Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
21.2.06 15:38

davmi: taky bych brala takovy pribuzny, my nejak nic nedostaneme :roll: pritelova mama ma sice dvouletyho chlapecka (nebo uz triletyho?) ale nic nam pry nema (a to si vsechno schovala, nechapu na co, kdyz nam nic neda) :roll: ale i tak mi si nejak poradime, mam usetreny penize na svatbu, ktery stejne nevyuziju tak jak jsem chtela a dam to do miminka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.2.06 16:06

takže já už jsem pětkrát tetou, když jsem byla před měsícem u bráchy, říkal že mi dá spoustu věcí, já jsem ho zabrzdila, že je zatím času dost, zatím mně to (naštěstí nebere) :roll: Uvidím kdy to přijde, ani mě to doma moc nebaví, raději bych chodila do práce, asi jsem nenormální. Místo toho abych se rozmazlovala a užívala volna, tak jsem z toho hotová. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
21.2.06 16:08

EnkaL: jo jo je moc hezký. Myslím že ještě jich pár stejně uvidíme a nakonec to vyhraje nějaký úplně jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.2.06 16:09

Jitula: jj jak se znam tak to bude kazdy mesic jiny a pak ho budu schanet na posledni chvili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
21.2.06 16:15

EnkaL: jo jo čteš mi myšlenky. Já hctěla napřed Takko, teď Schnappi… uvidíme dál :-)
v Brně se podívám na výstavě zase po jiném… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
21.2.06 16:19

angelika: se ti nedívím, já jsem doma 4 týden, ještě tak 3 budu ( v práci nám řádí příušnice) a už z toho šílím :(
byla jsem ráda že jsem šla v pondělí do práce, ovšem jen na hodinu :cry: pak mě poslali hned domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.2.06 16:39

Jitula: já jsem už taky měsíc doma,kromě jednoho týdne v nemocnici, 28.2 jdu na kontrolu tak uvidím,co mi doktor řekne. Doma to tak rychle uteče, uvařím oběd, kuknu na TV, na Internet a je z toho večer.
No já to vidím místo kočárku na saně :lol: bydlím trochu v horách a saně využiju líp než kočárek, k autu to mám 500m z kopce :D kočárek by asi v tom sněhu nedojel. :lol: Takže kdyby jste někdo viděl na veletrhu místo kočárku nějakou speciální úpravu nějakého vozidla na sníh, tak mi dejte pak vědět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.2.06 16:55

Ahojky, jak se všechny máte? Já jsem dorazila z práce a musim se připravit na zítřejší hodinu. :? Aby studeni neřekli, že jsem nezodpovědná. :)

EnkaL: všechno nejlepší k svátku!!!

Enkal, já mám vybraný stejný kočárek jako ty, jenom ještě vybíráme barvu. Manžel chce šedý a nechce trojkolku, protože oni totéž dělají i ve čtyřkolce. Mně je to jedno. :) Možná bych raději modrý nebo čerbený, ale to ještě uvidíme. Třeba nás uchvátí ještě něco jinýho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.2.06 17:27

holky, já vás obdivuju, jaký už máte přehled, ještě nemám o kočárku ani tucha a nevlastním jedinou věc pro mrně, pořád si říkám, že se třeba něco stane, text na vvv něco ukáže a tak abych to nepřeháněla. jedině jsem se na internetu dívala na jednu krosnu na záda od deutra, kterou jsem viděla na nějaké paní, zjistila jsem, že stojí 6 tisíc, tak myslím že ani se zvýšeným porodným to nebude ke koupení. :cry: http://www.hudy.cz/…etail_LS.asp?… ale je moc pěkná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.2.06 18:11

a já furt v práci a nikdo tu není k diskusi, ach jo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.2.06 18:13

hell: no ja mam prehled jen o kocarkach a kolik tak asi bude stat vybavicka pro mimi, to je tak vsechno a jediny co mam pro mimi jsou tri bodycka → tri za cenu 99,– no nekup to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.2.06 18:26

Já taky nic nemám. Nekoupila jsem nic. Jen jsem koukala na net na ty kočárky. Ale kupovat ho budeme až za dloooooooouho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
21.2.06 18:27

holky tak to já mám asi štěstí na rodiče. Naši se tak těší, že nakupují jak šílení. Já ještě nestihla nic utratit a už mám spoustu pidi veciček a peřinku a přebalovací pult....... se mám co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.2.06 18:42

než něco koupím, musím donutit chotě drahého, aby vyklidil budoucí dětský pokoj, který zatím oba používáme jako pracovnu a všude, kam se člověk podívá, jsou knihy. ale kam je dáme ví bůh. 1. 3. jdu na ut, tak jestli bude všechno o.k., povolila jsem si zakoupení té nejrozkošnější a nejroztomilejší věci, kterou potkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.2.06 18:42

Naši chtěj taky nakupovat. Zatím jsem je poprosila, ať ještě počkaj. Ale až se do toho pustěj, tak to bude rachot. Manžel nechce, aby všechno financovali oni. Táta zase chce, tak snad nebude konflikt. Ale všechno si asi koupíme sami. Jenom nějaký maličkosti ať koupí rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí