Poradna duly
Jana Čurdová
EnkaL: Taky ti preji vsechno nejlepsi k svatku!
Taky se mi libi trikolky a asi poridime nejakou takovou kombinovanou trikolku, jen jeste nemam zadny vybrany, tady tento co mas vybrany, je moc pekny. Na tom veletrhu asi bude dobra prilezitost si vytipovat aspon dobre vyrobce a znacky. S trikolkou se udajne mnohem lip manipuluje a jezdi.
Misa: to me mrzi, ze mas takove problemy se zdravickem, snad bude miminko v poradku, ale urcite jo - prece jen miminko ma uz brzo svoje oddelene systemy a organy…
olinek: dekuju
jj proto tam chci jet, i kdyz asi pojedu sama…
taky chci kombinovany kocarek a nejlepe trojkolku, ale uvidim podle cen a tak, prece jen musim byt trosku sobecka a pocitat se sebou a s miminkem a nemuzu koupit kocarek pres 10 000,– to by nam moc nestacilo na zbytek veci
i kdyz doufam ze uz nikdo nezrusi zvednute porodne, protoze to by mi pomohlo hodne ![]()
angelika: No mas pravdu, ze by to meli zrusit. Bud by to byly veletrhy jen predvadeci, bez moznosti prodeje jako v obchode, nebo zrusit vstupne
Jeste jsem se nedivala kolik chteji za vstupne, doufam ze to nebude moc… Proste se veletrhy chteji napakovat i na lidech, doufam ze pak nechteji po obchodnicich jeste procenta z prodeje, kdyz tam neco prodaji
No ale stejne se tam asi stavim podivat.
Takze to vypada ze se tam mozna fakt potkame ![]()
olinek: no veletrh trva nekolik dni
takze mozna ani ne. A hlavne urcite tam vsechny pujdete s manzilkama, pritelema a tak ![]()
EnkaL: No jasne, to bychom se musely domluvit dopredu
Kdyby nekdo mel zajem. Jinak bys byla jedina, kterou bych mozna poznala (podle fotky) ![]()
Angeliko já si myslím, že ten vstup platíme na údržbu veletržních prostor.Silně pochybuji, že z toho obchodníci něco uvidí.Bohužel žijeme v tržním státě a tak chtít slevu je skoro svatokrádež. ![]()
Enakal ten kočárek nevypadá špatně, jen by mi vadila ta rukojeť a to, že je to jenom sporťák.Neumím si představit jak budu jezdit s malým v zimě s fusakem jenom ve sporťáku.
XBublax: U toho kočárku pak jsou právě další možnosti, asi že si dokoupíš korbu, prostě když popojedeš na té stránce dolů, jsou tam další varianty provedení kočárku
A ty kombinované většinou takhle kombinovatelné jsou ![]()
xbublax: jj presne jak pise olinek, jde k tomu dokoupit i korbicka, coz chci a pak jde z toho udelat sportak
podle me dam sice za kocarek se vsim tak kolem 10 000,– ale zase budu mit vystarano a nebudu muset dokupovat dalsi
jo a ta rukojet je prave to co se mi libi
jak rekl pritel, je takovy futuristicky ![]()
čtu že kecáte o kočárkách.....
u nás ( Hodonín) je velkoobchod, byli jsme se tam s přítelem podívat a byla jsem mile překvapena. Trojkombinace od firmy Schnappi stála 4999 a bylo to včetně dvouletého servisu přímo tady v té firmě. Pak tam měli moc hezké trojky kolem 6500.
Jitula: nejmenoval se ten velkoobchod promi?
nevim jestli neni i v hodonine, ale asi ne
ti maji levne kocarky, ale ne ten co chci ![]()
Tak já už kočárek mám,od přítele(od 14.4.už od manžela
)segra porodila v srpnu holčičku a teď dostali od tchána nový kočárek,tudíž my jsme podědili ten jejich starý,protože se mi strašně líbil.Ale je pravda,že je to jen tak na zimu a na jaře bych už chtěla nějaký nový sportovní trojkolku.Včera nám budoucí švagrová přivezla asi 8 plných tašek věciček pro mimi od narození do 5 měsíců,takže jsem se tím prohrabovala a mlaskala blahem,jak je to slaďoučké
Připadala jsem si jak blázen,jak se nad těma věcičkama tetelím blahem!
EnkaL: ne tak se to nejmenuje. Nevzpomenu si na název. Připadá mi desítka za kočárek moc...... ale nevím, my osobně si nemůžeme dovolit dát tolik peněz za kočárek
Jitula: no kdyz jsem propocitala kolik mi me stal hluboky kocarek a potom nejaky sportak nebo golfky, tak mi to vyjde nastejno…ja mam taky hranici 10 000,– maximum → nejspis to dopadne tak ze si spis koupim uz nejaky starsi kocarek
ale proste ten Marlin se mi libi ![]()