Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
19.3.06 12:22

Gris,gratuluju k býsledkům,mě teprve čekají odběry. :?

Enkal,tobě gratuluju k chlapečkovi(ikdyž není 100%). :P

Ani to nechci moc psát,abych to nezakřikla,ale že by přicházelo konečně jaro?Odpoledne vezmu děti,psy a půjdeme na procházku(možná bude i zmrzka pro děti)já jem poměrně dost zarýmovaná a to budu muset tento týden do práce. :evil:
Pa Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.3.06 13:36

stanuska: taky bych hned vyrazila nekam na prochazku, ale samotne se mi nechce :) tak si ji uzij i za me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.3.06 13:50

čauky maminy, přeji vám všem krásné nedělní odpoledne,
tak k těm VVV jak jsem byla na těch testech v prvním trimestru tak mi vyšly DS 1: 9704 takže skvěle, ještě je tu jeden výsledek, ale nevím k čemu patří, a ten je 1: 195 103, možná to bude rozštěp páteře, ale až půjdu v úterý k dr. přeptám se a dám vám vědět. jinak na tripetesty bych měla jít 11.4. ale to se dozvím až v to úterý. moc se těším až zas toho našeho mimíska uvidím, doufám, že zas nebude chrnět jako ted a když ano zkusím je poprosit, aby mi ho (jí) probudili, tak doufám, že mi vyhoví. chtěla bych vidět jak se hýbá.
k tomu výtoku, také ho mám, ale není to tak strašné, v mnoha článcích jsem se dočetla, že výtok pokud není pálivý, svědivý tak je normální a je způsobený hormonama.
Enkal blahopřeji snad ke chlapečkovi, no máš krásn bříško, docela velké, já ho mám jen trošku vidět po jídle, ale ráno když vstanu, tak skoro nic, největší ho mám veččer.
doufám, že nám také toho 11.4. řeknou co to vlastně čekáme, já to 100% chci vědět co nejdříve to půjde. už se na to moc těším.
hell moc držím palečky, aby se zacelilo a nic to neznamenalo a miminko bylo v pořádku, věřím to, hlavně zkus zůstat co nejvíc v klidu, vím bude to nekomječně dlouhých 14 dnů, ale zkus si je zpříjemnit něčím příjemným a moc se tím nenervuj. vem si miminko je zdravé a pokd ty se budeš nervvovat, tak mu to neprospěje. no prostě si říkej všechno bude v pohodě a mimmísek je zdraví.
gris blahopřeji k výsledkům. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.3.06 14:35

veverika: gratuluji k vysledkum :) ja se tim nenervuju, dokonce uz si delam seznam kocarku, a dam je do sanonu a potom budu postupne vybirat (na tohle jsem blazen) :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.3.06 14:57

jo, tak to já také, kočárek už mám předběžně vybraný, tedy korbu, ale nad podvozkem pořád váhám, je to dost těžké, no ještě mám dost času,musím jít do nějakého obchodu a vyzkoušet jákyý bude lepší, no a ted brouzdám na nettu a hledám postýlku a matraci, chtějí mi ji koupit naši, ale musím vybírat tak do 2000 kč, takže nic jednoduchého. no tak snad naju nějakou hezkou 3 polohovou a z vyndavacíma tyčkama, to je pro můj výběr zá:,–(ní. no a těch právě moc není. je dobře že se nenervuješ. myslím, že na těch horách sis toho užila až až, že??? a ta spolubidlíc se už odstěhovala nebo na ten její „kksicht“ musíš koukat dál???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.06 21:48

září

Ahoj zářímamky,jelikož jsem také jedna z vás ,tak jsem se přišla podívat na vaší diskusi.Jsem 13+6tt,jelikož jsem byla hubeňour tak už mi jde pěkně vidět bříško,přibrala jsem první 1,5kg,původní váha 52kg tak jsem zvědavá jak se to pak vyšplhá.Už mám také první Ut.ňuňík si tam pěkně spinkal,než ho pan doktor začal poštuchovat,to se pak pěkně mrskal.Chtěla jsem se zeptat neznáte to některá stou krví?Že prý po 7 letech se mění krev,a ta kterého partnera je nejnověji změněná,tak toho pohlaví mimi bude.Př:Partner 29let,partnerka 25let=mimi bude kluk.Slyšeli jste otom? :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
5255
20.3.06 06:59

Re: září

Ahojky holky,zdravím po báječném víkendu,s přítelem jsme si udělali víkend jen pro sebe,zašli jsme na procházku,napůjčili si dvd a koupili si plno ovoce,zmrzliny a různé dobrůtky a prostě pohodička :)
Edith:S tou krví jsem to taky slyšela,tak kdyby to byla pravda,tak mám vytouženou holčičku!
Jinak jak jste se bavily o jménech,tak u nás zatím vítězí u holčičky Nelinka a kluk Vojtík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.3.06 07:09

ahoj o prvním jarním dnu,
vznesla jsem ohledně nepřiléhajícího obalu dotaz na www.porodnice.cz, odepsali mi, že je to v tomhle období docela časté a někomu se to přilne až koncem 15. týdne. že je to sice jedna z věcí, která můžou signalizovat poškození miminka, ale to by bylo asi i nějaké podezření i na miminku na utz. taky jsem si říkala, že necvičím, furt se hrbím u počítace a chudáka fazolku tam mačkám.
enkaL: bříško moc pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
20.3.06 08:53

Ahojky holčiny.Tak jsem zjistila, že na břiše už se nevyspím. :( Něco mne tam tlačí. :lol: Bluj stavy už dva dny nemám a tak se to snad bude jenom zlepšovat.
K tomu výtoku - tak ten mám bohužel též, ale dr. říkal, že je to v pohodě, že to prostě bývá.
A jména už máme jistá.Buď to bude Barborka, nebo Matyášek.

Holčiny gratuluji moc k super výsledkům tripple testů!
Hell to je super, že to nemusí ještě nic znamenat.Tak držím palce aby krásně přilnula.
EnkaL teda Ty máš krásně bříško, už je vidět, že jsi těhulka.
Edith vítej mezi námi a ať je vše v pořádku.S tou krví jsem to také slyšela, ale nemám ve svém okolí nikoho kdo by měl děti tak dlouho po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.3.06 09:41

xbublax: ted jsem premyslela kdy jsem naposledy spala na brise :) no to je vic jak mesic :)) ze zacatku to neslo kvuli prsoum a ted uz ani kvuli brichu.

Dneska jsem byla na zmereni tlaku a je to spatny :( Zacina mi vynechavat i srdicko (tlak 160/100 a tep 115, ale nepravidelny), takze jsem objednana na stredu do nemocnice a mozna si me tam rovnou i nechaji (ale ne na chvili ale az do konce), takze nevim jak se tu objevim, kazdopadne to tam tak dlouho bez internetu nevydrzim takze si ho zaridim pres mobil, pokud se potvrdi doktora teorie :( tak drzte palecky at pomuze ta zvysena davka leku co mi dali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.3.06 09:42

davmi: vikend tise zavidim, ale je fakt ze i kdyz jsme nebyli spolu s pritelem porad, tak jsme meli asi po roce rande :lol: a to bylo strasne fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.3.06 09:44

Edith: vitej mezi nami. No o ty krvi bych pochybovala, protoze by nam to vychazelo na holcicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
20.3.06 09:54

EnkaL:Tak to fakt moc držím palečky,protože ležet v nemocnici nějakých 24 týdnu nebo kolik nám to zbýva do porodu,to by bylo fakt na zmagořeni.Tak doufám,že se ti srdíčko uklidní a nebude budoucí maminku zlobit.Budu na tebe ve středu myslet,aby tě tam nechtěli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.3.06 09:58

davmi: jj me vzdycky stacilo kdyz jsem musela byt v nemocnici par dni a tohle by bylo neco, ale zase co bych pro mimiska neudelala :) doktor rekl ze mi navrhnou tri reseni: bud zkusi jiny prasky vicekrat denne, nebo ta nemocnice a nebo mi nabidnou preruseni (neohrozuje to tak miminko jako me, muze mi kdykoliv zkolabovat srdicko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
20.3.06 10:17

EnkaL to je mi moc líto.Ale aspoň tam budeš pod kontrolou a doktoři snad něco vymyslí, aby vše proběhlo hladce.Srdíčko není žádná sranda.V nemocnici to nemusí být zase tak strašný.Moje mamina tam byla od druhého po sedmý měsíc.Pořád jí bylo zle a neudržela v sobě žádný jídlo.Takže byla na kapačkách a na tu dobu vzpomíná hrozně ráda.prý kolem ní všichni skákali, nemusela nic dělat a pořád jen spala.Děda jí vozil v kastrůlcích jídlo a sestřičky ho milovaly, protože většinou to mamina nemohla sníst a tak to nechávala jim. :lol: Když jsem se narodila, tak bylo po spánku a po klidu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí