Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
27.3.06 11:22

misenka: co se tyce vsech tech numerologii atd, tak nam to vychazi na holku, ale ja mam od zacatku pocit ze cekam kluka :) no a pritel by chtel holcicku :) A doktor zatim hoodne predcasne rekl ze to bude kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
27.3.06 11:24

Ahoj holky, tak tripltesty v pořádku. Volala jsem tam úplně připo..... :D Musela jsem se k tomu 2 hodiny přemlouvat. :) Jsem fakt ráda, že to tak dopadlo. Tak držim palce i ostatním, které ještě nevíte. :)

Jinak s břichem: jám mám docela velký břicho, větší než Enkal, ale u mě to je asi nevypracovanejma svalama. Sice vážim 55 a při 173 a přibrala jsem jen kilo, ale břicho nikdy nebyla moje silná stránka. :) Žádný pohyby necítím. Teda cítím bublání, atd., ale nepřisuzuju to pohybum, myslím, že jsou to střeva a na pohyby je u mě moc brzo. :) Ale určitě se dočkám. :D

Mějte se hezky, K :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.3.06 11:28

Enkal no já jsem silnější postavy, takže jaksi moc nepoznám jestli mi vyrostlo bříško. :lol: Ale kalhoty mi zatím jsou pořád ty samé, takže možná to bude, že roste.No uvidíme.3. jdu na kontrolu tak tím potrápím dr.

Katula velká gratulace!Je to fajn pocit vědět, že je vše jak má být viď.-)To musel být oddech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
27.3.06 11:31

Bublax: díky moc. Je to super pocit. Aspoň teď, dokud i nenajdu jinej problém. :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.3.06 11:37

Katula :evil: kurňa raduj se!teď už to moc neovlivníš a stresovat se můžeš až tak před porodem. :lol: Teď prý máme před sebou to nejkrásnější období z celého těhulkovství, tak si to koukej užít. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.3.06 11:42

Katula: gratuluju! a nestresuj se nicim jinym ;) mas vse ok :)

Venku je tak krasne, ted jsem byla vyvencit hafiska :) a jdu si na lavicku cist :) Zatim se mejte krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
27.3.06 12:03

Počasí

U nás je tedy mlha,že nejde vidět na krok,ale možná se to vyjasní.Za chvíli jdu s kamarádkou na obídek tak si ňuňík snad pochutná,a pak se pujdu projít.A příští týden začnu chodit na těhu.cvičení a plavání už se moc těšim,byla jsem zvyklá cvičit takže mi to chybí.

A až přijdu na to jak tam vložit,fotečku bříška,tak jich tam pár taky přihodim.Neumím totiž zmenšovat fotky :oops: :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.3.06 12:25

Didi: ja je taky nezmensuju, udelas to tak ze das nahore upload obrazku, vyberes album (zari 2006), nactes fotografii a potom napises nejaky popis a das upload (nebo tak neco)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
27.3.06 12:29

Katula:Taky gratuluju,no vidíš a to bylo stresů :lol: ,ale já jsem ta pravá,co to říká :)
Holky,tak já mám břicho jak v 7 měsíci,včera jsem potkala sousedku po dost dlouhé době,byla mimo republiku a říkala mi,kdy to čekáš v květnu? :) Nemáme doma PC,tak nemám jak fotku dát do galerie,ale zkusím něco vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.3.06 12:37

davmi: husty 8O no zkus to nejak vymyslet at porovname :)

Co problemy ze zadama, mate nejaka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
27.3.06 12:42

ahoj z práce. Chci se taky zeptat na to tvrdnutí bříška, včera mě to dost vyděsilo. Ležela jsem na zádech a měla jsem jako takový tvrdý těžký míček na břichu. Po nějaké době to přešlo ale několikrát se to opakovalo. Na porodnici jsem si přečetla, že v první pol. těhotenství je to do cca 10× za den normální, ale stejně mě to postrašilo, netušila jsem, že to může být tak brzo. :? :?: Máte s tím některá zkušennosti?
jsem teprve v 15 tt, bříško už celkem mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
27.3.06 12:43

EnkaL:Nějak to zkusím,ve středu jedu do neděle k rodičům na Moravu,tak řeknu bráchovi,ať mě vyfotí,vypálí mi to na cd a pak si to v práci přetáhnu do PC.Záda mě trápí tak posledních 14 dní,ale jen v dolní části zad.
Xbublax: K tvému podbřišku,já měla něco podobného minulý týden nebo kdy jsem to tady psala,ale přešlo to asi za 5 dní,takže uvidíš,myslím,že to nic nebude,pracuje nejspíš jen děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.3.06 12:45

Davmi tak to musíš dodat fotku.na to jsem fakt zvědavá. :wink:
Enkal tak záda mne chytly v pátek jak jsem celý den šmarovala po veletrhu.Asi po třech hodinách jsem měla pocit, že mi někdo vrazil rozžhavenou tyč do kříže. :(
Zanetko tak to vítej do klubu.Netuším co to je, ani jak často to má být, ale vím, že mi to dělá problém když sedím, nebo v noci při spaní.Ale zobla jsme si MagneB6 a ono to povolilo.Teď jen doufám, že mne dr. nezdupe, že jsem si to vzala bez jeho svolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.3.06 12:47

davmi kéž by, je to docela nepříjemné.no musím vydržet ještě týden na prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.3.06 12:52

xbublax: tak jestli te to hodne trapi, tak zkus doktorce alespon zavolat :)

davmi, xbublax: tak jsem „rada“ ze me zada netrapi samotnou… staci kdyz chvili stojim a mam pocit ze moje dolni zada prejel buldozer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí