Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5677
21.3.06 10:05

davmi: super, moc moc gratuluji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.3.06 10:17

Davmi: moc gratuluju! :D :D :D

Řekli ti přesný výsledky? nebo jenom negativní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
21.3.06 10:19

Katula :Řekli mi jenom negativní,já ani víc vědět nechci,stejně tomu prd rozumím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.3.06 10:20

To je jasný. Zbytečně nepátrat, od toho jsou tam jiní. :D :D :D

Mě by to ale zajímalo, tak se zeptám. :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
21.3.06 10:31

Katula:Já totiž ani nevím,co dalšího se tam k tomu zjišťuje.Možná se zeptám,až půjdu příští pondělí na kontrolu k doktorce,teď jsem tam jenom volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.3.06 11:10

davmi: to jsem ráda, že všechno v pohodě a teď už jen být v klidu, přibírat a pozitivně na mimi působit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.3.06 11:13

davmi: moc moc gratuluju :lol:

To ja si jeste 14 dni pockam…

Veverika: no uz beru jedny prasky co zabrali, ale ono uz jich moc dalsich neni co se mohou v tehotenstvi brat a zvlast do 24tt takze uvidime… Ale neberu to zase tak tragicky :) uz sjem se s tim smirila. Ja byla v nemocnici naposledy v prosinci na tri tydny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
21.3.06 11:36

Ahojky holky,
tak před týdnem jsem byla na triple testy a dneska jsem si volala o výsledky a všechno v pořádku :D . Uff, to mi spadl kámen ze srdce, ségře to loni vyšlo špatně a pak tři týdny nespala a přemýšlela jestli jít na odběr plodovky… Toho jsem se nechtěla dožít , ale naštěstí všechno dobrý. Vám všem přeju taky jenom samé dobré výsledky.
Zítra jdu na 3D UTZ tak se moc těším, že mimíska uvidíme a možná už budem vědět co to je.
Pa
Pomněnka
PS. Jo, nějak jsem se ztratila ze seznámku, mám TP 4.9. jestli mě tam chcete dopsat tak můžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.3.06 11:51

Zacina me stvat, ze ja budu mit vysledky az za tri tydny, ze mi doktorka nerekla at si zavolam driv :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
21.3.06 11:56

EnkaL:A kde jsi na ty testy byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
21.3.06 11:57

Pomnenka:Gratuluju,tak zatím jsme dvě,věřím,že ostatní to budou mít taky v pořádku.Co ti všechno k výsledkům řekli?Mě jen,že je to negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.3.06 12:05

davmi: presne pred tydnem, v plzensky porodnici/gynekologii a krev se posilala nekam na biochemii… A moje doktroka mi jen rekla ze mam prijit 4. dubna do poradny a ze mi povi vysledky, al ejak tak posloucham tak vsechny vysledky uz mate do tydne :roll:

Pomnenka: promin zapomnela sem pogratulovat, takze gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
21.3.06 12:08

Ahoj holky, tak jsem se tu nějakou dobu neukázala, pan doktor mi na chvilku šoupnul totiž TP až na říjen, ale po posledním UTZ jsme se definitivně dohodli na 30.9. A koukám, že je toho tolik nového, že budu muset ztrávit den u PC, abych všechny ty novinky o vás přečetla :P

EnkaL: ahoj, jak bojujete s tlakem? Je to lepší?

Davmi, Pomněnka: holky, moooc gratuluji k výsledkům testů, já si ještě na odběry nějakou dobu počkám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
21.3.06 12:10

EnkaL: nestresuj se, u nás to dělají stejně, v případě, že je všechno OK, tak výsledek sdělí doktor na další poradně, pokud je ale něco v nepořádku, tak volají dřív. Sestřička mi říkala, že pokud se do týdne, max 2 týdnů nikdo neozve, tak je vše v pořádku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
21.3.06 13:10

Ahoj holkčiny, tak jsem právě mluvila s dr. a je to negativnííííí!Jupíííí já mám takovou radost!

Enkal mně říkal dr. že kdyby tam bylo něco špatně, že by mne ihned kontaktovali, aby mi mohli co nejdříve udělat odběr plodové vody, takže předpokládám, že kdyby Ti něco vyšlo jak nemá, tak by Ti dr. aspoň napsala.

Pavca teda vy jste jak handlíři:-)))No hlavně, že jste se domluvili. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí