Poradna duly
Jana Čurdová
davmi: jj tvoji touhu bydlet blizko rodicum chapu. My budeme bydlet s mymi rodici (maji Ondru strasne radi a on je taky) a tedka prestavuji domecek (coz by delali i bez toho abych cekala miminko). Bude dvou generacni. V jedny casti zatim bude bydlet moje babicka (tatova mama ale je to strasne zla baba, krade mame veci a tak
) a musi mit pro sebe 4 mistnosti, koupelnu atd. Kvuli tem kradezim se tata rozhodl ze bude mit pulku baraku z vlastnim vchodem (tata je doma, mama chodi do prace, a baba mu ani neuvari a kdyz tak za to chce penize
). TAkze se udela nad celym domem podkrovi a dole se trosku pristavi, my s mym brachou budeme mit horejsek (braska je stejne porad zalezly v pokoji), takze prozatim loznici, obyvak a koupelnu a mamka s tatkou a prckama budou dole, kde jeste navic bude koupelna (kvuli tatovi, po schodech uz nevyjde
) a kuchyn. Myslim ze to vyresili dost dobre. My jsme meli obrovskou zahradu a ta pulka se prodala (prece jen dole rostla jen vysoka trava a domaci zvirata uz nemame (neni kdo by se o ne staral)), akorat budeme nejak postupne dokupovat nabytek atd, protoze na ten nezbydou penize, ale proste novy nabytek nepotrebuju, staci ten 20 let stary a my s Ondrou se klidne vyspime na zemi ![]()
xbublax: jj souhlasim s tim ze blbce najdes vsude a ty pristehovalci do prahy co se vydavaji za uzasne prazaky mi taky lezou na nervi ,ale proste skatulkovat takhle kazdeho mi prijde nesmysl ![]()
Davmi s těma kamarádama to bude horší.Manžel jezdí tak jednou do měsíce do Prahy a tak mají vždy slezinu, ale už si vybudoval okruh přátel i tady a tak se začíná začleňovat a z Prahy kámoši občas dorazí i za náma.Stejně jakmile bude mimčo, tak asi bude mít trošku jiné starosti.Šíleně se totiž těší:-)
Enkal tak to to máte dobře vymyšlené.Aspoň bude mít prcek k babi a dědovi blízko a vy budete mít zajištěné hlídání. ![]()
EnkaL: A jak jste se s Ondrou dostali do Plzně? Jo a píšeš,že mamča s taťkou budou dole s prckama,to je vás tak hodně sourozenců? ![]()
xbublax: No,bude to těžké,ale je dost rodinný typ,takže si myslím,že mu bude ke štěstí stačit vzorná manželka(jako já
) a miminka.
Davmi: oba tu studujeme vysokou skolu
Mam 3 brasky, jednomu je 16, a zbylym dvoum 2 roky (mamka po umelym oplodneni, protoze chteli dalsi miminko a tata uz nemuze
)
EnkaL:To je supr,že máš tak malé sourozence,to maminku obdivuju,že to zvládá.tak to si budou strejdové s neteří aspoň hrát ![]()
Davmi
to je dobrý s těma strejdama ![]()
enkal před mamkou smekám, že chtěla ještě mimíse, když už měla dvě větší děti.
Enkal jak to?On si přál další mimíse?nebo ho to mělo zvednout?
xbublax: oboji, pral si a hodne trpel tim ze nemuze, tak se dohodli takhle, a asi mu to i pomohlo co se tyce te nemoci…i kdyz mu to dava hodne zabrat, je s nimi doma sam, mamka chodi do prace (jinak by to ani neslo), ale naucil se to zvladat…a odpoledne uz mu pomuze braska ![]()
já nemám moc času, jdu na schůzku s Tomášem, jen chci reagovat na ty pražáky a moravíáky, já jsem pražanda, sice ne rodilá, ale žiji tu přes 20 let, také úplně nesnáším když někdo používá VOKNO, VONO atd. je to fakt strašné a já bych to nikdy nevyslovila. a to samé nesnáším když někdo za každou větou řekn vole. s tou rivalitou mezi moraváky a pražáky si myslím, že je to třeba i tím, že Praha je strašně protěžovaná a to moravákům zajisté vadí. skoro nikdy neslyšíme v dobrém o Brně či Ostravě atd. a tím je to vlasně dané. musím uznat, že víno a slivovici umíte vařit vynikajíci.
tak holky já budu muset vyrazit, ale snad zítra se tu stavím. mějte se a držte se.
Ahoj, zdravím všechny!
Teď mi to trvalo asi půl hodiny, než jsem vás od včerejška dočetla.
Teda EnkaL to je super takhle malý sourozence, ne?
A teď to budou „pidistrejdové“. ![]()
veverika: tak si uzij schuzku s Tomasem a pak dej vedet jak dopadla ![]()
Holky,já se už budu pomalu loučit,dneska nedělám v práci nic jiného,než že visím na netu,buď na emiminu nebo na spolužácích,kde kecám s kámoškama ze základky.Za půl hodinky mám padla a utíkám na hlavák na vlak v frčím směr Karviná,tak už se moc těším,tím pádem se ozvu zase až ve středu,to bude dočítaná
Opatrujte se a pohlaďte ty naše bříška!