Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
20.2.06 18:39

xbublax: njn sice jsem mlada, ale zase mam spatny tlak, takze by mi krev vzit meli, no optam se na to priste, dneska me to nejak nenapadlo potom ultrazvuku az doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
20.2.06 18:54

EnkaL mne zase neměřili tlak :lol: Ale zvážili mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.2.06 19:21

No tak já jsem asi nejstarší. :D :D :D Mně brali krev, měřili tlak, vážili, zkoumali moč, dělali cytologii, vyšetření pohmatem, UTZ a milion dalších věcí. :D

Dneska jsem byla u zubaře. ťuk, ťuk, ťuk: ale i pani Dr mi záviděla život bez kazů. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.2.06 19:39

XBublax: můžu se tě zeptat na tu výstavu? Nevíš prosím kdy a kde přesně bude? Ráda se pojedu podívat a inspirovat :-) do Brna to máme kousek…Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
20.2.06 19:49

Katule téda Ty jsi prohlídnutá :lol: Ty zuby Ti šíleně závidím :oops: Mne to čeká a vůbec se mi tam nechce :cry:

Jitule je to kolem 23.3. tady je odkaz:
http://www.bvv.cz/prodite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
20.2.06 20:16

mate moc hezke fotečky. Závidím vám, že už víte, že je vše OK a můžete být víc v klidu :)
Já jsem byla dneska na krvi - už po druhé, zato na UZ jsem byla zatím jen jednou. Jsem objednaná až na 9.3. (UZ ve 12tt). Ptala jsem se, jestli je možné jít mimo plán již dříve, jenže mají nejdříve volno až 1.3. :cry: Tak nevím, ještě si to rozmyslím, to už asi ani není takový rozdíl. Ale nemůžu se dočkat, potvrzení, zda je vše OK :) Taky mi tvrdili, že tak brzo ještě není na UZ nic vidět, ale zdá se, že u vás toho viděli celkem dost, ne? :roll: Nečekám zázraky, jen potvrzení, že tluče srdíčko a velikost odpovídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
20.2.06 20:19

K tomu oznámení v práci - já zatím taky vše tajím, chystám se, že to zveřejním ve 12tt. Asi počkám až uvidím 9.3. ten UZ a pak bych to asi řekla. Chystám se, že budu začátkem března oslavovat narozeniny, tak bych to tam ráda všem oznámila :) Jenom si budu muset vymyslet nějakou výmluvu, proč chci slavit narozeniny skoro o týden později :lol: :lol: :lol:

Taky jsem slyšela, že je povinnost to nahlásit do 12tt, ale hledala jsem to v zákoníku práce a nic takového tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 20:22

zanetka: povinnost je to nahlasit do 12tt pokdu mas zdravotni problemy nebo tak :))

Jinak ja mam za sebou vsechny vysetreni krom krve :) asi moji krvi veri :) a je fakt ze vsechny testy mi delali pred operaci, takze tesne pred otehotnenim a vsechno bylo ok, tak si je mozna vyzadala co ja vim :)

Me ted ceka jen screening mela jsem jit 7. ale jsem na horach, takze to vypada bud pristi tyden a nebo az ten dalsi tyden :) Jinak uz jsem pribrala dve kila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.2.06 20:24

XBublax: děkuji, pojedem se mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.2.06 20:26

zanetka: jééé to jdeme stejně, taky jdu až za táááááák dlouho a nemůžu se dočkat :(
zatím tady závidím holkám jejich fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
20.2.06 20:53

Jitula: tak ať nám to brzo uteče :)
Já ještě zvažuju, jestli to vydržím, nebo jestli si zaplatím ještě před tím toho 1.3… Kdyby měli volno zítra, tak bych neváhala, ale takhle nevím. Ale asi to nevvdržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
20.2.06 20:55

zdá se, že tu už nikdo není, tak dobrou noc :lol: Nějak mě pořád zmáhá únava a ospalost, nevím, čím to je :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
21.2.06 00:22

teprve ted jsem dorazila od té kámošky, úplně skvěle jsme pokecala. přečetla vaše vzkazíky, závidím Brnkům a okolí, mže mají blíízko na ten veletrh, také bych se tam nejradši rozjela, ale z Prahy je to pěkná dálka, no škoda, že v Praze se také něco takového nekoná.
mě už brali krev, měřili tlak, pánev, dělala mi citolku, pohmatem a 2× utz, ale na tom prvním ještě nebylo vůbec nic vidět a před téměř 4 týdny mi dělali 2utz a tam bylo vidět jen 4mm kulička, ale já jjseem ji nviděla, dr. molnitor měl otočený k sobě, oba mi dělal vnitřní. takžže jsem viděla a mám fotku.
na další utz jdu asi až 13.3. no je to šílená doba, také mám strach, ale snažím se ho nepřipouštět, chlácholím se, že je všechno v pohodě.
chci se zeptat jestli po otěhotnění, ještě před tím než jste tto měli potvrzené jste to nějak vycítili sami. já jsem měla tušení, žněkolik dní po oplodnění jsem se dost pohádala s bráchou a babi a prostě jsem se rozbrečela v půlce hádky, pak sme se pohádalněkolik dnů na to zas s bráchou a zas jsem to obrečela a jeddnou jsem se koukala na muzikl Johanka z Arcu. a ten jsem také obrečela sice už jsem ho viděla řed tím i naživo i na videu am při tom jsem nebrečela a já nejsem taková citlivka, aby mě rozhodila nějaká ta hádka a ještě bkdyž vím, zže mám pravdu. tak to už jysem si říkala, že něco není v pořádku, že se semnoou něco neob viklého děje a pak když jsem to první den nedostala, což já to mívala téměř i na hodinu přesně, tak jsem to věděl.a, že jsem těhu ani kousek pochyb ve mě nebyl, šla jsem a koupila si druhý den test a ten vyšel okamžitě pozitivní.
víte u mě to nebylo plánované, ja v prosinci měla střevní potřtíže a antikoncepce, kterou jsem brala neúčinkovala. takžr to bylo velice nečekané.
asi už půjdu spinkat. vám všem přeji kásné ráno a den, pokud se tu zítra nestavím , nevím jestli to stihnu, jdu asi hlídat té kámošce ty její princeznny no tedy princezny spíš dáblíky. oni když jsou spolu je to jak pytel blech a ppak odpoledne má sraz s kámoškou, tterá má 5 měsíčníholčičku a půjdem se podívat do obchůdků s miminkovskýma věcičkama,l tak už se moc těším. tak se mějte krásně a páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.2.06 09:05

Krasne rano,

ja bych taky mela rada nekoho kolem sebe kdo ma mimco a chodit ho hlidat a tak :) ale me tohle nepotka, to ja budu prvni v mem okoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
21.2.06 09:06

Ahojky, ze bych tu byla dneska prvni? :)
Dekuji za odkaz na ten veletrh, taky se tam urcite stavim :) Zatim jsem ani nezacala vybirat zadne pidivecicky ani vybavicku, ale koncem brezna uz bude snad pomalu nacase se porozhlidnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí