Poradna duly
Jana Čurdová
Díky moc, ale taky se bojim.
Připadá mi, že se jenom bojim. Dr mi dělá UTZ káždý měsíc, zaím 3×. Dokonce na zítřek sama pozvala manžela, když se byl podívat na minulém UTZ. Fakt je dobrá, všechno mi řekne a vysvětlí. Chci k ní chodit co nejdéle do porodu. ![]()
Já byla dnes na UTZ,prcek má 9,7cm.Byl tam jak malý fotbalista.Jinak páteř v pořádku a mozeček se vyvíjí.Na VVV jdu až 13.dubna,tak uvidíme.Holky,chce to klid.Stres vašemu prďolkovi neprospívá.
Potvůrka: blahopřeju! ![]()
Vím, že bych se neměla stresovat, ale moc to nejde. ![]()
No,ještě není vyhráno.Testy budou nabírat až 13.Takže zatím jsem jinak v pohodě.Tak buď taky.
Potvůrko,tvůj prcík je pěkně velkej,já když jsem byla na UT.podle P.M. 12tt+4 a podle UT.13tt+3 tak měl muj ňuňík 7,3cm.A na další jdu až 9.5. jelikož moje dr. UT.nemá tak půjdu asi jen na ty 3 co dělají v nemocnici.
A taky jsem chtěla říct ,že 3D UT mě neláká,když jsem si prohlížela galerii UT.na www.rodina.cz ,tak abych pravdu řekla tak se mi to nelíbilo.A také člověk přijde o překvápko jak bude mimi vypadat.
![]()
Didi: mě ten 3D UTZ taky moc neláká. Ale manžel se strašně těší a beze mě to nejde,
tak tam půjdu s ním. ![]()
Teda vy jste toho zase napovídaly, nestačím to po příchodu z práce pročítat
a v práci to většinou moc nejde ![]()
S těmi porodnicemi to snad tak žhavé nebude, prý se (aspoň v Praze a okolí) musí registrovat takhle dopředu jen v tom Podolí - tam berou jen do 20 tt, ale jinde by neměl být problém. Aspoň to tak říkala jedna dula, u které jsem byla v úterý na těhu cvičení.
Holky a to se některá dozvíte výsledky z těch testů do týdne? (mám dojem, že jste to tak nedávno psaly). Já dneska byla u nového dr. - podařilo se mi změnit tu mojí úžasnou doktorku a ptala se, jak dlouho se čeká na výsledky, tak prý 2-3 týdny
A to tam jdu až 5.4., no budu to muset vydržet, co se dá dělat ![]()
Žanetka: já se to dozvím přesně po týdnu.
Hlavně, ať nám všem dobře dopadne.
![]()
Tyhle testy v 16. tydnu na vyvojove vady byvaji tak cca do 7-10 dnu. Az na ten druhy - odber plodove vody - se ceka ty 2-3 tydny (samozrejme v pripade, ze se opravdu provadi). Aspon teda myslim, ze to tak je ![]()
gerlin: ja na vysledky taky cekam 3 tydny..... (do 5. dubna)
Jinak vsem preji krasne rano!
Dobré ráno žanetka: Tak já byla na ty testy(odběr krve)v Praze v gennetu a byla jsem tam v úterý a v pondělí další týden už měla moje doktorka výsledky.V gennetu to trvá týden,když to bere nějaká nemocnice,která to dále někam posílá,tak to trvá týdny 2.3 týdny se mi zdá moc,to nevím,co tam teda zkoumají 3 týdny ![]()
katula: Jo,už jsem v Podolí zaregistrovaná,mám termím 28.8. podle utz,takže jsem ještě srpen ![]()
EnkaL :My máme taky prstýnky z titanu,někde z Plzně od nějakého kluka,co to dělá,tak jsem zvědavá.
Tak ja za chvili vyrazim na internu pro vysledky… tak snad bude vsechno ok a ja budu moct dal zustat doma ![]()
Holky a jak to je s výsledkama z těch testů?Volají vždycky i když je to v pořádku,nebo jen když je nějaký problém? Nebo si na výsledky volám sama?Já na ně jdu příští pondělí a už mám taky hroznej strach.
Míšenka