Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
16.3.06 19:30

Jéje,
já už jsem povídálka a ani jsem moc nežvanila..................... :o
 Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
16.3.06 20:12

Tomáš jo o rok mladší než já. v prosinci mu bylo 25 let. on je prostě neskutečný srab vůči rodičům, takže pochybuji, že jim to sám řekne, že bude tatkou… já to zatíím neřeším třeba se jiim to nějak donese a když ne budu to řešit po porodu. je to s ním těěžké. on je jedináček, ale nerozzmazlený, spíš bez sebevědomí a ctižádosti a cilevědomosti, těm rodičům to tak asi vyhovuje, protože si nic nedovolí, proto ho to jistě neučili a to mě dost se… ona je to škoda že sii nesmí nic dovolit, tedy nesmí, neumí…je to fajn chlap, strašně milí a hodný, proto ho nechci ztratit.
jinak všem co byli na testech na vyšetřeníchh a utz blahopřeji.
těm co je to čeká zí budu držet palečky ako vy mě.
mějte krásný večer a ráno, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
16.3.06 20:23

Veverika, uvidíš, že si jeho rodiče z vnoučátka cvrnknou :) To bude dobrý, uvidíš. Hlavu vzhůru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
16.3.06 21:15

katula já si to také mysím, až pomine počáteční šok, tak budou ještě rád, žže se dožili vnoučátka a užií si ho, protože jeho otcovi 67 let a matka je o deset let mladší. měli ho později, ale Tom můj názor nesdílí, naopak ho odmítá, strašně se bojí, že až se to dozvědí, tak ho zabijjí, jeho slova. jenže on to přehání a ví to, ale bojíí se ani sám neví čeho. já si z toho nic nedělám, ted je mi tak nějak jedno, já mám naše miminko v bříšku a to je hlavní jen mě strašně mrzí , e se mnou Tom není častěji 2× týdně je málo a to jenom když mám štěstí a podaří se mi ho přemluvit, přesvědčit, že jen z pátka na sobotu jee dost málo a to ještě většinou odjíždí do 15 hod, takže jsme spolu necelých 24 hodin v kuse.l cožž je fakt strašně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.3.06 07:49

krasne rano, tak koukam ze jsem tu prvni… :)

veverika: fakt si z neho nic nedelej, jak rikam ono se to spravi, alespon bude mit prvni duvod postavit se k rodicum celem a uvidis ze to bude potom fajn, jen mu zkus dat cas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
17.3.06 07:54

taky pěkné ráno, dnes ufff - za půl hodiny jdu na kobereček ke knížákovi
(můj šéf v ng) a v jedenáct na výsledky krve v rámci testů 1. trimestru. na jeden den ažaž. 8O držte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.3.06 08:01

Ahoj Veveriko,
co to čtu,že máš takový trápení s chlapem?Ale je to tak,chlapi jsou srabíci.když si vzpomenu,jak mě pro miminko přemlouval otec mojí dcery a pak ,když se zadařilo,tak mě nekompromisně a bez lítosti poslal na potrat.Pravda byl ženatej a já blbka mu slupla takový ty známí kecičky.Mimi jsem si nechala,zažalovala dotyčného o otcovství,protože mě najednou ani neznal.Dnes toho nelituju,mám krásnou dceru a za rok po jejím narození,nám vstoupil do života můj dnešní muž a jsme šťasní a čekám další mrně. :lol: Ještě musím napsat,že můj zlatej muž je o pět let mladší než já a má to i své výhody........ :lol:
Nenech si zkazit radost z miminka a užívej si těhotenství,jak jen můžeš,uteče to jak voda.

Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
17.3.06 08:13

Ahojky maminky a taky zdravím mimiska v bříšku,tak jim to vyřiďte :) Holky,netrápí vás některou výtok?Já na to posledních 14 dní dost drpím,není to sice nic tragického,ale bez intimky se neobejdu a je to teda docela nepříjemné.Doktorka říkala,že bohužel někoho to trápí celé těhotenství,hlavně že prý to není narůžovělé nebo dokonce krev.Ale mě to teda moc netěší. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.3.06 08:19

hell: tak to drzim palecky a dej urcite vedet jak si dopadla :)

davmi: mam ten samy problem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
17.3.06 09:36

EnkaL: Tak aspoň nejsem sama :oops: I když asi to bude trápit více holek. A co ty,jak je?Už ses po těch né moc vydařených horách vrátila do starých kolejí?Přítel poslouchá? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
17.3.06 09:40

Ahojky, zase po nějaké době vás zdravím z práce. Koukám, že jste toho za těch pár dní napovídaly docela dost :)
Doufám, že žádná nebudeme muset řešit to dilema, o kterém jste psali… No jo, už se nám ty testy všem blíží, to to teda letí, jen to jaro pořád nikde.

Díky za tu diskusi o porodnicích, vůbec mě nenapadlo, že už bych se měla někam registrovat a ta moje dr. mě na to vůbec neupozornila :? Tak díky za upozornění, taky na to mrknu. Asi bych chtěla do Podolí, tak by mě tam možná mohli vzít i na gynekologii, abych se zbavila té své úžasné doktorky. Jinak mě nikde nechtějí :evil:

Hell - taky moc držím palce
A gratuluji všem ke kontrolám a ultrazvukům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.3.06 09:40

davmi: tak do normalu jsem se musela vratit hned v pondeli :) pritel nezlobi :) jedine co zlobi je muj tlak :evil: nejak nezabiraji prasky a v pondeli se budou rozhodovat jestli pujdu do nemocnice nebo ne :evil:
a co ty vse ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.3.06 09:41

zanetka: ja uz mam testy na VV za sebou a ted jen musim cekat do zacatku dubna na vysledky :) o tech porodnicich jsem taky nevedela, ale zacnu to resit az budu vedet ze je vsechno v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
17.3.06 10:13

EnkaL:Jo,u mě všechno v pořádku,za měsíc máme svatbu,tak už koukám po šatech,nepůjčuju si totiž žádné svatební,ale jen si chci koupit nějaké letní šaty,tak jak jsi to psala myslím i ty.A tak doufám,že v ten den naší svatbu už se teda oteplí,protože v opačném případě asi umrznu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.3.06 11:32

davmi: no ja doufam ze se to pocasi nejak vzpamatuje a zacne byt teplo :)) jj taky si koupim nejake letni saty a pujcovat si je nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí