Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
20.3.06 16:41

barkl: uvidis ze ted to bude jen a jen lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
20.3.06 18:32

ahojky maminy, teda vy jste toho dnes napovídali, daloo mi to docela práci se tím prokousat a nakonec když jsem načítala poslední stránku, kouslo se mi emimino, ale už je to O.K.
edith vítej mezi námi
enal, je mi doost líto, že ti blbne srdíčko a že možná půjdeš do nemocnice,moc bych ti přála, aby prášky cos dostala zabrali, ty myslíš, že kdybys nedejBože do nemocnice musela jít na ležačku, že kdyby ti dali nějaké jiné léky a on by po nějaké době zabrali, ztakže by si tě tam nechali třeba jako maskota??? To myslím že ne, určitě když prášky zaberou, tak tě pustí dřív než po porodu, musiš doufat. v nemocnici jsem trávila dost času tedy v dětství a pubertě, naposleedy jsem tam byla 6 ýdnů v 19 letech, ale ještě na dětském (bylo to lepší) mám ráda děti a jejich přítomnost je pro mě povznášejíccí a sestřičkám jsem dost ulehčila práci s těmi nejmenšími dětičkami, vodila je na vyšetření, utěšovala, krmmila, uspávala atd. moc mě to bavilo.jinak nemocnice jsem mezi dětmi snášela dobře, protože jsem si nepřipadala jak vyvrhel, jako třeba ve škole… no ted tedy nevím jkak bych to snášela být tak dlouho zavřená, ale kvůli mimískovi bych to také musela zvládnout, tedy musela , ale hlavně chtěla, protože jak jistě budete souhlasit jje důležité chránit zdraví nás maminekk a mimísků za každou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
20.3.06 18:54

Ahoj veveriko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
20.3.06 19:11

ahojky potvůrko, jak se vede??? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.3.06 20:51

Ahoj, tak tu asi nikdo není, co? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
20.3.06 22:30

Metr

Ahoj maminy ,před chvílí jsem se zaregistrovala,tak jsem se vás chtěla zeptat,jak jste si tam dali ty pěkný metříky.Já bych ho tam taky chtěla mít :cry: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
21.3.06 07:24

Re: Metr

Ahojky holky,dneska si mám zavolat na výsledky na testy na vrozené vady a jaksi nevím,jak naberu odvahu ten telefon zvednout a vytočit číslo mé doktorky :cry: Už se mi o tom v noci i zdálo.
Jinak přeji všem krásný sluníčkový den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.3.06 07:28

davmi: to bude v pohodě, uvidíš, moc držím palce a dej brzo vědět. ale myslím, kdyby byl problém, volali by sami, aspoň to tak všude píší, že by v případě problému kontaktovali, aby se předešlo ztrátě času.

jinak pěkné jaro všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.3.06 07:31

didi, ahoj tutaj. metřík si vyber na některém serveru (vždycky je odkaz na ně uvedený v těch, co se tu zobrazují) a pak si ho připoj do podpisu a zaklikni přidávat podpis automaticky. na zkoušení je v tématech diskuzí přímo téma metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
21.3.06 07:32

hell:Já taky doufám,že bude vše ok,ale nervy to jsou,navíc nevím,jestli nebudu volat moc brzo,byla jsem přesně před týdnem v úterý a říkali mi,že výsledky budou za týden,ale možná ještě k mé doktorce nedorazily.No,zavolám tam po 8hodině a uvidím,pak dám určitě vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
21.3.06 07:51

davmi: v klidu, to zvládneš, bude to o.k uvidíš. Teda budete dneska oslavovat, co :D
hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.3.06 09:51

Já jsem byla na testech včera a říkali taky za týden. Už jsem přemýšlela, jak se budu třást, až tam budu volat. 8O

Všem držím palce, ať to dopadne co nejlíp. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.06 09:59

ahoj holky, já byla na krvi na vady dnes, u nás mi řekli at volám až za týden a něco…tzn. ve čtvrtek…to bude douhé čekání… :?

• Citovat
  • Upravit
109
21.3.06 10:03

koukám, že jsem tu jako anonym, mám nový počítač a musím to vypilovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
21.3.06 10:03

Tak jsem se holky dovolala,řekli mi,že je všechno negativní,mimísek je v pořádku.Byla jsem tak vystresovaná,že jsem ani nevěděla,jestli je negativní dobré nebo né :lol: Prostě v tom stresu mozek úplně vypne,tak jsem se ji ptala,jak debil:„a negativní znamená,že je v pořádku?“ :oops: No trapas,jako blázen.Ale jsem šťastná jako blecha.Holky,všem čekatelkám na výsledky držím palečky a budu na vás myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí