucicka → brisko :) na projasneni sije pujdu bud pristi tyden nebo az za 3 tydny (jeste je to trosku v limitu a kdyztak se tabulky upravi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.2.06 16:26

Jsem byla taky na vnitrnim, pry se dela do 12.t jen vnitrni. Ale asi zalezi na doktorovi a na tom, jak moc je miminko videt tim vnejsim. Aspon si myslim, ze ve 12. pujdu na vnejsi :) na ten vnitrni jsem manzilka predem psychicky pripravila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 16:27

olinek: tak miminko je videt uz driv, jde o to jestli se jen zkouma jestli busi srdicko nebo i meri - kdyz meri tak je lepsi vnitrni :) u nas se merilo az dneska a stacil i vnejsi → njn jsme veeeeliky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.2.06 16:27

Tak dneska uz radsi utikam domu, nebo mozna jeste predtim na malou prochazku, kdyz je venku tak hezky :) Mejte se moc hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 16:28

olinek: jj ty taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.2.06 16:29

EnkaL: A vis kolik ted meri mimisek, rikal ti doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 16:36

Olinek: jj vim 6,7cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
20.2.06 17:17

Ahojky holčiny,tak mám za sebou kontrolu a mimís odpovídá úplně přesně termínu podle měsíčků.Byl úplně nádherně vidět a chodidlem se opíral o moje břicho.Takže kdybych ho už cítila, tak jsem ho mohla pošimrat na patě :lol: Vtali mi krev na krevní obraz, krevní skupinu a RH faktor a na toxoplasmozu.Mám už konečně těhu průkaz a v 16tt mne čekají genetické testy.

pomněnko máš překrásnou fotečku! Chtěla jsem sem dnes taky prdnout fotku, ale bohužel.Sice mne jí dr. udělal, ale není na ní nic vidět :lol: Malý se furt vrtěl a tak jsou tam jen šmouhy :cry: To manžela asi moc nepotěším :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.2.06 17:38

XBublax: gratuluju!!!! :D :D :D

Tedy holky, vy se tak máte. Začínám vám závidět, že už víte , že je vše OK. :D Já si ještě 3 dny počkám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 17:44

xbublax: no me krev zatim nebrali 8O no asi pocitala ze mi ji udela priste, coz bude bud za tyden, nebo az za tydny tri 8O no snad vse bude ok :) a gratuluju k tehu prukazce :)

katula: neboj taky bude u tebe vsechno ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.2.06 17:53

Díky Enkal, potřebovala jsem to slyšet. :)

A co jinak, jak se máte? :D

Já si musím co nejdřív koupit něco těhu na sebe. Ve všem je mi těsno. Ale ještě jsem se k tomu nedokopala. Jsem neskutečně líná! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 17:54

Katula: ja mam objednany dvoje kalhoty a sukni, ale prijdou az za dva tydny 8O zatim nevim co budu delat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.2.06 17:58

To kupuješ pře internet? já se chystám do obchodu, protože bych to určitě přes ten net zvorala a nevyšla by mi velikost. Hlavně potřebuju kalhotky. Mám většinou bokovky, ale nikdy jsem si nemyslela, že budou tak nepohodlný a škrtit mě na břiše. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
20.2.06 18:34

Katula, neboj však se dočkáš a pak se budeš rozplývat jako my :wink:

EnkaL se nedivím, že Ti krev nebrali.Při Tvém mládí musí být vše jak má :wink: Já jsem už pro gyndaře postarší a tak mne chtějí mít pod kontrolou :lol: Prý mi doporučí i jakýsi kurz psychoprofylaxie.Fuj to zní hnusně :lol:

A jak se cítím?Je mi dost šoufl, ale naštěstí nezvracím.Na těhu věci zatám kašlu, mám kalhoty do gumy a zatím to stačí.jo a jináč se moc těším na konec března, páč v Brně bude výstava Prodítě a tak tam chceme s manželem jet mrknout se co vše by ten náš drobek mohl mít, ale hlavně si chci ošahat kočárky a udělat si takový malý, přednákupní výzkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 18:35

Katula: pres internet ale vyzvednu si je v obchode v Plzni takze si je i vyzkousim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí