Poradna duly
Jana Čurdová
olinek: na mdž byly vždycky tři s asparátem a vždycky se zlomily ![]()
pamatuju, jak jsem jako dítě kdesi v nějakém podniku na mdž recitovala básničku v pionýrském kroji. dostali jsme pak chlebíček a žlutou limču
Ahojky maminy,taky zdravím po ránu,to je ale jarní počasíčko.Co se týče MDŽ,tak jsem dostala přáničko,kytku se u nás nějak nemůžou uchytit ![]()
Xbublax:Já tu knížku teďka čtu,jsem asi na straně 150 a je fakt dobrá,jsem zvědavá,jak to bude zabírat na ty naše poklady a jak píše autor,jako každá matka si myslím,že já budu mít klidné dítě ![]()
Tak se opatrujte a kdo máte kontroly,tak pak dejte vědět a žádné stresy,všechno je OK!!!
jako jedinou knihu o výchově jsem si přečetla Prevítem snadno a rychle, těm, které nečetly, vřele doporučuju, mj. jsem ztratila iluze o existenci něčeho jako „hodné dítě“ ![]()
ahoj olinko,
ja si tento tyden koupila kalhoty na www.tehulky.cz je to v praze takze ja si tam mohla dojet a vyzkouset, ale maji dobry vyber i na netu a neni problem to vratit. vsechny kalhoty (zadne laclace!!!) stoji kolem devíti stovek, coz mi v dnesni dobe prijde dost dobry. o vikendu jsem si zkousela jedny dziny za 3900! to by museli mit zlatou nit abych za ne dala takovy prachy. na tehulkach maji i trika, halenky a sukne. a dodavaji do dalsich tehu obchudku tak se skus zeptat jestli neco nemaji v brne.
zatim packo
valerka, 12+4tt
já si koupila těhu rifle ( bez laclu, s rostoucím bříškem) v Brně v Olympii, stáli jenom 1050…
olinek: děkuji, řeknu doktorovi o doporučení a když tak to zaplatíme sami
stojí to zato
ahoj holky, vcera vecer jsem se chtela zaregistrovat ale porad mi to antivirovy program vyhazoval, nakonec se mi to snad povedlo ale na mejl mi nic neprislo a tak mne to porad pise jako anonymni. nevite proc to tak zlobi? dokonce jsem si na snugglepie udelala counter ale nevim jak se to sem vklada. poradi mi nekdo?
jinak ja jsem v 12+4tt a zatim je vse v poradku (predchazeli tomu 2 potraty
) . 17teho jdeme na kontrolu, tak se tesim i kdyz mam porad takovy spatny pocit ze jeste nemam vyhrano ![]()
ale moc a moc se tesim!!! jsem ted na rizikovce, takze kdyby tady byla holcina z prahy s podobnym „osudem“ muzeme zajit treba i na kafe. hodne mi schazi kazdodenni chozeni do prace a kontakt s lidmi (ale na druhou stranu se v klidu vyspinkam a na vse mam hromadu casu
)
takze zatim pacek nashledacek a drzim vsem palce!
Davmi tak myšlenku na klidné dítě jsem dávno vzdala
.Vůbec nepředpokládám, že by mne něco takového mohlo potkat.Takže se připravuji na horší variantu a pak už můžu být jen mile překvapená.
Hell už jenom ten název vypovídá něco o knížce
Ale takhle k tomu přistupuji, holt děti umí i zlobit.Kdysi jsem četla knížku Poplach dítě, aneb průvodce pro nezkušené otce.Hodně jsem se u ní pobavila, neboť tam je popisováno těhotenství a narození mimča očima otce a je to vážně super.Manžel byl z knížky nadšený.
Valerko vítej mezi námi a gratuluji k mimískovi.Někdy ta registrace blbne.Mne se to podařilo až na potřetí
A metřík se vkládá do podpisu kam zkopíruješ BBcode a v nastavení zaškrtneš připojit vždy podpis.Jinak si jej můžeš zkusit v místnosti metřík.Ta je vytvořená právě pro zkoušení a rady s metříkem ![]()
jitule, tak ať je vše v pořádku.
valerka:
ahoj, taky jsu z prahy, sice ne na rizikovce, stále pracující, ale jestli jsi někde poblíž prahy 7 nebo prahy 4, můžem na pokec někam vyrazit. a jinak držím palce, ať to tentokrát vyjde
ahoj,
konečně jsem se přihlásila a zkusila zprovoznit metřík.
ahoj holky,
chtěla jsem vás po delší době pozdravit. Mám nemocnou Lucinku, tak jsem se nedostala k počítači ![]()
Doufám, že jste všechny v pořádku.
Já jsem byla na kontrole v úterý a vše v pořádku , tak teď už jenom zvládnout příští sobotu tu svatbu a je to ![]()
Ikdyž je to má druhá svatba , tak jsem hrozně nervózní, aby vše dobře dopadlo.
Jinak se mějte krásně a opatrujte bříška v pondělí jsem tu jako na koni ![]()
uf tak to mám za sebou. mimísek sebou tak mrskal, že nešel vyfotit
ale bylo to úžasné
chtěli si mě tam nechat
ale nakonec jsem slíbila že budu doma v klidu v pelíšku..... a kdyby něco tak hned dojedu.
Hell,
děkuji za pěkné uvítání.Já teď čekám třetí miminko a mám pocit,že každý další těhotenství snáším hůř a hůř.S naší Esterkou mi bylo od začátku výborně,překypovala jsem energií,měla chuť k jídlu prostě bezva.S naším Davídkem mi bylo ráno dost zle,ale od 16.tt to bylo ok.A teď je mi špatně kdykoliv během dne.Naštěstí nezvracím.
Přeju všem bezproblémové těhotenství a zdravá miminka. ![]()