Poradna duly
Jana Čurdová
XBublax: to mě překvapilo, že ten veletrh nic moc. A já litovala, že jsme nejeli.
A jak se jinak máte všichni? Mě zase dneska bolí hlava. Strašně mě to unavuje. ![]()
xbublas to jsem ráda, že jsem o nic nepřišla a ani že jsem se netrmácela zbytečně, ale je to docela blbé, že tam toho měli málo.
Hell blahopřeji ke klukovi.
ahoj tak se hlasim zpet z Prahy
do fotogalerie dam opet fotku bricha (neleknete se, ja se totiz lekla)
hell: gratuluju ke klukovi a ke skvelemu vysvetleni ![]()
Veveriko,ja jdu do poradny až 14.4.,a druhý Ut.mám 9.5.Taky pěkná doba.Ale co se dá dělat jedině,že změnim Dr,ale to se mi nechce protože jsem sní spokojená.A taky si říkam moje mamka měla 4 děti a na žádném Ut.nikdy nebyla,protože za ní nebyl,takže ani nikdy nevěděla co čeká.Stejně by mě zajímalo,jak je dřív vyšetřovali,aby věděli že je vše ok.
![]()
Holky,jak se můžu podívat do té fotogalerie,vašich bříšek a tak.
![]()
Didi: ahojky, podivas se tak, ze nalevo mas sloupecek „hlavni menu“, tam najdes „fotogalerie“ a potom „zari 2006“
EnkaL: teda to je břichajzno ![]()
jsem na tom s bříškem podobně, jak se donutím k fotce, tak ji sem hned dám, jsem trochu stydlín ![]()
XBublax: tak to je drsné… my tam nakonec nejeli, přítel musel do práce, byla jsem na něho dost naštvaná, ale vidím, že to bylo nakonec dobře, byla by to ztráta času
hell: gratuluji k výsledkům a ke klukovi. Já jdu příští týden ve čtvrtek a doufám, že to bude taky kluk… už teď nakupuju všechno modré ![]()
no také, by mě zajímalo jak se dělalo, když žádná vyšetření co se dělají nám dříve nedělala až na krevníí testy, ale jen ty základní a z moče. ale když ted tu možnost máme, tak proč ji nevyužít co nejvíce a nebýt tak vystresované, ne?
no je to těžké to vydržet tak dlouhou dobu.
enkal je to možné, takové velké a krásné bříško ve čtvrtém měsíci, já ráno nemám žádné, jen tak zarovnané k žebrům, já vždy byla dost hubená a když jsem se vzbbudila měla jsem břicho vcucnuté min 2 cm pod žebra. no hrozné. já přibrala zatím 1,5 kg. ale to je prý normální a dobré.
Jééé, Hell, blahopřeju k chlapečkovi.
![]()
Já ještě nevim , jestli to chci to vědět. Na pátečním UTZ se mimi tak strašně mlelo, že jsme byli rádi, že jsme viděli nožičky, ručičky, páteř, žaludek, atd., co potřebovala Dr vidět, jestli je Ok. Už tak to trvalo strašně dllouho, protože nám mimčo předvedlo neskutečný pohybový nadání (asi po mně
) a nedalo se pořádně zaměřit.
![]()
Říkala jsem Dr, jak jsem hotová z těch tripltestů, tak mi říkala, že nesmím být tak vystresovaná a že nemám proč. Dost mě uklidnila, ale po pár hodinách se to vrátilo. ![]()
Taky říkala, jak to vše mimi vnímá a jak mu mám zpívat, aby zvyklo na můj hlas. Tak nevím, jestli ho takhle trestat ještě před narozením. ![]()
katula jo jo , jsem na tom stejně, ale mě to neříkala dr. já to četla,m že už začíná vnímat hudbu a za chvíli i hlas, psali, že zpěv maminy uklidnuje, jenže já se bojím, aby spíš než uklidnění nemělo šok. vůbec nemám smysl pro rytmus a hudební sluch. tak nevím nevím.
My už jsme to s manželem zkoušeli a zpívali jsme. Doufám, že nás někdo neslyšel, to by měl zážitek.
Jsme na tom oba dva stejně, moc nám to nejde.
Ale Dr říkala, že na tom nezáleží. já jsem si z toho dělala před ní legraci a ona, že je jedno, jestli to bude mimo a falešně. A ať pouštíme taky hezkou hudbu, tak to jsem taky zahájila. ![]()
Holky, necháte si říct pohlaví? já vím, že už se to tu asi řešilo. Já myslela nejdřív, že jo, ale teď, jak o tom přemýšlím, tak spíš nechci.
![]()
veverika: tak to jsem predtim na tom byla asi podobne, vypracovane brisni svaly a ploche brisko, takze tohle je pro me docela sok (a hlavne pro me zada), ale zase vypadam tehotne (jen tak o mesic dyl) ![]()
katula: taky jsem to vedet nechtela, ale Ondra jo a nakonec jsem to chtela vedet, abych „nemusela“ poslouchat tatu, ktery tvrdil ze to bude jasna holka
(no stejne to tvrdi do ted)
Mě všichni přemlouvají at si to nenechám říct hlavně mamka a babička,ale já vím,že bych to nevydržela,a vědět to chci když to jde.Jinak se to u nás dělí na 2 tábory,když jsme si s kamarádkama dělali to stím prstýnkem(nesměj te se mi,já vím,že jsou to takový blbiny)tak mě vyšel kluk,druhý kámošce taky kluk(je těhotná o týden míň než já),a třetí km. holčička(ta už je na světě).Podle tý krve taky kluk,ale když se na sebe podívám do zrcadla,tak si myslím,že to snad bude holka,protože takhle opupínkovaná jsem vživotě nebyla
a taky když se na mě někdo podívá tak hned slyším,ty budeš mít asi holku có.Taky vás to některou trápí?To mám asi za to,že mi nebylo vůbec špatně.
Doufám,že se to brzo zlepší.
![]()
Ahoj holčiny, tak v pátek jsme byli na veletrhu a musím říct, že to bylo veliké zklamání.
Skoro nic tam nebylo a kdybych vyrazila po obchodech v Brně, Praze, nebo Ostravě, tak uvidím úplně to samé.Chtěla jsem se mrknout na přebalovací pulty, ale bohužel, žádné jsem nenašla.Takže Veveriko udělala jsi moc dobře, že jsi nejela.
Hell velikánská gratulace ke klučíkovi a že je vše v pořádku.
Maki to je super, že už Ti není zle a moc přeji, aby i ty stěry dopadly dobře.