Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Davmi to je pěknej humus
Nechápu jak může být někdo tak zlý.Ale jediné mne napdá nějaký bývalý přítel, nebo někdo kdo se dlouho snaží o mimi a pořád se jim nedaří.To je síla.Držím palce na ty testy.Já jdu dneska a jsem zvědavá, jestli té krve vážně berou tolik.
U nás je kosa jak blázen, je mínus osm a fouká šílený vítr.Jo a k tomu mazání.také mažu.Pravidelně po každém koupání pěkně prsa, břicho, zadek a stehna
Pleťovým mlékem.Je krásně mastné a tak to snad bude stačit.
je to prasárna, jakékoliv anonymní dopisy
a zbytečně to řešit, jsou důležitější věci.
zablokuj si tu adresu, odkud to přišlo, jako spam, kdyby v tom ten dobrák chtěl pokračovat
Xbublax:No,je to opravdu hnus,já to ani neřešila,ale moje přítele to teda pěkně vytočilo a hned na tu adresu napsal pěkně ostrý mail.Mám tucha,kdo to asi je,jak jsi psala,myslím,že je to bývalý přítel,já ho totiž nechala a dost sem mluvila,jak jsem s ním ještě byla o svatbě a on se teď dozvěděl,že čekám dítě a že máme v dubnu svatbu,tak si myslím,že i když se nepodepsal,že je to tutově on!!
Držím palečky na testy!!
Hell: Jo,adresu už jsem si dala do spamu,protože další jeho moudra mě opravdu nezajímají.
Davmi, teda to je příšerný! Už seš druhá, kterou znám, že s tím měla problémy. Vykašli se na to, je to nějakej ubožák. Většinou to bývá od holek, který samy chtějí děti a nemůžou.
tak už nám to dnes končí
dokonce jsem i popracovala, aby zaměstnavatel nic neřekl. řítí se mi sem kamarádka z olomouce, jdeme do divadla, tak už se těším, pak u nás spí, zdrbneme kde koho ![]()
jo, a o víkendu jsme si půjčili výborný film, crash, získalo to oskara za nejlepší film roku, doporučuju moc
Davmi, to jec fakt hnus co ti lidé dokáží napsat , to byl nějaký ubožák, ktrerý si řeší nějaký komplex., idiot… vůbec to neřeš všechno bude v pohodwě a ty za několik měsíců budeš držet krásné zdravé miminko a ten anonym ne!!!!
holky která jdete zítra na testy držím moc palečky.
TAk jsem zpatky v Plzni z hor, koukam ze jste toho straaasne moc popsaly, tka co je noveho?
Zatim jsem prolouskala jen asi dve stranky dozadu, nejak neni cas.....
davmi: nic si z toho anonymu nedelej, je to proste nejaky pitomec ![]()
veverika: co se tyce nevolnosti podle oplozeni z ktereho vajecniku tak bych rekla ze urcite neplati, ja mam jen levy vajecnik a je mi spatne do ted (bohuzel na horach se zase ukazaly nevolnosti)
Pro ostatni: brisko mazu detskym olejickem aby se kuze promastila a nezvnikly strie, snazim se kazdy den alespon dvakrat, ale obcas to nevyjde ani jednou
Jinak k nizkemu tlaku - budte rady ze ho mate nizky a ne vysoky, ja musim na vysoky brat prasky, ktere stejne nezabiraji ![]()
Taky premyslim jelsti se sverit s tim jak bylo na horach a vypovidat se nebo se na to vykaslat, no uvidime co mi poradite ![]()
ahojky enkal, vítám tě „doma“ je fajn, že ses vrátila snad v pohodě. já myslíím, že by sess určitě vypovídat mohla úplně v pohodě už proto jsou tu ty nettoové stránky a hlavně my. pokud tedy budeš chtím, myslím, že ti to nikdo zazlívat nebude, však je llepší se vypovídat než to dusit v sobě at už je to dobrá či špatná zkušenost, že…
veverika: dekuju tak ja se vypovidam ![]()
Na hory jsem se strasne tesila, i kdyz jsme tam jeli s pritelovymi kamarady (a mymi byvalymi spoluzaky v jednom), proste jsem si to chtela uzit
Nejhorsi bylo nasednout do auta a prezit tri a pul hodiny cesty z Prahy, ale i to jsem zvladla (ridil pritel, takze jsem to nejak ustala) a prvni vecer byl fajn jen jsem byla tak po ceste utahana a sla si lehnout v devet…
Ale dalsi den prijela nase spolubydlici s pritelem a zacalo to strasny dusno a muj kazdovecerni plac… Je fakt, ze jsem ted hodne precitlivela, ale i tak me proste ranilo to ze jsem se zacala snazit byt mila i na ni (hodne mi ublizila po te autonehode, kdyz ja jsem ji brala jako kamaradku, pomahala ji s pohrbem jeji mamy, proste vsechno a ona mi potom rekne, ze pro ni neni spolubydlici nic svetoborneho a ze nechape proc by se mela zajimat jak mi je atd., proste mi ublizila hodne - njn ale v nouzi poznas pritele), ale ona na me stale ne, prisla jsem do kuchyne s usmevem pozdravila a ona mi na to odpovi „no nazdar“. Vecer to uz pritel nevydrzel a sel si s ni popovidat co ji na me tak moc vadi, ze se nedokaze ani tady chovat slusne, zvlast kdyz vi jak na tom zdravotne ted jsem. Ona na nej byla strasne mila (ostatne jako vzdycky) a rekla ze si se mnou dalsi den promluvi.
Nastalo pondeli - pritel a ostatni odjeli na sjezdovky lyzovat a ja zustala sama na chatce, udelala si snidani a rikala si ze si ten den nenecham nicim zkazit. Ale asi za dve hodiny zvonek, otevru dvere a tam pritel a jeste jeden kamarad, ze Honza (kamarad) mel autonehodu, ze jsou vsichni v poradku, jen dostal smyk, v tom aute byl i Ondra (pritel) a zustal se mnou na chatce a utesoval me, ze jsou fakt v pohode. Vecer se zbytek vratil ze sjezdovky a cekala jsem na onen rozhovor se spolubydlici (nechci ji nazyvat jmenem nezaslouzi si to), ale nekonal se, tak jsem si rekla ze na ni kaslu a pritele jsem poslala za ostatnima at si hory uzije vic nez ja (nechtelo se mi tam chodit a divat se na ni) a tak jsem sla spat.
Dalsi den vecer se dotycna pta Ondry jestli si se mnou muze popovidat (kdyz ji rekne, ze mi neni dobre, jako ze vazne nebylo, protoze jsem cely den prolezela v bolestech, tak ji to nezajimalo a vlitla mi do pokoje, no nereagovala jsem na to).
Ve stredu jsem se chystali s pritelem do nemeckych lazni - nacerpat trosku energie, bylo to strasne fajn, jen jsme dorazili asi v jedenact a ja zase zalehla. To uz se zacali sirit zpravy, ze na ne kaslu ze se ani nesnazim s nimi bavit atd. Takze zase plac a chtela jsem jet domu. Ondra me premluvil at zustanu - prece jen dalsi den jsme meli vyroci.
Ctvrtek - zacaly silene bolesti ke kterym se pridalo krvaceni, no co naplat musela se volat zachranka a ja musela do nemocnice. Krvaceni nastesti nebylo z placenty ale jen z cipku a bolesti od zvetsujici se delohy, ale i tak jsem preckala pro jistotu noc v nemocnici a v patek si me pritel odvezl znovu na chatu. A stale se vsichni divili jak je mozny ze ja takhle mlada jsem na rizikovem tehotenstvi (nejak to nikoho nezajimalo).
NO a nastesti v sobotu jsme kolem poledniho odjeli zpatky do Prahy, ale pred odjezdem nam nase „uzasna“ spolubydlici rekla, ze se odstehuje a na nas zustane platba najmu - coz je i s internetem a poplatky 10 000 a to sami s pritelem neutahneme, takze ted resim co budeme delat ![]()
Doufam ze jsem vas tim nenudila a ze si to alespon nekdo precte. Jeste jednou se omlouvat za to ze jsem se takhle vypsala…Jen bych jeste mela poznamenat ze to byla nase prvni „dovolena“ s pritelem…
tak koukam vcera posledni a dneska prvni
chystam se na geneticke testy (na ty ktere poradne nevim jake jsou), tak jsem zvedava, i kdyz se jeste dneska asi nic nedozvim ![]()
Ahojky holčiny.Tak jsem včera byla na kontrole a málem se tam štěstím rozplakala.Dr. už mi dělal UTZ přes břicho a cypís vypadal jak herec akčních filmů.Jen co na něj UTZ zabral, hnedle se pěkně protáhnul a pak začal předvádět show o jednom herci
.Přetáčel se a roztahoval ruce a nohy.Dokonce jsem mu spočítala prstíky, zatímco on posiloval, neboť zatínal ruce v pěst a pak krásně roztáhnul všechny prstíky.Byla to nádhera a já byla dojatá.Dostala jsem pochvalu, neboť krev, moč, tlak je v pořádku a od minula jsem nic nepřibrala.Pak mi vzali jednu ampuli krve a prý mám teď vydržet týden na výsledek trippl testů.Prý pokud tam něco najdou, tak mi příjde do týdne domů dopis s pozvánkou na amniocentézu a pokud bude vše v pořádku, tak mi nepříjde nic.Bohužel i tyto testy ale nejsou 100% a trippl test prostě neodhalí jestli je mimi poškozené.Pouze může upozornit na rizikový faktor.No uvidíme.Po kontrole jsem se hnedle odměnila a koupila cypísovi tři bodýčka.Jedno za 30 Kč.No a doma se jsem jimi kochala. ![]()
Enkal to teda bal pěkný hnus ty hory.Ještě, že to krvácení nebylo vážné.Ty teď nemysli na nějaké rádoby kamarádky a mysli hlavně na sebe!Nic není důležitější než Tvá psychická pohoda!S tím pronájmem mne to mrzí, ale snad vám osud do cesty přivane něco lepšího.
Tak a´t se ti mimís dneska krásně předvede.
Tak jsem šoupla Cypíse do galérky.Je tam krásně vidět i pupeční šňůra.A jak říkal manžel prý je celý on. ![]()
xBublax: ono je tezky myslet pozitivne kdyz ted vlastne ani nemame kde bydlet, ale to se nejak vyresi ![]()
Jinak mam po genetickych testech a prvnim „velkem“ ultrazvuku. Mimisek zatim vypada v poradku, jen se doktorovi zdalo ze neroste tak jak by mel, ale rikal ze mohl byt jen vic zkouceny nez na minule kontrole u me doktorky (ted jsem byla na klinice). Fotecku jsem ale nedostala
No a ted budu cekat vysledky gen. testu - tri tydny a pak se uvidi, do dalsi poradny jdu az zacatkem dubna (tzn. za tri tydny)