Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5677
20.3.06 12:43

EnkaL: a už máš nějakého určitého favorita? Já se pořád ještě dívám a snažím se vybírat… je to těžké, všechny jsou hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.3.06 12:44

Enkal,taky držím palečky a budu na tebe myslet.

Edith,teorii o krvi jsem slyšela taky,jen mě to vychází u dětí opačně.

Přeju všem krásné fotečky z UTZ já jdu až v pátek. :roll: A hlavně gratuluju k báječným výsledkům VVV. :lol:

Máte nějaké speciální chutě?Já se teď můžu utlouct po utopencích,okurkách a rajčatech.Už je mi dobře asi14.dní,tak si nacpávám bříško.

Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
20.3.06 12:51

davmi - mě doktorka radila jednu věc - lehnout si na břicho, složit ruce pod podbřišek. Jestli cítíš dělohu jako měkkou bouli, je to v pořádku. Jestli ucítíš něco tvrdého, co třeba po chvilce povolí, mohlo by jít o tvrdnutí bříška. Je prý nejlépe to zkoušet večer, kdy je všechno víc povolené. A podbřišek by neměl bolet neustále, bez přestávky. Pobolívání tu a tam je normální - miminko roste a dělá si v bříšku místo.
Bolest na pravé straně při prudším pohybu je prý taky normální, jak se zvětšuje a rozvíjí děloha, tak vazy vpravo jsou víc namáhané a snadněji je cítíš.
Ale stejně vždycky platí - nejsi-li si jistá, za zeptání u dr. nic nedáš. Jsou na nás a naše dotazy zvyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
20.3.06 12:58

KatM:Děkuju,já si myslím,že jsem v pořádku,ale hrozně se teď hlídám,ale to máme asi všechny stejné :wink: Mě to nebolí pořád,ale myslím si,že jsou to fakt větry,jelikož sedím v kanclu s 3 lidmi,tak jaksi plyny držím celý den v sobě a pak se nesmím divit,že mě bolí břicho.Navíc moje chutě na zelí a luštěniny tomu taky nepřidávají :lol: Ale jestli se to bude zhoršovat nebo to nepřejde,tak raději k doktorce skočím,jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.3.06 13:09

Holky, kolik jste už přibrali? Já necelý 15TT - 4 kila, zdá se mi to celkem hodně. Kolik VY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
20.3.06 13:33

ahojte,
zase po nějaké době zdravím z práce.

Enko, to je mi moc líto, moc ti přeju, ať je vše v pořádku. Ten vysoký tlak je fakt prevít. Já mám spíš opačný problém, v sobotu jsem zkolabovala na schodech. Naštěstí jsem to cítila dřív a stačila jsem si sednout, jenom jsem pak asi pěkně vyděsila manžela, když mě našel ležet na schodech. Ale to ještě zaplať pánbu za ten nízký tlak…

S tou krví a 7 letými cykly jsem to taky slyšela, ale nevím co na tom je pravdy.

S těma chutěma zatím žádné zvláštní nemám. Spíš mi teď nechutná nic. Teda když už to jím, tak mi to i chutná, ale že bych měla na něco extra chuť, to tedy rozhodně ne. Taky jím strašně málo, takže jsem zatím asi kilo schodila a zatím ani nenabrala. :? Na to, že nezvracím už mi to začíná být divné. Ale bříško mi celkem roste, tak je snad vše v poho a mimi čerpá z nějakých zásob :wink:
Jo a na břiše už se mi taky neleží moc pohodlně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.3.06 13:44

davmi: jj souhlasim s Kat, pokud ti netvrdne brisko, tak je vse v poradku :)

vsem co mi drzi palecky moc moc dekuju

angelika: taky jsem pribrala 4 kila (ale z toho jsou tak 2kg prsa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.3.06 13:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.3.06 13:50

ahoj barkl, jj trapi me tlak a srdicko a doufam ze do stredy zaberou prasky :) ale jinak to jde, ty hory by nebyly tak spatny kdybych tam byla jen s pritelem, on zato nemuze a sice to jsou jeho kamaradi, ale i moji byvali spoluzaci, takze se to tahle neda posuzovat… A jakpak se citis ty? Uz se ulevilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.3.06 13:51

Jitula: zacinam byt bezradna :roll: (co se tyce kocarku), jeset ze mam docela dost casu. Ale stve me ze nemuzu jet na ten veletrh :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.3.06 13:52

davmi: koukam na tvuj metrik a uz za chvili zacnes citit pohyby vid? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
20.3.06 14:00

Ahojky Barkl, jakpak je?Doufám, že už je lépe.

Angeliko já jsem zatím nepřibrala.Uvidíme jak to půjde dál.

Zanetka dnes jsem četla, že v těhotenství se má zvýšit přísun kalorií jen o 300 kalorií, což je prý jako jeden smetanový jogurt, takže bych se tím tolik netrápila, hlavní je, aby jsi baštila vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.3.06 14:02

EnkaL: já tam taky nepojedu, dívala jsem se a je tam jenom část jednoho pavilonu s dětskýma potřebama… zbytek jsou různé věci. Já nevím, sestřenka má hezký kočárek z Polska, docela lehký a není špatný… ale zase mám strach kvůli záruce, co když se s ním něco stane......
Tady mají hezké kočárky od firmy Schnappi, stojí kolem 5000 a jsou to trojkombinace, nejsou ani moc těžké..... nevím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.3.06 14:04

Ahojky,já přibrala taky necelý 4 kg :( ,tvrdnutí bříška ani výtoky zatím nemám.
Z kočárků je mým favoritem Quinny Bazz nebo Jané slalom.Potřebuju kočárek lehký a převážně do ulic a MHD.

Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.3.06 14:08

EnkaL: no nic moc:-( dnes jsem poprvé v práci, tak se mi tu nakupilo pár věcí, ale kolegové mě zatím šetří:-) vedoucí jsem ještě nepotkala:-((
Začínám jíst už asi týden( já mám asi totiž menší potíže s jídlem), jako myslím tím pořádně jíst,cítila jsem se dost slabá , a vše mi připadalo k ničemu, přítel mi připadal strašně zlý, hrozný, hloupý a nemožný, takže kvůli němu se to opět stalo, protože se o mě lépe nestaral......atd. no tak toto už mě taky přešlo. Prostě jsem byla nazlobená na vše a na všechny kolem sebe včetně sebe…Ale myslím že se dostávám do normálu jaký byl před tím.
Ty se pořádně drž,a odpočívej…atd:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital