Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
28.2.06 19:25

Katulko neporadím, bo som z Brna, ale určitě se musíš spešl objednat na termín i čas.
Jsem tu jen na skokana, moc jste toho nenapovídaly. Hlásím, že jak jsem slíbila jsem si odpo pěkně na hoďku a půl schrupla, zbudil mě až drahý telefonem, když mi hlásil, že odchází z práce - no na zabití, bohatě by stačilo, kdyby mě vzbudil až by došel. :lol: :lol:
Jitulko díky za tip s Olympií, je to trochu z ruky, máme nějak zamrzlý auto před barákem, takže to asi nechám na jaro :lol: ale stejně se mi do auta řídit teď moc nechce, kór k Olympii, tam do mě prasknul loni na jaře jeden idiot, prostě se nevešel do svýho pruhu, blbec, a musel jet až v tom mým a já neměla kam uhnout!!! Nejeli jsme rychle, ale stejně to byla rana. To bych teď s mimísem nechtěla, tak se mi do řízení moc nechce, prostě se bojím, že do mě napálí nějakej blb. Asi jsem paranoidní, ale je to tak. Radši jedu do města a tramvají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
28.2.06 19:45

gris: jj je fakt, ze to tady nejak utichlo :roll:
Katula: taky neporadim, zkus se poradit s doktorkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.3.06 08:43

ahoj tak jak je pri dnesku? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
1.3.06 09:51

Ahojky, jak se všechny máte? :)

Mimísek včera vypadal na ultrazvuku jako malý ufounek :D Ale byl pečlivě změřený a doktor hned hlásil, že je vše v pořádku, tak mě potěšil 8) Už jsem byla zas nervózní před tím vyšetřením. A dostala jsem těhu průkazku!

Jitule: Do obchůdku v Olympii teda určitě mrknu, právě se chystám v nejbližší době už začít shánět nějaké to oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.3.06 09:52

olinek: no mam se docela fajn, ale vecer me ceka seminar na jednu praci co potom muzu i vykonavat s mimcem, tak jsem nervozni uz ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
1.3.06 09:56

EnkaL: Proč nervózní? Seminář není zkouška, nebo yo? :) ale neboj určitě to dobře dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.3.06 10:03

olinek: seminar na praci, coz je neco jako pohovor akorat ze pred spoooustou lidma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
1.3.06 10:36

olinek. jo zajdi, mají tam dobré věci. já chtěla rifle a měli tam přesně takové jaké jsem chtěla :-) což se teda moc často nestává :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
1.3.06 10:44

Zdarek holčiny,tak jsem zpátky z prodlouženého víkendu u rodičů a bylo fantasticky,akorát jsem z té hromady jídla přibrala snad 4 kila :) Ale co,hlavně že jsem byla spokojená.Jak jste se všechny o víkendu měly?
Jo jinak jsme dneska řešili s přítelem,jaká je kombinace krve,když já mám 0+ a on A1+,myslím,že není problém,prý je trošku problém,když má jeden z partneru Rh-,ale nejsem v této problematice zběhlá :lol:
EnkaL: Tak ať ti ten „pohovor“ dopadne OK,abys mohla malému(malé) vydělávat penízky na hračky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.3.06 11:27

davmi: dekuju :) no uvidime s cim na me vyrukuji, ale zatim to vypadalo zajimave :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.3.06 11:28

davmi: jeste k ty kombinaci krve ja mam B+ ale nevime co ma za krev pritel, takze bude muset na krev (nesnasi to - njn typicky chlap) :) a k vikendu, tak nejak odpocivane, v sobotu jsem tu vlastne byla skoro cely den sama a nedeli hooodne prospala a uklizela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
1.3.06 11:39

EnkaL: Zeptej se na to, nejsem si totiž jistá, ale jak si pamatuju ze školy, tak, když ty máš RH+, je úplně jedno, co má tvůj přítel. Problém by byl, kdybys měla RH- a dítě zdědilo po taťkovi RH+. Jinak není problém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.3.06 11:45

Katula: jj zeptam se na to :)) ja se v tom nevyznam a stejne bych radeji vedela co ma pritel za krev, clovek nikdy nevi kdy to bude potrebovat, ale on se nikdy nezeptal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
1.3.06 13:15

No, tak nějak to je. Když má mamka Rh- (a taťka Rh+) tak se u ní musí sledovat protilátky (tak 2-3× myslím v druhé polovině těhu se vezme krev) a když se miminko narodí, zjistí mu taky krev a kdyby mělo Rh+, maminka krátce po porodu dostane injekci, aby nevytvářela protilátky proti případné Rh+ krvi dalšího dítěte.

V případě Rh+ maminky se to nesleduje, protože krev Rh+ nevytváří protilátky na Rh- ani Rh+. Je toho celkem dost na netu… Jsem o tom sháněla nějaké informace taky, mám totiž B-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.3.06 13:39

olinek: dekuju za vysvetleni :oops:

ja nejak informace uz radeji nezjistuji to co se ma stat se stane :) a nechci se stresovat tim ze mam vysoky tlak a co vsechno to muze zpusobit, ani genetickymi testy v kterem tydnu se delaji atd. kdyz to bude spatne, tak pujdu na plodovku a ta vyjde dobre a nebo spatne je 100% takze kdyz neco vyjde spatne tak stejne budu verit az ji :) proste uz jsem koneeecne pochopila ze tehotenstvi neni nemoc :) a taky jsem zjistila ze uz se tak moc nesleduju, kdybych nemela metrik tak ani nevim v jakem tydnu jsem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí