Poradna duly
Jana Čurdová
EnkaL: držím palečky ať ti to ve středu dobře vyjde. Mě si tam chtěli nechat taky ,ale ukecala jsem to, asi bych se tam zbláznila. Moc moc držím pěstičky ať to dobře dopadne
xbublax: njn ale ja mam odpor k nemocnicim…
uvidime co mi rekne ve stredu, nebudu predbihat a vim ze srdicko neni zadna sranda…
jitula: dekuju, procpak si tam chteli nechat tebe?
Ahojky spolumaminy.
Blahopřeji k dobrým výsledkům.
Enko,možná by ta monitorace srdíčka měla být.Pracovala jsem v tom oboru a není si s čím zahrávat.Ale moc Ti přeji,aby to bylo raději pryč a ty jsi vyšla jen s léky.
Jinak všem krásný den.
Výtok jsem měla asi před 3 týdny.Vyfasovala jsem boraxglycerinové globule.Ty zabraly a já je mohla po 5 dnech odložit.Musím chválit.Od té doby pokoj,ale používám jen intim mýdlo Feminu.
Ve čtvrtek jdu na UTZ,ale byla jsem i teď ve čtvrtek akutně.Bohužel jsem měla narůžovělý výtok a stále mě pobolívalo břicho.Myslela jsem si,že to mám od zácpy,nakonec z toho vylezlo,že mám drobné kontrakce.Takže jsem vyfasovala magnesium.Je pravda,že je po výtoku a bolestech,ale zase jsem dostala moc zákazů.Tak snad to bude v pohodě.Prcek tam sebou pěkně šil.Tak jsem zvědavá,co to bude.Moc jsem ho neviděla z boku,protože byl otočený obličejem k hrdlu dělohy.Takže jsme na něj koukali tak nějk zespoda.
Nevíte,kdy je vidět prcek přes břicho?Chtěla bych obrázek.Moje dr. má sice UTZ,ale bez foťáku.Takže mi to udělají kolegové v práci,ale nejde to vaginálně.
Potvurka: me uz delaji ultrazvuk pres bricho asi od jedenacteho tydne a je videt nadherne, takze bych se toho nebala ![]()
Potvurka: jinak vim ze se srdickem si nemam zahravat a ani bych si nezahravala…
Takže vyrazím do práce o někoho ukecám,tak.Slíbili mi,že mi udělají obrázek,až budu chtít.Takže by přes břicho neměl být už problém.Fajn,to jsem chtěla slyšet.Moc děkuji.
enko,nemusí to nic znamenat,ale vysoký tlak,rychlá akce srdce a ještě nepravidelně,to může znamenat ledacos a nekonec by to mohlo ublížit i mimi.Takže tu nemocnici neodmítej.
Potvurka: jj nemocnici neodmitam, kdyz si me tam nechaji tak si me tam proste nechaji a ja to nejak vydrzim ![]()
EnkaL: mám vysoký tlak a pobolívá mě bříško. Jelikož tatka je šéfem záchranky, tak mají všichni strach a starají se o mě ( malá výhoda). Docela jsem měla strach, protože mamce umřeli dvojčata..... ale zatím dobré, ležím doma, nic nedělám a bolesti už přešly…
Jitula: takze podobne problemy, jen u me jeste srdicko
bricho me boli taky, ale je to kvuli tomu ze jsem mela degeneraci delohy, takze se pry kvuli tomuhle nemam strachovat, alespon poznam kdy vyroste ![]()
jitula: no ten tlak mi dela problemy (nejak nemuzu nic delat), ale jinak je mi fajn
ted si delam katalog kocarku ![]()
Ahoj holky,
tak po delší době nakukuji a zkoumám, co je nového …
EnkoL - držím palce, ať léky zaberou a nikam nemusíš. Se srdcem sice není radno si zahrávat, ale doma je doma
Potvůrko - mě dělá doktorka už od počátku UTZ jenom vnější a mám hezké fotky, ale je fakt, že jsem hubeňour. Musím být vždycky vyčuraná, aby se miminko neschovalo za močový měchýř, ale vidět je nádherně.
Holky, všem, které mají nad sebou hrozbu nemocnice přeji, ať se dá všechno do pořádku a nikam nemusíte.
Výtok mám taky, minulé těhotenství mě provázel až do porodu, tak teď neočekávám nic jiného. Sliznice jsou v těhotenství prý celkově prokrvenější a „aktivnější“, tzn. že nám může např. i téct z nosu a dokonce prý i nadměrně slintat
. Ale je to otrava, to máte svatou pravdu.
U mě nic nového (klepu to na dřevo), na odběry AFP jdu až 4.4. a na další UTZ až v květnu. Co čekáme, si nenecháme říct a necháme se v září překvapit. Kočárek zatím nijak neřeším, zatím si představuji, že mladší odnosím v šátku a nechám si starý kočár. Jinak budu muset najít nějaký tandemový kočárek (děti budou 17 měsíců od sebe).
Katka
Potvurka:A jaké jsi měla ty bolesti břicha?Jestli se dají nějak specifikovat?Mě totiž taky pobolíva v bříšku,někdy pořád,jindy zas při prudkém pohybu mě píchne na pravé straně,ale je pravda,že když si prdnu
,tak to většinou přejde,takže to svádím na větry,ale těmi kontrakcemi si mě docela vyděsila,jestli bych se na to neměla raději taky zeptat u své doktorky ![]()