Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
23.2.06 09:34

EnkaL: Špatný den,že nevíš co psát nebo jen vyčerpaná inspirace? :o Moc neuklízej,až ti není zle,nepořádek nikde neuteče. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.06 09:40

davmi: tak nejak oboji… njn ale nikdo jiny to za me neuklidi :( takze bych stejne musela uklizet jindy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
23.2.06 10:46

Hoj hoj všem.Tak to mne ty bluj stavy pořád nepřecházejí :( K večeru je to vždy horší.Holčiny právě jsem se objednala na 18.dubna na 4D UTZ.Natočí mi i kazetu a tak se budu moci kochat mimískem i doma na obrazovce.Jé já se tak těším!A manžel si to bude moci konečně vychutnat se mnou.Jinak mi dnes kamarádka nabídla za 2000 monitor dechu.Prý jej koupila za 4000, takže docela slušná cena.Budu muset ještě mrknout na net, jestli mi nekecá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.06 11:03

xbublax: neboj i fuj stavy za chvili prejdou ;) No ja mam ted strach z genetickych testu, takze pockam s dalsimi ultrazvuky a vsim az po nich…zacinam se jich bat cim dal tim vic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
23.2.06 11:11

EnkaL: Já mám z těch genetických testů taky docela velký strach,navíc už jdu na ně za 14 dní a čím dál víc na ně myslím.Už se mi dokonce o tom i zdá,ale pokaždé je ten sen strašně smutný,takže na to budu muset nějak přestat myslet,ale nevím jak :oops:
XBublax: Myslíš ten přístroj,co se dává pod madračku v postýlce dítěte,aby bylo poznat,když není něco v pořádku?Četla jsem o něm a nabízeli ho v jednou letáku v obchodě s těhotenským oblečením za 3.700,–.Teda jestli myslíme obě ten stejný přístroj.Já zatím v okolí neznám nikoho,kdo by ho měl,ale určitě je to dobrá věc,pro klid maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
23.2.06 11:13

EnakL já nevím proč, ale já se jich nebojím.Pevně věřím tomu, že vše bude jak má.já už to tu jednou psala, než jsem byla těhotná, tak mi to předpověděla, kartářka a že to bude v srpnu a že to bude kluk jako buk.Takže jsem v klidu do té doby, než mi dr. řekne, že je to holčička :lol: Ale i tak si říkám proč se stresovat dopředu.Stejně to neovlyvním a akorát bych ten stres přenášela na prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
23.2.06 11:16

Davmi to je přesně on.Já ve svém okolí znám jenom tuto moji kamarádku jinak nikoho.Ale teď jsem někde četla, že to zachránilo život.Prý měli doma klučíka co hltavě jedl a pak se mu mlíčko vracelo a v noci se začal dusit.Já už se dívala na net a nejlevnější jsem našla za 2000.Takže si říkám, že do toho chci jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.06 11:19

davmi: no ja jdu za tri tydny :( no predtim budu tyden na horach, tak se doufam nejak uklidnim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.06 11:21

xbublax: jj ja vim, ze bych se nemela stresovat a tak, ale proste v tom prostredi co mam je to tezky a miminko bude asi jediny co mi zustane a chci aby bylo zdrave :roll: taky tomu verim ale potom si reknu, no prece nemuzu mit takove stesti :( no jsem nejak posledni dny permanentne v depresi a jen tak se to asi nezmeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
23.2.06 11:25

XBublax: No,já jsem si to teď taky hledala na netu a musím říct,že nad tím taky budu přemýšlet.A vzhledem k tomu,že kočárek a skoro všechny věcičky mám od švagrové,která má půl roční holčičku,tak zaco bych pak utratila to porodné? :lol:
EnkaL: Já právě jedu zase teď o víkendu a příští týden k našim na Moravu,tak se taky hodím do pohody a klídečku.Pořád si říkám,že v rodině jsme všichni zdraví,tak proč bych neměla zdravé miminko já. Musím tomu víc věřit a né se nad tím starat,jak píše Xbublax,stejně člověk nic nezmění a akorát by škodil malému.
Holky,koukáte na ordinaci v růžové zahradě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.06 11:27

EnkaL: no u nas v rodine je roztrousena skleroza a ta muze zpusobit i geneticke vady, i kdyz ja ji nemam (jsem prenasec), takze strach mam a nejak me nema kdo potporit :(
Na ordinaci se divam a nez jsem zmenila gynekolozku tak jsem ani neverila ze by takovy pristup doktori meli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
23.2.06 11:28

EnkaL:Já vím,že se vůbec neznáme,ale nechceš,až budeš někdy v Praze skočit někam na čajíček a pokecat si.V podstatě tady v Praze nikoho za ten rok neznám a navíc těhulka s podobným TP,to by bylo fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.06 11:30

davmi: to by bylo fajn :) jen ted prave nejsem v Praze :( ale chystam se do Prahy za tyden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
23.2.06 11:32

EnkaL: Hele holka,hlavu vzhuru,mimísek v tobě má určitě tolik chuťi do života a je zdravý jako rybička.Ty testy a čekání na výsledky si budeme muset hold přetrpět,ale pak už si tady budeme sdělovat radostné momenty.Hlavně klid,jak mi píše do každý sms brácha - VDD - VŠECHNO DOBŘE DOPADNE!!!! :wink:
Mě teď v ordinaci naštval Roman,fakt jsem u televize zuřila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.06 11:33

davmi: jj ja se z toho zase dostanu proste mam nejakou tehu depresi :oops: No ja minuly dil ordinace nevidela, malovala jsem do skoly obrazek (kdo by rekl ze na pravech potrebuju malovat ale je to tak :)) meli jsme namalovat jak si predstavujeme benatskeho dozete :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí