Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9865
15.3.06 09:04

EnkaL myslela jsem celkově.Jsi jak za groš kudla :lol: Téda ale bříško máš nádherný.Já chci taky. :lol:

Hell:To ten můj chce holčičku a já jako první bych chtěla kluka.Všem tvrdím, že to bude kluk a mají ze mne srandu.No uvidíme, na další kontrole by to mělo být poznat.To jsem zvědavá, co ten Tvůj by dělal, kdyby mu řekli, že to ten kluk vážně bude. :)

Davmi tak jaro bych taky brala.Dneska ráno, když jsem viděla, že opět sněží, tak mi to úplně zmrazilo náladu.

Hell prď na přednášku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.3.06 09:30

bublax: nemůžu, přednáším já a přijde mi 20 studentů. ale zároveň na ně vybalím, co potřebují pro zápočet a to pak teprve bude veselo :D
drahý choť by se zbláznil, kdyby fakt byl kluk, začal by nakupovat sportovní náčiní od tenisových raket až po kolo, nejlépe v xt řadě a k tomu něco vlaků a aut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
15.3.06 09:43

hell: co a kde přednášíš jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
15.3.06 09:45

Hell chudáci, to jim vůbec nezávidím.Já jsem šťastná, že mám školu za sebou. :lol: Jo tak to je jak kdybych viděla toho svojeho.Nějak jim nedochází, že než to sportovní náčiní budou potřebovat,uplyne ještě spousta času :lol: Ale jen ať nakupují, aspoň tím dávají najevo, že se také těší.Ten můj si už objednal sparťanský dupačky a prý až bude hrát jeho milovaná Sparta, tak prý budou fandit společně.Fůůůj staršná představa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.3.06 09:52

bublax: tak to je fakt gól, to jsem ještě neslyšela :lol: :lol: :lol:
my jezdíme hodně na horských kolech, tak to se už řešila helma, sedačky, dětská kola, jestli existuje moira pro děti …

jsem částečně na famu, na katedře fotografie, a řeším něco k teorii a k výstavám o fotce a výtvarném umění vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
15.3.06 10:02

Hell tak to je úplně nádherný povolání.Jo jo chlapy jsou někdy cvoci.Však počkej jak Tě bude překvapovat ten Tvůj. :lol: Nevím jestli jsi viděla Jedna ruka netleská, jak Macháček s tím malým hrál fotbal, tak na to se připravuje ten můj. :lol:
Tak to budete asi kupovat i takový ten přívěs za kolo, abyste mohli hnedle s prckem vyrážet což.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.3.06 10:14

není to v horem pádem, ten macháček hrající fotbal?
přívěs na kolo se mi moc nezdá, kohosi jsem s tím viděla a tam se moc neodhadne, kam to vjede. teď se dělají takové docela odlehčené sedačky, které se montují pod sedlo a pak je ještě možnost, jak se to jmenuje, takové té jakože krosny na záda, kam se dítě po:,–(í.
letos mi to bude chybět, to kolo, myslela jsem, že ještě aspoň trochu stihnu na jaře, ale vypadá to, že jaro nebude :( a rotoped je děsná otrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
15.3.06 10:33

Hell máš pravdu jasně, že to bylo v Horem Pádem.Ta paměť. :lol: Počkej jak se neodhadne kam to vjede?Ká viděla jak s tím jezdí u nás po horách a bylo stabilní, mělo to i stříšku a okýnka a bylo to i na dvě děti a chválili si to.Krosny jsou super, akorát se asi pod tím budete dost potit.A jaro prý oprvadu letos nebude.Prý přejdeme hned do léta.V dubnu už má být 25 stupňů!!!To bude pro naše rostoucí břicha vcelku nářez. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.3.06 10:40

tak to já viděla cosi jako otevřený vozík, možná to bylo domorobo, ale přišlo mi to dost nestabilní. to co popisuješ, vypadá poměrně dobře.
k horem pádem mám i soundtrek, hudba v tom je moc dobrá a tak si to díky tomu docela pamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
15.3.06 10:45

On má Hřebejk vždycky dobrou hudbu a taky se mi líbí soundtrack k Příběhy obyčejného šílenství.Spousty na něm dělal Holas a toho fakt můžu.Jinak k těm přívěsům ten jejich vypadal podobně jako toto: http://www.cyklomania.cz/…van-101-plus
ale ta cena je teda vážně příšerná. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.3.06 11:00

paráda, pak mne tam nadchlo toto futuristické vozítko http://www.cyklomania.cz/…-cougar-cx-1
v zá:,–(ě můžu z porodnice jet na kole :lol: z podolí vede po nábřeží docela použitelná cyklistická stezka. ale je to lumpárna, jak je všechno drahé. projdu bazary, jak tam ty věci vypadají a co by se dalo koupit, bohužel nemám v okolí nikoho, kdo by měl odrostlejší děti a mohl by něco půjčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.3.06 11:06

Ahoj děvčata,

jsem tu po dlouhé době. Asi bych ani nepsala, ale nejvíc mě na Vašem rozhovoru zaujalo počasí, jelikož minulý rok nebylo žádné léto spíš jaro, což mě pěkně štvalo. To jsem nebyla těhotná a dovolená se fakt „povedla“. Při představě 25 st. C v dubnu mi hrůzou vstávají vlasy na hlavě. Už samo o sobě že rodíme v září a nosíme ty naše pupky přes léto, a mělo by toto začít již za měsíc??? Já jsem si tak v duchu říkala, že určitě budou pařáky, ale že to nakonec tak dopadne, ach jo :cry:
Snad to miminko nebude protivné, když maminka prožívá těhotenství v příšerné zimě a možná v příšerném létě. Jsem z té zimy tak podrážděná, že nevím, nevím. Moc se mi líbí písnička od Nohavici „Ladovská zima“, trefně to vystihl.
Tak hlavně, ať jsme zdravé i miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
15.3.06 11:38

Hell tak to je fičák.To vypadá vskutku zajímavě. Jen nevím nevím, nemaluješ si tu cestu z porodnice příliš růžově? :lol: Čéče já se obávám, že si minimálně 14 dní pořádně nesednu. :lol: Ty ceny jsou vážně hnusný, ale na internetu by jsi možná něco našla v bazárcích.

Minonko čusky.Také se docela obávám těch veder.To si vážně budu těhotenství vychutnávat, zavřená doma. :( A to bych se tak chtěla chlubit pupíkem. :lol: Třeba to tak nedopadne, známe přeci naše meteorology ne. :wink: Ladovská zima je super, když jsem dneska vyšla na ulici, tak jsem si hned řekla:„a zas kur.. padá.“ :lol: A jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.3.06 11:45

bublax: tak jinak - robě pošlape a já se povezu ve vozítku :) koneckonců tam má teď 9 měsíců veget, tak by mohlo, zvlášť když to bude takový sportovec!

já se na teplo, bříško nebříško, těším, pořád lepší než ten už nekonečný sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
15.3.06 11:49

Hell jasně nač se s ním párat.Kurnik šak Ty už jsi pro něj udělala dost.Na:,–(it mu pěkně dres a ať maká. :lol: :lol: :lol: To by bylo suprový, tak proč mám pocit, že to bude jiné a budeš z toho svého drobka celá na větvi a domů si jej povezeš jako největší poklad, kde ho taťka položí do nákladního vláčku a slavnostně s ním objede celý obývák. :lol:
Na teplo se těším taky, ale na horko ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí