Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5677
21.3.06 15:55

misenka: ahojky, vítej mezi náma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
21.3.06 16:06

Misenka

Ahoj Misenko,já tu jsem taky nová,včera jsem se přihlasila,,edith´´a dneska jsem se celý den pokoušela vložit metřík,a podařilo se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
21.3.06 16:07

Pomnenko už jsi v tabulce. :wink: Dala jsem ji jako nový obrázek do fotoalba.

Misenko vítej mezi námi a ať máš pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
21.3.06 19:40

ahojky maminy,
tak předdevším chci popřát DAVMI, POMNĚNCE A XBUBLAX ke skvělím výsledkům tripletestů, je to super.
pak bych chtěla přivítat nově příchozí. jsme rády, že je nás tu čím dál více.
Enkal, je to hrůza ty pojištovny, docela to nechápu, taková směšná částka a ještě aroggantní jednání úřednice. ale představ si, že Tom jak měl před vánocemi tu bouračku, ne svojí vinou, ale poruccha na autě měl sice poměrně malá zranění, jako pohutá pátěř, naražená pánev a koleno a slabí otřes mozku, ale byl téměř měsíc a půl doma a ještě ted ho pobolívá pánev i koleno, hlavně při námaze. platí si pojistku třetím rokem 500kč měsíčně a poslali mu představ si 656 kč, no úplný výsměch a pak, že se vyplatí si platit pojistku, leda tak na byt, to se docela vyplatí…
enkal, když nebudeš mít klid, zkus svému dr. zavolat za týden a uvidíš co ti řekne, ale jak říkali holky, kdyby něco bylo v nepořádku zavolají ti, nebo pošlou dopis co nejdříve.tak držím palečky. mě to čeká až 11.4. ale mám ty testy v prvním trimestru, které dopadli dobře, tak se, aspon snad nebudu tolik nervovat jako před těmi co mám úspěšně za sebou.
já nějak nestíhám ve dne psát a večer tu už většinou nnikdo není. zkusím se polepšit.
představte si holky, objednala jsem si dvoje kalhoty těěhu přes mimibazar staršíí, je to přeci jen na chvílu, každé od jiné paní a z jiného konce republiky a už 6 a 7.3. mi je poslali, do dneška nic nepřišlo, obě se byli ptát na svých poštách a podali reklamaci a já byla ještě dnes u nás na poště a v ůbec nikde nejsou, fakt záhada. jsem na poštu naštvaná, protože ty kalhoty už docela nutně potřebuji. mám už jenom jedny do kterých se vejdu a zapnu je. nebaví mě chodit jen v jenomm a tom samém. je to fakt v pr…
určitě jsem na něco zzapomněla, tak zatím páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
21.3.06 21:13

kalhoty

Ahoj Veveriko,já mám docela dost nízkých kalhot,které bříšku vůbec nepřekažejí,takže zatím pohoda,a když mam kalhoty vyšší tak je nosím na gumičku,ikdyž už také pokukuji po těh.kalhotech,včera jsem neodolala a koupila jsem si hnědé lněné kalhoty,jsou tak lehký a příjemný…doufám,že mi nějakou dobu vydrží,už aby bylo pěkně,abych je mohla nosit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.06 21:18

Veverika: a platila jsi ty kalhoty predem? Ukazaly ti ty pani listek z posty? K doktorce volat nebudu, kdyz se mi neozvou, tak to budu brat ze je vse ok :) cislo na me maji jak v nemocnici tak u doktorky :) no i kdyz to asi stejne nevydrzim a zavolam jak se znam (i kdyz po dnesku se mi nechce volat nikam).

