Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
22.3.06 14:24

Jitule:Taky přeji krásný zážitek,já hrála loni na valentýna nějakou soutěž po rádiu a vyhrála jsem dvd,tak jsem se těšila,co to bude za krásný romantický film,když jsem ho vyhrála na valentýna a když jsem si ho přišla vyzvednou do sídla rádia,tak mi nějaký kluk s úsměvem předal „romantické“ cd s názvem texaský masakr motorovou pilou :lol: Tak jsem se tam rozchechtala na celé kolo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
22.3.06 14:33

davmi: tak to jo cha cha :D
dík, užijem si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
22.3.06 14:45

Davmi: tak takhle dobře už jsem se dlouho nezasmála :lol: To je fakt romantika jako hrom :lol: super nápad na dárek příští rok manžovi k Valentýnu, budu si to muset někam napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
22.3.06 15:09

Koukam ze resite vyhry, ja vlastne nikdy nic nevyhrala (kdyz nepocitam nejaky vedomostni olympiady na zakladce za ktere se dostavala akorat tak pochvala na vysvedceni, ktera pro 12 - 14ti letyho clovicka je nic moc :lol: ) No a ted se ani nepokousim neco vyhrat :) Stesti uz mam dost ted, tak proc ho pokouset dal… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
22.3.06 15:17

holky objevila jsem docela dobré stránky, možná je některá znáte
http://www.ordinace.cz/tehotne.php
docela dobře jsem si početla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.3.06 15:34

Enkal,jsem moc ráda,že ti tlak klesl a že srdíčko se taky umoudřilo.

Košík na mimino je suprovej,měla jsem ho na druhý dítko a moc se mi osvědčil.Jak je takový menší,mimi si tam nepřipadá tak ztracený,jako v postýlce.Ale po bytě jsem ho nejraději nosila v autosedačce(vajíčku),dá se i pohoupat.

Jo a k výhrám:v jedenácti jsem vyhrála v botanický zahradě hlavní cenu -živého papouška,kterého jsem nemohla domů přinést,protože naše klepla pepka.

pa Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
22.3.06 18:15

Tak ja se pro dnesek nejspis loucim :) Mozna jeste pozdeji juknu, jestli nektera z vas neco nenapsala… Prijemny zbytek dne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.3.06 18:45

Ahoj všem, :)
tak gratuluju hlavně EnkaL, že vše dopadlo dobře, a taky Jitule k výhře ! :D
Tak jsem se konečně dneska zaregistrovala v Poldolí v porodnici. Budu tam chodit od 30tt a do té doby k mé Dr. Jeli jsme tam s maželem a docela jsme byli příjemně překvapený z prostředí. Snad to bude OK. :) Budete ještě některá rodit v UPMD?
Zatím ahoj, K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
22.3.06 20:07

Ahoj holky, vidim, ze vas tu pomalu pribyva, tak po asi dvou mesicich, co si to tu jen procitam, jsem se rozhodla k vam taky pridat.
Chtela jsem se zeptat - budete nektera chodit do porodniho kurzu? Nevite o nekterem (dobrem) v Brne?
 Gerlin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
22.3.06 20:25

zdravím všechny, zejména nové těhulky :) Koukám, že jste toho docela dost napovídaly :)

Enko, tak to mám radost, že je to lepší a že nemusíš do nemocnice
A taky všem gratuluju k pozitivním testům a Veverice k výhře.

Katula - taky uvažuju o Podolí. Na 100% ještě nejsem rozhodnutá, ale je to pro mě celkem favorit. Většina mých kamarádek tam rodila a žádná si nestěžovala. I když jsem teď slyšela, že jak tam v poslední době maj hodně plno, tak že na člověka trochu tlačej aby už měli volno. Ale věřím v jejich profesionalitu a tak asi radši vnejhorším trochu komfortu oželím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
22.3.06 20:28

ten košík vypadá pěkně, ale vadí mi, že je jen na tak krátkou dobu :( Přeci jen je to dost peněz. Ale taky potřebuju vyřešit, kam mimčo dát, když budu v kuchyni. Kamarádky uvažují o cestovní postýlce, kterou budou mít v kuchyni. Myslím, že tu budeme určitě potřebovat, tak to asi vyřeším taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
22.3.06 20:28

zanetka: mozna se budu ptat blbe, ale v porodnicich se musi registrovat tak brzy pred TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.3.06 20:48

Gerlin: Asi jak kde. Já dneska byla v tom podolí a měli na září popsáno už hodně řádků v sešitě. :) Zapisovala mě a viděla jsem, že přede mnou byly termíny z konce září (jsem 1.9.), a to maj možná říjen jinde. 8O
Ale neříkala, že pozdě, nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
22.3.06 21:07

Ja mam praveze hrozny strach,jak mi dopadnou ty VVV testy, na kterych jsem byla toto pondeli. Kvuli nemoci mam totiz zvysene riziko rozstepu patere :cry: Vim, ze by se to nemelo, protoze mimco ten stres urcite citi, ale delam si takovou psychickou rezervu, kdyby to vyslo spatne a ja musela jit na potrat.
Pokud ale vsechno dobre dopadne, hned pujdu sondovat do porodnic… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.3.06 21:55

Gerlin, nesmíme se stresovat! Já taky byla v pondělí na testech a taky se strašně bojim. 8O Ale věřim, že nám to dopadne všem dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí