Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule:Taky přeji krásný zážitek,já hrála loni na valentýna nějakou soutěž po rádiu a vyhrála jsem dvd,tak jsem se těšila,co to bude za krásný romantický film,když jsem ho vyhrála na valentýna a když jsem si ho přišla vyzvednou do sídla rádia,tak mi nějaký kluk s úsměvem předal „romantické“ cd s názvem texaský masakr motorovou pilou
Tak jsem se tam rozchechtala na celé kolo!
Davmi: tak takhle dobře už jsem se dlouho nezasmála
To je fakt romantika jako hrom
super nápad na dárek příští rok manžovi k Valentýnu, budu si to muset někam napsat ![]()
Koukam ze resite vyhry, ja vlastne nikdy nic nevyhrala (kdyz nepocitam nejaky vedomostni olympiady na zakladce za ktere se dostavala akorat tak pochvala na vysvedceni, ktera pro 12 - 14ti letyho clovicka je nic moc
) No a ted se ani nepokousim neco vyhrat
Stesti uz mam dost ted, tak proc ho pokouset dal… ![]()
holky objevila jsem docela dobré stránky, možná je některá znáte
http://www.ordinace.cz/tehotne.php
docela dobře jsem si početla
Enkal,jsem moc ráda,že ti tlak klesl a že srdíčko se taky umoudřilo.
Košík na mimino je suprovej,měla jsem ho na druhý dítko a moc se mi osvědčil.Jak je takový menší,mimi si tam nepřipadá tak ztracený,jako v postýlce.Ale po bytě jsem ho nejraději nosila v autosedačce(vajíčku),dá se i pohoupat.
Jo a k výhrám:v jedenácti jsem vyhrála v botanický zahradě hlavní cenu -živého papouška,kterého jsem nemohla domů přinést,protože naše klepla pepka.
pa Stáňa
Tak ja se pro dnesek nejspis loucim
Mozna jeste pozdeji juknu, jestli nektera z vas neco nenapsala… Prijemny zbytek dne!
Ahoj všem, ![]()
tak gratuluju hlavně EnkaL, že vše dopadlo dobře, a taky Jitule k výhře ! ![]()
Tak jsem se konečně dneska zaregistrovala v Poldolí v porodnici. Budu tam chodit od 30tt a do té doby k mé Dr. Jeli jsme tam s maželem a docela jsme byli příjemně překvapený z prostředí. Snad to bude OK.
Budete ještě některá rodit v UPMD?
Zatím ahoj, K
Ahoj holky, vidim, ze vas tu pomalu pribyva, tak po asi dvou mesicich, co si to tu jen procitam, jsem se rozhodla k vam taky pridat.
Chtela jsem se zeptat - budete nektera chodit do porodniho kurzu? Nevite o nekterem (dobrem) v Brne?
Gerlin
zdravím všechny, zejména nové těhulky
Koukám, že jste toho docela dost napovídaly ![]()
Enko, tak to mám radost, že je to lepší a že nemusíš do nemocnice
A taky všem gratuluju k pozitivním testům a Veverice k výhře.
Katula - taky uvažuju o Podolí. Na 100% ještě nejsem rozhodnutá, ale je to pro mě celkem favorit. Většina mých kamarádek tam rodila a žádná si nestěžovala. I když jsem teď slyšela, že jak tam v poslední době maj hodně plno, tak že na člověka trochu tlačej aby už měli volno. Ale věřím v jejich profesionalitu a tak asi radši vnejhorším trochu komfortu oželím…
ten košík vypadá pěkně, ale vadí mi, že je jen na tak krátkou dobu
Přeci jen je to dost peněz. Ale taky potřebuju vyřešit, kam mimčo dát, když budu v kuchyni. Kamarádky uvažují o cestovní postýlce, kterou budou mít v kuchyni. Myslím, že tu budeme určitě potřebovat, tak to asi vyřeším taky tak.
zanetka: mozna se budu ptat blbe, ale v porodnicich se musi registrovat tak brzy pred TP?
Gerlin: Asi jak kde. Já dneska byla v tom podolí a měli na září popsáno už hodně řádků v sešitě.
Zapisovala mě a viděla jsem, že přede mnou byly termíny z konce září (jsem 1.9.), a to maj možná říjen jinde. ![]()
Ale neříkala, že pozdě, nebo tak něco.
Ja mam praveze hrozny strach,jak mi dopadnou ty VVV testy, na kterych jsem byla toto pondeli. Kvuli nemoci mam totiz zvysene riziko rozstepu patere
Vim, ze by se to nemelo, protoze mimco ten stres urcite citi, ale delam si takovou psychickou rezervu, kdyby to vyslo spatne a ja musela jit na potrat.
Pokud ale vsechno dobre dopadne, hned pujdu sondovat do porodnic… ![]()
Gerlin, nesmíme se stresovat! Já taky byla v pondělí na testech a taky se strašně bojim.
Ale věřim, že nám to dopadne všem dobře. ![]()