Didi: no ja nezapnu uz ani bokovy kalhoty asi tak mesic :) ale uz konecne vypadam tehotne a ne jen trosku pri tele :) takze to nejde jen tak splest :)

Neprihlasena Enka

• Citovat
  • Upravit
271
21.3.06 21:36

ahojky didi já mám také většinu kalhot bokových, tedy téměř všechny, ale dost se mi rozšířili boky a stehna a zadeček což není zas takový problém až na ty boky, přes ně je hlavně nezapnu, už ani zip skoro, bříško zas takové nemám a většinu kallhot mám tak na tělo. takže ted je to problém.a to jsem před rokem a půl měnila šatník, hlavně kalhoty a sukně. tehdy před výměnou jsem vážila 45 kg, prostě jsem nemohla vůbec přibrat at jsem jedla cokoliv a jaké koliv množství. dr. mi změnila antikoncepci, po problémech z předešlou a za necelí rok jsem přibrala 8 kg, ale byla jsem moc ráda, protože jsem byla strašně hubená, mmám dost těžké kosti, takže o to jsem vypada hubenější. až na tu výměnu šatniku, koupila jsem si 6 tery kalhoty 2 džíny 1 manžestráky (do kterých se ještě vejdu) a 3 letní kalhoty (které ted nosit nemůžu jsou moc slabé a hlavně světlé) a dvě sukně. před otěhotněím jsem měla ideální váhu a ted jsem přibrala 1,5 kg, což je úplně ideální až na to oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
21.3.06 21:44

enkal platila jako vždycky, už jsem takto objednávala i odesílala zboží a vždy v pohodě, je to totiž výhodnější přes účet než na dobírku.pošta má divné kalkulace. poslali mailem fotku toho lístku.
no tedy nevím zda bych to tak dlouho vydržela čekat na výsledky. no uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
22.3.06 07:12

Ahojky holky,nevíte náhodou kde se dá sehnat takový ten proutěný košík na kolečkách pro mimíska?Koukala jsem po obchodech,ale všude je to hrozně drahé a když tady mluvíte o inetových bazarech,znáte nějaký slušný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
22.3.06 08:04

Krasne rano vsem!

Veverika: aha tak to nechapu, no kdyz ho nevyhledaji, tak posta musi vratit penize a jeste nahradit ten balik (pokud byl pojisteny coz ja vzdycky delam a vyzaduji, protoze se tohle bohuzel stava).....Tak se s nimi zkus nejak domluvit :)

Davmi: nevim, take jsem o tom premyslela, ale asi od zacatku budeme mit jen postylku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
22.3.06 08:28

EnkaL:Teď jsem něco našla v bazaru,je tam telefon,tak zkusím zavolat,je za 600kč,tak uvidím,moje kamarádka má dvě malé holčičky a ten košík měla,když jsem jednu z holčiček měla doma na hlídání i s košíkem,bylo to super,malou jsou dala do košíku,zavezla si jí ke kuchyňi a v klidu vařila a mrně měla na očích.No,uvidím,ještě je fura času,i když to letí strašně rychle.
Holky nekoukaly jste v ponděli na magazín víkend na nově?Byla tam krátká reportáž o porodu z Motole a teda já mám z porodu strach jako blázen,že to dítě nevytlačím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
22.3.06 08:40

davmi: ne-e nekoukala jsem :) jj leti to rychle, jen porad nevim kdy mam zacit co nakupovat a kdy je co vhodne atd. :( a za 20 minut se chystam na tu internu, tak mi drzte palecky, at to dopadne dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
22.3.06 09:26

davmi: jo ten košík je super, my ho máme domluvený od kamarádky. Dívala jsem se tady v obchodě a nový stojí 2000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
22.3.06 09:46

Váha

Ahoj veveriko,tak to jsme na tom podobně,já zas pro změnu od základky vážila 51-52kg,ale k mé výšce(171cm) to bylo v pohodě,protože jsem i cvičila,tak jsem alespoň nebyla kost a kůže,no a zatím jsem také přibrala 1,5kg,tak uvidíme jak to půjde nahoru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
22.3.06 09:59

Košík

davmi: Kamárádka ten koš taky měla byl super,akorát,že její malá se tam vešla asi jenom 2-3 měsíce,ale je pravda,že je trošku delší,pak už si jí dávala do autosedačky,a nakonec jí ve 4m.koupila jídelní stoličku myslím od neonata,a vní jí má když něco dělá v kuchyni.Tak podle toho jak to máte s výškou,jestli jste menší tak tam mimi určitě vydrží déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí