Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
2.3.06 12:28

no jo holky já vás chápu, také když mi je hodně zle tak nemám chut což skoro nikdy nebývá. je pravda, že ted ten sex prožívám více, já už takhle jsem hyperorgastícká, ted jsem až abnormálně. copž i můj přítel nechápe. už předtím muý to bylo divné, ale ted obvzlášt. vůbec nevím čím to je. ale jsem za to moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
2.3.06 12:34

veverika tak to bledá závist.To bych brala všema deseti.Prý v těhotenství je to lepší proto, že sliznice je více prokrvená a tudíž přístupnější k dráždění a tím i vyvrcholení.Aspoň jsem to někde četla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
2.3.06 12:50

veverika:Taky závidím,ani nevíš,jaké to jsou výčitky vůči příteli a jak psaly holky,když zavolá,že se opozdí z práce,tak spíš skáču radostí a taky se mi stáva,že se ho dost často ptám,jestli nechce jít na pivo s kámošem :lol: Zrovna včera jsem na něho koukala a říkala jsem si,jestli mě ten chlap ještě vůbec přitahuje,ale je to určitě všechno těmi hormonami… :oops:
Holky nevíte náhodou o nějakých internetových stránkách,kde mají nějaké bezva svatební oznámení?Ale takové ty,co se rozesílají až po svatbě.My se totiž berem tajně a až potom chceme rozeslat oznámení,že jsme byli oddání tehdy a tehdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
2.3.06 13:01

Davmi tak to nemám tucha.Nám dělal návrh manžel a mně už to ukazoval jen ke schválení.Ale na těchto stránkách:
http://www.volny.cz/…rafika1.html
jsou zkopčená svatební přání a jsou některá zajímavá, tak třeba vás to bude inspirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
2.3.06 13:05

Jo a na těchto stránkách jsme hledali inspiraci my:
 http://www.svatbajinak.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.3.06 14:36

xbublax: tak pobavilo mě, že ho ten zub bolííííí :lol: :lol: hlavne pro to, ze me po kojeni praskly dva zuby…a vubec me nelitoval :x

veverinka: to jsi me zas nasnupla takhle po obede :? hyperorgasticka…ja jsem rada za jeden a jeste to neni vzdy…tfuj tajxl to je nespravedlnost :lol:

my budeme svatebni oznameni resit formou upravene fotkya textu, co jsem na matersky, tak nejsou penizky skoro na nic :cry:

uz tu mame odpoledne a zase ta hlava.....za chvili mi prijde pani na nehty, tak budu dve hodky delat nehty v rousce…je z toho hodneprachu a ja jsem astmatik, jen nevolnost, smrad z odlakovace a rouska,to je vrazedna kombinace…

jeste jeden poznatek, pidim se po informacich ohledne porodu, a i kdyz mam uz jedem za sebou a bezproblemovy, stejne mam husinu a jsem z tech moznych komplikaci cela zelena......nevim proc to ctu...... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
2.3.06 15:58

Ahoj maminy,
k těm nevolnostem, je pravda, že někoho to vůbec nepostihne, někoho to drží do 12tt, někoho až do 16tt- nebo do „prvních pohybů“. Mě to s Dandou drželo do toho 16tt a teď snad to skončí dříve, už mám občas dny kdy mi je celkem fain, raduju se a pak ucítím nějaké maso a letím na záchod. Nevím proč, maso mi dělá v tomto těhotenství hrozně zle, kolem masny radši chodím s odvrácenou hlavou a ani se nedívám. Bude top asi mimi- vegetarián :) .
Ty nevolnosti jsou pravděpodobně způsobené hormony, které ovlivňují tělo tak, aby se nezbavilo větřelečka- miminka. Ale kolem toho12tt už má miminko vytvořenou placentu, a ta převezme na sebe postupně funkci těch hormonů a žaludeční nevolnosti ustanou.
Takže 16tt už se blíží bude líp. Mějte se krásně.
Pa
Pomněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.3.06 17:07

vždycky, když se sem konečně doplácám, tak mám pocit, že tu nikdo není, ale dnešní erotické téma bylo pěkné. doma to máme jako na houpačce, jeden den bych manžela láskou sežrala, druhý ho pomalu posílám spát nějam jinam, o přecitlivělosti na různé pachy ani nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
2.3.06 18:36

nemám problémy cítit maso ani škvařící se cibuli, ale mám problémy cítit cigaretový kouř, to je hnus. já jsem kdysy kouřila tak nějak normálka kolem deseti denně. poslední 2-3 roky jen tak sporadicky, třeba v hospodě na disko nebo tak když byla zábava a okkolo mě se kouřilo. takové ty nárazovky 2 týdny třeba nic a pak v hospodě 5. a když jsem nekoouřila a někdo vedle mě si zaapálil, tak mi to smrdělo, tedy když jsem neměla chut. a ted od té doby co to vím že čekám mimi jsemm si nedaala ani práska a strašně mi vadí, kdyř třeba stojím na zastávce a ěkdo si vedle mě zapálí. no trašný smrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.3.06 18:42

veverinka:tak to je super, ze jsi dokazala uplne prestat. me smrad z cigaret vadi taky, ale ja nikdy nekourila. hlavne me ted natahuje jakakoliv vonavka a avivaz, ta me uplne odrovna!Lednicka je taky pekny svinstvo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
2.3.06 18:48

Mně taky vadí kouř z cigaret. Já jsem kouřila, než jsem otěhotněla docela dost, hlavně v hospodě. Chtěla jsem přestat dřív, ale otěhotněla jsem, ani nevim jak. I když jsme mimi strašně chtěli a zkoušeli to půl roku, v tom prosinci jsem byla přesvědčená, že nemůžu otěhotnět. To je teď jedno, proč, ale byl důvod. :D No a z toho důvodu jsem začala, já blbka, zase kouřit s tím, že po novém roce končím a pak někdy zase snaha o mimi. Sobeckost je děsná. :(

Potom, co jsem zjistila, že jsem těhu, jsem myslela, že se zhroutim. Bylo to po Vánocích, kdy jsem pila a kouřila o sto šest. Já teda alkohol moc nevydržim, takže můžu jenom víno, a to tak max 4 decy, ale stejně!!!!! Naštěstí to prý má příroda tak zařízené, že první 3 neděle se mimi nevyživuje od maminky. Teda doufám!!! :o

Jak jsem to zjistila, myslela jsem, že se zbláznim, že to bez cigarety nevydržim. Dá se říct, že jsem pár dní trpěla jak pes. Pak najednou z ničeho nic, z minuty na minutu se začal kouř tak proivit, že je mi z něj na zvracení.

Teď, když si na vzpomenu, je mi zle, že jsem kouřila a něco vypila, když jsem ještě nevěděla, že jsem těhu. :( Stydim se za to, ale už nic nenadělám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.3.06 18:55

četla jsem v nějaké knize, že to prostě člověk nesmí řešit, to co do sebe nacpal, když nevěděl, že je těhotný - vadily by tvrdé drogy, ale pokud člověk nevykouří 40 cigaret denně, tak snad nic. já sice nekouřila, ale zase nějaké to červené víno taky bylo, zvlášť když jsem myslela, že jenom nemenstuuju (všichni doktoři nám řekli, že to normálně nepůjde a čekalo nás umělé oplodnění) a mentruaci jsem vyvolávala horkou vanou a vínem. no, snad se to neprojeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.3.06 19:38

ahoj myslim, ze na uplnem zacatku plave vajicko volne a teprve postupne se uhnizdi a zavtrává, tak si myslim, ze jste mimcu neublizily, a vyvolavani menstruace horkou vanou a vinem, tak tehotenstvi se udrzelo, tak je to dobry, jinak se mu ani ublizit asi nedalo. ted kdy mimco vse bere od nas,
by mu kour z cigaret vadil asi hodne…dusilo by ho to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.3.06 07:46

dobré ráno,
zdar a sílu z práce, ale hurá, pátek a zítra se spí do dlouho, juch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
3.3.06 08:30

ahojky, taky zdravím z práce

Zatím tu nikdo není, tak jsem vás rychle pročetla, ale za chvíli přijdou kolegové a šéf, tak musím končit, ty stránky plné barevných metříků jsou na monitoru dost nápadné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí