Poradna duly
Jana Čurdová
Davmi: moc gratuluju!
![]()
Řekli ti přesný výsledky? nebo jenom negativní?
Katula :Řekli mi jenom negativní,já ani víc vědět nechci,stejně tomu prd rozumím ![]()
To je jasný. Zbytečně nepátrat, od toho jsou tam jiní.
![]()
Mě by to ale zajímalo, tak se zeptám.
![]()
Katula:Já totiž ani nevím,co dalšího se tam k tomu zjišťuje.Možná se zeptám,až půjdu příští pondělí na kontrolu k doktorce,teď jsem tam jenom volala.
davmi: to jsem ráda, že všechno v pohodě a teď už jen být v klidu, přibírat a pozitivně na mimi působit ![]()
davmi: moc moc gratuluju ![]()
To ja si jeste 14 dni pockam…
Veverika: no uz beru jedny prasky co zabrali, ale ono uz jich moc dalsich neni co se mohou v tehotenstvi brat a zvlast do 24tt takze uvidime… Ale neberu to zase tak tragicky
uz sjem se s tim smirila. Ja byla v nemocnici naposledy v prosinci na tri tydny…
Ahojky holky,
tak před týdnem jsem byla na triple testy a dneska jsem si volala o výsledky a všechno v pořádku
. Uff, to mi spadl kámen ze srdce, ségře to loni vyšlo špatně a pak tři týdny nespala a přemýšlela jestli jít na odběr plodovky… Toho jsem se nechtěla dožít , ale naštěstí všechno dobrý. Vám všem přeju taky jenom samé dobré výsledky.
Zítra jdu na 3D UTZ tak se moc těším, že mimíska uvidíme a možná už budem vědět co to je.
Pa
Pomněnka
PS. Jo, nějak jsem se ztratila ze seznámku, mám TP 4.9. jestli mě tam chcete dopsat tak můžete.
Zacina me stvat, ze ja budu mit vysledky az za tri tydny, ze mi doktorka nerekla at si zavolam driv ![]()
Pomnenka:Gratuluju,tak zatím jsme dvě,věřím,že ostatní to budou mít taky v pořádku.Co ti všechno k výsledkům řekli?Mě jen,že je to negativní.
davmi: presne pred tydnem, v plzensky porodnici/gynekologii a krev se posilala nekam na biochemii… A moje doktroka mi jen rekla ze mam prijit 4. dubna do poradny a ze mi povi vysledky, al ejak tak posloucham tak vsechny vysledky uz mate do tydne ![]()
Pomnenka: promin zapomnela sem pogratulovat, takze gratuluju ![]()
Ahoj holky, tak jsem se tu nějakou dobu neukázala, pan doktor mi na chvilku šoupnul totiž TP až na říjen, ale po posledním UTZ jsme se definitivně dohodli na 30.9. A koukám, že je toho tolik nového, že budu muset ztrávit den u PC, abych všechny ty novinky o vás přečetla ![]()
EnkaL: ahoj, jak bojujete s tlakem? Je to lepší?
Davmi, Pomněnka: holky, moooc gratuluji k výsledkům testů, já si ještě na odběry nějakou dobu počkám ![]()
EnkaL: nestresuj se, u nás to dělají stejně, v případě, že je všechno OK, tak výsledek sdělí doktor na další poradně, pokud je ale něco v nepořádku, tak volají dřív. Sestřička mi říkala, že pokud se do týdne, max 2 týdnů nikdo neozve, tak je vše v pořádku ![]()
Ahoj holkčiny, tak jsem právě mluvila s dr. a je to negativnííííí!Jupíííí já mám takovou radost!
Enkal mně říkal dr. že kdyby tam bylo něco špatně, že by mne ihned kontaktovali, aby mi mohli co nejdříve udělat odběr plodové vody, takže předpokládám, že kdyby Ti něco vyšlo jak nemá, tak by Ti dr. aspoň napsala.
Pavca teda vy jste jak handlíři:-)))No hlavně, že jste se domluvili.
![]()